Conferință în premieră a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru în cadrul programului spiritual de Revelion

 

În cadrul programului spiritual cu ocazia Revelionului, MISA Senzațional TV va transmite în premieră conferința profesorului de yoga Gregorian Bivolaru având titlul „Informaţii esenţiale pline de o Dumnezeiască înţelepciune ce erau transmise de Iisus Christos discipolilor săi spre a fi predicate şi care reprezintă fără încetare o cunoaştere ezoterică de bază în cadrul creştinismului”. Conferința va avea trei părți, orele de difuzare urmează să fie anunțate.

Atenție, această conferință va fi accesibilă, împreună cu întregul program spiritual de Revelion, doar celor care se vor înregistra pe site-ul events.misatv.ro pe baza codului de cursant yoga şi vor opta să participe la acest eveniment spiritual (click pe caseta dedicată). Codul se introduce o singură dată, la înregistrare, deci cei care s-au înregistrat deja pentru Crăciun nu mai este necesar să introducă codul, se vor loga în secțiunea Login.

Conferința va fi inclusă și în programul Taberei Internațonale de Meditație pentru revelarea Sinelui-Esență ATMAN, conform unui program care va fi anunțat pe site-ul taberei.

Postul online MISA Senzațional TV va transmite pe pagina de LIVE a canalului general doar programul de meditații din noaptea de Revelion, între orele 23:00-03:05.

 

yogaesoteric
30 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More