Contoarele aşa-zis inteligente – o nouă modalitate de spoliere, îmbolnăvire, subjugare şi control total al fiinţelor umane de pe această planetă (II)

Citiți prima parte a articolului
 

Acum se știe că reţeaua contoarelor „inteligente“ este foarte vulnerabilă la atacuri informatice

 

O rețea pretins „inteligentă“ care este atât de vulnerabilă… numai inteligentă nu e! Din contră, este o rețea foarte, foarte proastă. Vulnerabilitățile internetului sunt practic transferate întregii rețele electrice. Fără o garanție de 100% că această conexiune de internet este sigură, există posibilitatea să se oprească energia care susține fiecare țară în parte, pe întreaga planetă. Se urmărește implementarea rețelei inteligente în aproape toate țările industrializate deodată. Aceasta va aduce cu sine riscul unui dezastru de o amploare uriașă. Chiar și guvernul american admite că rețeaua inteligentă deschide ușa cyber-terorismului la scară planetară.

Washington Post a publicat concluziile unui raport, care arată că guvernul și companiile nici nu se sinchisesc de această vulnerabilitate. Responsabilii cu energia cunosc aceste probleme, dar au dat oricum undă verde acestor proiecte. Investigația legată de acest program mondial a început în provincia canadiană Columbia Britanică. Aici se cunoșteau de mult timp aceste probleme, care ar fi putut fi prevenite, dar totul a fost ținut secret, cu scopul de a-i pune pe oameni în fața faptului împlinit. A fost creată o legislație specială pentru instalarea acestor contoare așa-zis inteligente, ca să fie evitate controalele de la comisiile pentru protecția consumatorilor. Aceste comisii ar fi analizat în detaliu aceste tehnologii și ar fi descoperit problemele… Dar a dispărut controlul… Fără posibilitatea să obțină răspunsuri transparente și oneste de la guvern și BC Hydro, consumatorii au rămas la mâna companiilor. În lipsă de ajutor, clienții prejudiciați de compania BC Hydro s-au organizat în grupuri de susţinere pe internet. O simplă căutare pe Google după cuvintele-cheie „contoare inteligente“ produce mii de pagini de vești proaste. Peste 100.000 de cetățeni din Columbia Britanică nu au acceptat contoarele inteligente (CI), pentru că nu vor să aibă aşa ceva în casă. Consumatorii spun NU din cu totul alte motive decât problemele tehnice! Acest contract a fost impus cu forța de o companie tiranică și de un guvern iresponsabil. Este o metodă care aduce prejudicii libertăților fundamentale ale fiinţei umane, la nivel individual, național și mondial. Guvernul american a promulgat legi speciale care ignoră votul democratic al primarilor și consilierilor și care ignoră opoziția totală în peste 50 de municipalități locale care au introdus moratorii independente privind instalarea CI în orașele lor. În ciuda apelurilor numeroase, BC Hydro a refuzat orice interviu.

Compania care instalează contoarele nici măcar nu a răspuns la apelurile telefonice ale celor care au depus plângeri. În mod tacit, s-a mers cu fărădelegea până la a ni se impune instalarea contorului aşa-zis inteligent, puțini fiind aceia care știu că avem dreptul fundamental de a refuza această mârşăvie. Aceasta se poate face prin depunerea la sediul companiei a unei declaraţii în acest sens, altfel ne vom trezi cu toţii cu un astfel de contor instalat. Companiile furnizoare de energie electrică pretind cu viclenie că aceste contoare cumplite sunt o modernizare necesară a rețelei electrice.

Ce ne spune aceasta despre sistemul politic la nivel mondial? Suntem sclavii companiilor multinaționale? Ne mai apără statul în vreun fel?

Corporatocrații cleptocrați sunt şi ei foarte „inteligenţi“

Există un program de privatizare la scară mondială, un gen de nouă formă de corporatism, în care guvernele nu mai sunt stăpânele propriilor destine. Este clar că același proces antidemocratic de a implanta pe ascuns CI în Columbia Britanică a fost folosit și în California, în toată America de Nord și în toată lumea. Cum reușesc aceste corporații să continue cu planurile lor de a instala o rețea energetică inteligentă mondială în ciuda unei liste enorme de efecte potențial dezastruoase? Un scop ascuns al instalării acestor contoare inteligente este supravegherea oricărei mișcări dintr-o locuință. De fiecare dată când cineva aprinde lumina sau pornește un aparat, aceste aparate transmit un cod unic prin contor rețelei inteligente. Așa că oricine are acces la aceste date poate să ne urmărească mișcările în propria locuință. De fiecare dată când folosim televizorul, când deschidem frigiderul, informația despre folosirea energiei electrice este transmisă mai departe, și asta le permite să alcătuiască un profil pentru fiecare consumator.

