Conferinţă surpriză a profesorului yoga Gregorian Bivolaru, pe 27 august

După încheierea meditaţiei în spirală yang cu ocazia momentului special de hiatus anual din 27 august, va fi audiată o conferinţă surpriză a profesorului yoga Gregorian Bivolaru (ca și în cazul celorlalte conferințe ale acestuia din tabăra de la Costinești 2014, este vorba de o înregistrare audio). Accesul la această conferință este gratuit. În finalul acestei conferinţe va fi prezentat un mesaj din partea profesorului yoga Gregorian Bivolaru, în cadrul căruia vor fi expuse unele aspecte ciudate ce ar putea fi intitulate “Moravuri şi năravuri”  şi care este cazul să ne pună serios pe gânduri.
Conferinţa va fi difuzată simultan și pe postul de televiziune online MISA TV.

În plus, în data de 27 august 2014 se va realiza o meditaţie specială de recunoştinţă faţă de extratereştrii benefici, pentru acţiunea salvatoare pentru planeta Pământ ce a avut loc în data de 19 aprilie 2014, la Murmansk, în Rusia.
Pentru a participa la spirala de hiatus din 27 august și la programul care va urma, aveți nevoie doar de legitimația de spirală.
 
Reamintim că în Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanţă Costineşti 2014 puteţi, de asemenea, participa în mod gratuit, fără să aveţi nevoie de legitimaţie de tabără, și la toate activitățile din cadrul iniţierii speciale Krishna (atât la cele în reluare, cât şi la conferinţele noi), precum și la toate întâlnirile Mişcării Charismatice Teofanice.

 

yogaesoteric
6 august 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More