Conferințe în premieră în cadrul Mișcării Charismatice Teofanice: 8-11 septembrie, pe site-ul MCT

În zilele de 8, 9, 10 și 11 septembrie se vor audia conferințe în premieră în cadrul activităților Mișcării Charismatice Teofanice. Cel mai probabil vor fi câte două conferințe noi pe zi, care vor fi programate astfel încât să le poată audia și cei care au curs în zilele respective. Programul audierilor urmează să fie anunțat.

Audierea se va face pe site-ul Mişcării Charismatice Teofanice, http://miscareacharismatica.ro/, şi vor putea participa doar persoanele care au fost deja admise, inclusiv cele care nu au participat până acum la alte conferinţe din cadrul MCT.

Accesul se va face astfel

  • Persoanele care s-au înregistrat deja pe site-ul MCT pentru audierea conferințelor din anul 2021 vor folosi același user și parolă. (Atenție, nu mai aveți nevoie de codul de acces. Codul se introduce o singură dată, la înregistrarea pe site).
  • Persoanele care nu s-au înregistrat pe site-ul MCT în anul 2021, dar au primit anterior un cod de acces, se vor înregistra pe site folosind codul primit. Este necesar să vă înregistrați cu adresa de e-mail pe care ați primit codul.
  • Persoanele care nu au primit cod de acces, sau l-au primit, dar nu-l mai găsesc, este necesar să se înscrie astfel:
    • Cursanții școlii din România vor trimite un e-mail pe adresa mctonline2021@gmail.com.
    • Instructorii de yoga din România și din străinătate, lectorii de Ayurveda și cursanții din străinătate vor trimite un e-mail pe adresa mct2i@yahoo.com.

E-mailul va conține: numele, prenumele, anul de curs, orașul, codul de pe legitimația MCT sau numărul și seria bonului pentru cei care au fost admiși, dar nu au încă legitimația MCT (ex: ROM 001000).

Fiecare persoană înscrisă va primi pe adresa de e-mail de pe care s-a înscris un cod de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Codul este personal și netransmisibil.

Răspunsuri la selecția pentru Mișcarea Charismatică Teofanică

Persoanele care au participat la selecția MCT atât în anul 2019, cât și în anii anteriori, dar nu au aflat încă rezultatul la acea selecție, vor putea solicita răspunsul trimițând un e-mail pe adresa mctonline2021@gmail.com . Este necesar ca în e-mail să precizați numele, prenumele, anul selecției, numărul și seria bonului primit la selecție (ex: ROM 001000).

 

yogaesoteric
4 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More