Un raport al Congresului american a concluzionat că instalarea contoarelor inteligente încalcă Amendamentul 4 al Constituției Americii. Curtea Supremă afirmă fără ambiguitate că scopul Amendamentului 4 este dreptul individului de a se retrage în casa sa ferit de intruziunea nejustificată a guvernului. Grație contoarelor inteligente, poliția va putea cunoaște toate activitățile unei persoane când se află în casa ei, inclusiv când mănâncă, doarme, face duș, ce aparate folosește și când, dacă se uită la TV în loc să facă sport și multe alte detalii.

Chiar dacă unele companii încă pretind că aceste date rămân private, există dovezi că se produce chiar contrariul. În California, companiile vând deja aceste date pe bani grei unor corporații. În loc să descurajeze această practică, regia de electricitate californiană chiar a încurajat-o. Într-un comunicat de presă din anul 2011 intitulat Regia de electricitate din California adoptă reguli pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor clienților, apare consemnată următoarea declaraţie a președintelui comisiei, Michael Peevey: „Acțiunea noastră de azi va proteja securitatea și confidențialitatea datelor clienților noștri, permițând doar firmelor autorizate să aibă acces la ele“. Comisarul Timothy Alan Simon a adăugat: „Susțin decizia de azi deoarece extinde accesul consumatorilor și terților la datele despre folosirea energiei electrice. Sper ca aceasta să stimuleze interesul pieței“. În vara lui 2013, intențiile lor ascunse au ieșit la iveală. San Francisco Chronicle a arătat că aceste companii de electricitate californiene au divulgat parametrii de consum și alte date personale ale câtorva mii de clienți unor agenții ale guvernului american.

Guvernul îşi spionează neîncetat și pe ascuns cetăţenii

Este o nebunie curată să vrei să controlezi totul. Este visul „erotic“ al așa-zișilor tehnocrați, acei indivizi care trăiesc fără vreo urmă de credință, de spiritualitate sau de omenie în viața lor. Compania americană Verizon a dezvoltat o nouă aplicație numită „zona de detecție a televizoarelor inteligente“. Acest nou dispozitiv care va echipa televizoarele le va permite agențiilor guvernamentale să ne asculte conversațiile în timp ce ne uităm la TV. Vor putea detecta, de exemplu, cine este în cameră, cine se uită la TV, despre ce se vorbește și pe ce ton… Unde o să ajungem?! Când se vor opri toate aceste aberații? Este cazul să tragem linia și să spunem „NU“!

Să examinăm în continuare un proiect de lege din SUA, Legea de Partajare și Protecție a Informațiilor Cibernetice (CISPA). El prevede legalizarea transferului total al datelor noastre personale de la mega-corporații către guvernul american. Este o încălcare a Amendamentului 4, care ne protejează de percheziții și confiscări abuzive. Legea a fost adoptată de Camera Reprezentanților, dar respinsă de Senat. Dându-și seama de opoziția față de CISPA, administrația Obama a creat un acord secret cu Ministerul de Justiție pentru acordarea de imunitate companiilor de comunicații și de internet care au divulgat aceste date. Din 12 iunie 2013, acest acord și-a lărgit cadrul, pentru a cuprinde toate sectoarele critice ale infrastructurii, incluzând energia, finanțele și sănătatea. Suntem martorii creării unor regimuri polițieneşti preocupate să-şi supravegheze cetățenii. Vom fi mereu suspecţi, până când dovedim că nu suntem vinovaţi, ceea ce practic anulează prezumţia de nevinovăţie. Este spectrul unei supravegheri universale! O supraveghere universală permanentă a tuturor ființelor umane. Ce se va petrece dacă nu ne vor place? Ce se va petrece dacă protestăm împotriva guvernului sau dacă spunem ceva care periclitează statutul guvernanţilor? Ce interese ascund aceste corporații-mamut transnaționale, în complicitate cu guvernele?

