Conspiraţiile se adeveresc. Germania refuză să primească refugiaţi de rasă albă

 

Nu mai puţin de 95% dintre ucrainenii care au cerut azil în Germania, în urma conflictului armat din estul acestei ţări, au fost respinşi de către autorităţile germane. Paradoxal şi scandalos în acelaşi timp, cabinetul condus de Angela Merkel permite fără probleme intrarea în Germania a sute de mii de „refugiaţi” arabi, afgani şi pakistanezi.

Politica evidentă de „standard dublu” aplicată în favoarea refugiaţilor şi imigranţilor africani, arabi şi asiatici evidenţiază încă o dată scopurile reale ale agendei lui Merkel, care demonstrează că nu-şi doreşte atât de mult să-i „ajute pe azilanţi”, cât să-i înlocuiască cât mai repede posibil pe europenii nativi, de rasă albă. Mai mult decât atât, conform publicaţiei Frankfurter Rundschau, dintr-un total de peste 7 000 de ucraineni care au cerut azil în Germania, în decursul anilor 2014-2015, doar 5% dintre aceştia au primit dreptul de a se stabili în Germania, restul fiind expulzaţi înapoi în Ucraina, în ciuda faptului că aceşti oameni erau cu adevărat refugiaţi din calea războiului.

Frankfurter Rundschau mai declară că majoritatea refugiaţilor ucraineni proveneau direct din regiunea Donbas, iar casele şi proprietăţile acestora fuseseră distruse, cererile lor fiind identice cu cele ale „imigranţilor” sirieni care au primit pe loc permis de intrare în Germania. Publicaţia germană l-a citat pe Hrihorii Demnicenko, un refugiat ucrainean care susţine că, în urma deciziei Germaniei, mulţi dintre prietenii săi care-l însoţeau şi care refuzaseră anterior înrolarea în armata ucraineană au avut de suportat bătăi şi abuzuri fizice. Alţi refugiaţi ucraineni vorbesc, de asemenea, despre discriminare făţişă după evadarea lor din Donbas, deoarece în Ucraina ei nu mai au nici locuinţe, nici locuri de muncă.

Cu toate acestea, la începutul anului 2016, autorităţile germane şi-au justificat controversatele decizii prin faptul că „Ucraina este în prezent o ţară sigură”. Ceea ce înseamnă că, din acel moment, niciun ucrainean nu mai poate cere azil politic sau umanitar în Germania.

Noile politici ale Germaniei sunt în contrast flagrant cu ezitările cabinetului Merkel de a declara state precum Algeria, Maroc, Tunisia, Egipt, Bangladesh, Pakistan, Liban a fi „state sigure”.

În contrast cu Germania, Rusia a oferit în mod oficial azil pentru 248.201 cetăţeni ucraineni afectaţi de război, în timp ce Polonia a primit până în prezent un număr de peste un milion de ucraineni proveniţi din zonele de conflict.


Citiţi şi:

Europa Conchitei Wurst. Germania deschide centre separate pentru HOMOSEXUALI pentru refugiați!

Halucinant dar real: Poliția din Germania a primit ordin să nu sancționeze infracțiunile migranților!!!

Criza refugiaţilor

 

yogaesoteric
18 aprilie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More