Să vedem ce spune în această direcţie Eric Schmidt, președintele Google: „Oamenii consideră Google un prieten de încredere. Să fie chiar aşa? Dacă aveți ceva de ascuns, mai bine nu ne împărtăşiţi informaţia. Google a fost deja amendat că a spart și înregistrat milioane de parole Wi-fi (internet fără fir – wireless) private cu ajutorul automatelor informatice și a extras ilegal datele private ale utilizatorilor de I-phone. Nu este nevoie să tastați ceva, căci noi știm deja unde sunteți, chiar cu permisiunea voastră. Știm ce-ați făcut, tot cu permisiunea voastră, și cam ce aveți de gând să faceţi“. Schmidt vede invadarea vieții private ca pe „un mod de a ne cunoaște mai bine“, iar astfel motoarele de căutare pot să ne ajute în viața de zi cu zi: „Nu v-ați prins? Google vă monitorizează permanent doar pentru a vă ajuta! Ha, ha, consider că Google a reușit să ajungă la limita care te sperie, fără să o depășească. Practic, în ritmul acesta, mai rămâne de înfăptuit doar introducerea implantului în capul utilizatorilor“.

Deci unde e legătura dintre tehnologie, morală și etică? La Silicon Valley se învață că tehnologia nu are nicio componentă morală, decât dacă vreun consumator insistă ca ea să fie inclusă acolo. Majoritatea oamenilor nu vor să audă mai mult, preferă ignoranţa lor comodă: „Guvernul nu ar face așa ceva, nu poate fi adevărat“. Dar totuşi, este cumplit de adevărat! Odată ce știm că este adevărat, ne punem o altă întrebare: „Cum cred ei că pot să scape nepedepsiți, dacă fac aceste fărădelegi?“ și „Dar ce vor, de fapt, să facă cu toate aceste date? De ce vor să pătrundă atât de mult în viața noastră?“

Din cercetările efectuate de mulţi activişti independenţi, s-a înțeles că „elitele“ politice vor să creeze o monedă virtuală globală, bazată pe creditele de carbon. Adică guvernele vor repartiza resursele energetice în funcție de comportamentul nostru. Ele vor să controleze repartizarea resurselor. Aceste contoare inteligente și aparatele casnice vor fi sisteme de emisie-recepție care le vor permite nu doar să supravegheze, ci chiar să controleze fiecare aparat din casa noastră. Cum de-au ajuns capii acestor guverne să creadă că vor reuși să impună un sistem totalitar fără să ne dăm seama? Fie că este o amenințare teroristă, o falsă criză energetică sau o obsesie de a moderniza tehnologia fără niciun scop, suntem îndemnaţi pas cu pas să renunțăm de bună voie la drepturile noastre fundamentale. Apare astfel întrebarea: oare nu ne inoculează sistematic o falsă paradigmă?

Frica de a ne lipsi ceva este un coșmar ascuns în fiecare om. Iar asta ne face să reacționăm emoțional la situațiile cu care ne confruntăm. Este teama că am putea rămâne fără ceva. Ei caută să ne anuleze capacitatea de a vedea realitatea, care este aceea că nu trăim în lipsuri. Nu există nicio criză energetică pe această planetă. Soarele este o sursă inepuizabilă de energie. Numai Soarele produce de trilioane de ori mai multă energie decât am avea nevoie. Există numeroase laboratoare, unde cercetătorii descoperă tehnologii uimitoare care accesează surse de energie neconvenționale în moduri noi. Este foarte incitant să vedem așa ceva. Din păcate, majoritatea acestor proiecte au fost clasate ca fiind secrete și au fost blocate. Federația Științifică Americană a recunoscut public că peste 5000 de tehnologii de energie alternativă au fost blocate, confiscate în procesul de patentare. Acest fiasco al contoarelor inteligente ar putea dispărea imediat dacă ar fi acceptate aceste tehnologii alternative. Dar această opțiune nu va fi pe ordinea de zi a așa-zișilor „iluminaţi“ de la putere. Noi suntem cei care trebuie să ne ocupăm de asta. Guvernul american chiar a dat o lege pentru suprimarea invențiilor. Legea brevetelor permite oricărei agenții interesate, inclusiv Comisiei pentru Energie Atomică, să refuze brevetele care „aduc atingere“ siguranței naționale. Cum șase din cele mai mari companii din lume sunt de petrol și gaz, ele au interesul să tragă sforile pentru suprimarea surselor de energie alternativă și descentralizată. Pare incredibil, dar în iulie 2013 Spania a impus taxarea energiei solare, cu o amendă de 30 de milioane de euro pentru companiile care captează lumina Soarelui pentru uz propriu! Asta în timp ce miliarde de dolari din impozitele noastre sunt risipiți pentru crearea unei rețele inteligente centralizate. Mai poate cineva să creadă că asta ține de ecologie şi că guvernele şi patronii companiilor de distribuţie a electricităţii sunt plini de bunăvoinţă?!

De fiecare dată când ființele umane au investit într-o anumită tehnologie, indivizii fără scrupule aflaţi în spatele structurilor de putere au anihilat-o, ca să-și apere interesele, chiar în momentul când era pe cale să se producă o transformare. Ei luptă pentru supraviețuire, ca niște fiare sălbatice. Ei sunt dinozaurii pe cale de dispariție ai energiei centralizate, care vor să dețină controlul resurselor. De aceea și țin să instaleze un aparat în fiecare casă, care să le permită controlul și interceptarea viitoare a tuturor activităților și conversațiilor noastre. Tot ce li se petrece americanilor se petrece și la nivel mondial. Fiecare dintre aceste companii americane de energie face parte dintr-o rețea internațională a energiei care urmărește să controleze fiecare gospodărie din lume folosind această tehnologie.

Consumatorii ar putea spune, revoltaţi: „Stați puțin, nu v-am cerut eu așa ceva, eu v-am cerut doar să-mi furnizați energie, nu să mă supravegheați și să-mi înecați casa în microunde!“ Se vorbea despre astfel de tehnologii încă din anul 1980, în Silicon Valley. Întrebarea era următoarea: cine va controla energetic gospodăriile oamenilor, companiile de electricitate sau cele telefonice? Potentații înțelegeau foarte bine că modul în care ei livrează energia și alte utilități le permite să controleze populația și să-i subjuge pe oameni. Ceea ce nu știa încă nimeni la acel moment era că urma să fie folosită o tehnologie nocivă, al cărui efect secundar este iradierea.

În luna mai a anului 2011, Organizația Mondială a Sănătății a clasificat undele radio ca posibil cancerigene, în categoria 2B. Companiile afirmă că aceste contoare nu funcționează decât 45 sau 60 de secunde pe zi și că sunt inofensive şi sigure. Ca urmare a deciziei unui tribunal, compania Gas&Electric a admis că aceste contoare inteligente emit 14.000 impulsuri electromagnetice pe zi. Companiile ne asigură că aceste contoare nu provoacă niciun neajuns, pentru că ele comunică cu compania doar de 2-3 ori pe oră. Dar nu numărul de comunicări contează, ci puterea și numărul de impulsuri RF generate. E limpede că aceste companii ne ascund permanenta poluare EM generată de aceste contoare. Sunt impulsuri scurte, dar foarte, foarte frecvente. Documentația PG&E afirmă că contorul lor emite doar 45-60 secunde pe zi, dar au „omis“ să ne spună că aceste secunde sunt repartizate în 10.000 de pulsații de aproximativ 4,5 milisecunde, o dată la câteva secunde, 24h/24. Iar unele contoare emit până la 190.000 de pulsații pe zi.

Într-un bloc din nord-vestul Washington-ului sunt 32 de contoare inteligente diferite. Cu un tester de măsurare a radiațiilor RF, s-a descoperit că aceste contoare emit radiație o dată la câteva secunde. Compania de electricitate Pepco a spus că această comunicare are loc la 4-6 ore. Au fost arătate aceste rezultate unui reprezentat Pepco care a declarat: „Nu pot explica rezultatele unui test cu atâtea variabile implicate și la care nu am fost prezenți, dar suntem siguri de datele tehnice ale contoarelor noastre și de siguranța lor“. Ca să fie clar, nu spunem că aceste radiații sunt sau nu periculoase. E treaba savanților și a cercetătorilor să stabilească aceasta, iar discuțiile sunt foarte aprinse. Rețeaua inteligentă este prin definiție un sistem wireless, care va transforma fiecare aparat din casa noastră în echivalentul unui telefon mobil care transmite date. Fiecare calculator, TV, aragaz, aparat AC, cafetieră, imprimantă, fiecare aparat casnic din casă va conține o antenă încorporată care va transmite datele noastre la un contor inteligent din exteriorul casei noastre, care apoi le va transmite unui alt dispozitiv, şi în final datele vor ajunge la compania de electricitate în așa-zise scopuri de facturare. Nu toate semnalele se referă la consumul nostru. Contoarele așa-zis inteligente sunt în rețea cu toate locuințele învecinate și adună toate datele, care vor fi transmise companiei de electricitate. Contorul final va transmite acel semnal RF prin emisii foarte frecvente, de multe ori pe secundă, ceea ce va mări exponențial poluarea electromagnetică a locuinței. S-a făcut un experiment pe furnicile care se aflau pe frunzele unui portocal, la scurt timp după instalarea de echipament radar la un aeroport. Furnicile se manifestau spasmodic, toate la unison, ca într-un dans, la un interval de câteva secunde. S-a descoperit că intervalele acestor spasme coincideau exact cu rotația radarului aflat la 22 km distanță! S-au publicat numeroase articole științifice despre efectele nefaste ale microundelor asupra sănătății. La marginea de jos a scalei radiațiilor privind densitatea energetică sau puterea semnalului se află nivelul minim pentru funcționarea unui telefon mobil, adică 0,0000000002 (2×10-10) microW/cm2. Acele de pin se usucă prematur la 0,000027 microW/cm2. Expuneri scurte de 0,05 pot provoca copiilor între 5-17 ani dureri de cap, nervozitate, dificultăți de concentrare și probleme comportamentale. În biologia construcțiilor, limita maximă este de 0,1 microW/cm2. La 1 microW/cm2 se produce fragmentarea ADN-ului spermatozoizilor și o scădere a viabilității spermatozoizilor in vitro. Tot la intensitatea de 1 microW/cm2, pot apărea următoarele efecte: dureri de cap, amețeli, oboseală, insomnie, dureri în piept, dificultăți de respirație și indigestie. La 2,5 apare dereglarea metabolismului calciului în celulele mușchiului cardiac. La 4 apar dereglări în hipocamp, care afectează memoria și învățarea. La 6 apare deja fragmentarea ADN-ului celular. Deci cam pe unde se situează contoarele așa-zis inteligente pe această listă?

În decembrie 2010, institutul Electrical Power a măsurat și a dovedit astfel că un singur contor inteligent emitea 7,93 microW/cm2. Teste făcute de persoane private indică o emisie de aproximativ 8 microW/cm2 la un singur contor. Acest rezultat este obținut la 30 cm de contor, dar pătuțul unui bebeluș se poate găsi tocmai în spatele zidului pe care este instalat unul sau mai multe contoare. Chiar dacă se cunoaşte că există toate aceste efecte nefaste asupra sănătății la niveluri mult mai mici ale radiaţiei, Elveția, Lichtenstein și Luxemburg au stabilit plafonul limită la 9,5. Iar China, Polonia și Rusia, la 10. Este același nivel la care comportamentul a fost modificat, producând reflexe de respingere după expuneri de 30 de minute. La parterul unui bloc, unde sunt amplasate adeseori și 12 contoare inteligente, a fost măsurat un rezultat de 19,8 microW/cm2, de sute de ori mai mult decât procentul la care apar primele efecte nocive.

Cum reușesc companiile și guvernele să impună astfel de aparate în toată lumea? Iată cum: în Canada, SUA și alte țări „civilizate“ s-a fixat limita de expunere între 600 și 1.000 microW/cm2. Această pretinsă „limită de siguranță“ este de zeci de mii de ori mai mare decât cea la care apar efecte profund nocive asupra sănătății, așa cum au relevat numeroase studii științifice serioase. Exista o organizație numită Comitetul pentru oameni și radiații. Acest comitet susținea că nu poate exista un efect asupra sănătății sub limita termică (ionizantă). În viziunea lor, aceasta este singura certitudine științifică acceptabilă și oricine declară altceva fie este catalogat nebun, fie este exclus din comunitatea științifică. Un site web din California a postat 300 de mărturii scrise de persoane suferind de deficiențe funcționale, apărute de când li s-au instalat contoare inteligente. Singurul aspect comun la toți acești oameni este acela că distribuitorul de energie nu i-a prevenit de riscurile asociate cu funcționarea acestui contor. Contoarele așa-zis inteligente se adaugă la multiplele surse de radiații radio la care suntem deja expuși. Radiațiile RF declanșează o diversitate de efecte biologice pentru care există dovezi că produc boli, mai ales cancer la creier, dar și alte afecțiuni.


Citiți continuarea acestui articol

Articol preluat din Programul Taberei spirituale yoghine de vacanță, Herculane 2016, publicat la editura Shambala, tipărit de Ganesha Publishing House.


Citiți și:

Cum îţi va controla Google toată casa cu ajutorul unor jucării de pluş

Etapele terifiante şi insidioase ale instaurării sinistrei Noi Ordini Mondiale

Wi-fi: moartea cea invizibilă care distruge noile generaţii
 


yogaesoteric
10 iunie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More