Coronavirusul și Big Brother

 

De multă vreme, crizele globale sunt folosite de marii actori ai globalismului pentru a mai restrânge un pic din drepturile și libertățile personale, pentru a pune mâna pe alte resurse care nu li se cuvin. De aceea, ori de câte ori apare o criză globală este necesar să ne întrebăm dacă nu cumva ea a fost provocată intenționat!

În cazul coronavirusului, nu știm dacă este o epidemie provocată intenționat, dar nici nu putem exclude aceasta. Cinismul celor care trag sforile la nivel global este nelimitat. Indiferent care este situaţia, criza coronavirusului este o oportunitate majoră pentru ca așa-zisa Nouă Ordine Mondială să facă un pas înainte cu controlul global, pe cel puțin două direcții: scoaterea banilor cash din circulație și introducerea dictaturii medicale; desigur, în anumite etape, nu peste noapte. Și să le luăm pe rând:

1. Scoaterea banilor cash din circulație

Așa după cum ați auzit în repetate rânduri, de când cu nebunia epidemiei din aceste zile, mai multe țări vorbesc despre dezinfectarea banilor cash, considerați un factor important de transmitere a virusului, dublată de recomandarea folosirii cardului pentru orice plăți, ca metodă de prevenire a infectării cu coronavirus. Și totul ne apare rațional și de bun-simț. Doar că marile bănci, marii finanțiști și guvernele care le fac jocul visează de mult la eliminarea banilor cash, pentru a putea controla electronic orice tranzacție a persoanelor fizice și a societăților comerciale.

Profitând de panica creată de coronavirus, panică întreținută de mass-media, populația planetei va fi programată mental să considere banii lichizi un pericol pentru sănătate și să accepte mai ușor renunțarea la aceștia și trecerea cu totul la varianta banilor electronici.

Iar o astfel de situație devine extrem de periculoasă. Imaginați-vă că din acel moment, orice leu, dolar sau euro pe care îl aveți va fi monitorizat, că nu veți putea face nicio mișcare financiară, cât de mică (nici bacșișul de la frizerie sau restaurant), fără ca ochiul statului să nu o observe și să nu o înregistreze. Și dacă pentru omul simplu acest aspect nu este neapărat o problemă de viață și de moarte, pentru cei care mai au curajul să se opună unui sistem abuziv, este sfârșitul oricărei rezistențe deoarece statul va avea un mijloc perfect de control al circulației banilor, de blocare a activității financiare sau chiar de jefuire a rezervelor financiare ale oricărui opozant politic.

Urmăriți ce se va petrece în timpul și după această epidemie de coronavirus și veți vedea că „băieții de la Big Brother” vor trece la treabă, iar naivul majoritar va accepta fără rezerve diminuarea activității financiare cu bani lichizi sau chiar renunțarea la aceasta.

2. Dictatura medicală – vaccinarea obligatorie

Psihoza și panica create de coronavirus constituie o oportunitate majoră pentru restrângerea drepturilor civile și în altă direcție – sănătatea. Deși în Constituția României și a majorității țărilor, dreptul la integritate fizică și la libertatea de decizie cu privire la tratamentele medicale este clar stipulată, agenții corporațiilor farmaceutice și ai Big Brother din multe țări, unii dintre ei aflați pe poziții de decizie politică, vor căuta să introducă vaccinarea obligatorie, pe motiv că doar așa vom putea preveni viitoarele epidemii sau pandemii.

Problema este că în cazul oricărui vaccin, aşa cum se indică şi în prospect, există și posibilitatea unor efecte secundare. Prin urmare, avem următoarea situație, de un grotesc absolut în cazul introducerii vaccinării obligatorii: dacă te împotrivești vaccinării obligatorii, suporți consecințe diverse, de la amendă (până la 10.000 lei) până la excluderea dintr-o anumită comunitate, eventual pierderea paternității asupra propriului copil.

În același, timp, dacă apar efecte adverse – moarte, autism, paralizie – nimeni nu este făcut răspunzător: nici producătorul vaccinului, nici autorii legii vaccinării obligatorii și cei care o votează. Iar aceasta se numește dictatură medicală!

Nu mai vorbim despre faptul că am fi obligați, prin acceptarea unei astfel de legi abuzive, să ne abandonăm viața și sănătatea în mâinile unei clase politice care, de 30 de ani, s-a dovedit incompetentă și coruptă și ai cărei reprezentanți din Ministerul Sănătății ar putea decide vaccinarea tuturor românilor, cu mic cu mare, și în funcție de mita pe care o primesc de la vreo corporație farmaceutică! Ne poate cineva garanta în mod absolut că nu va fi așa?

După cum puteți constata deja, o lege a vaccinării obligatorii, ținută în sertare de doi ani, a apărut brusc pe masa politicienilor români, în plină criză a coronavirusului, iar în aceste zile urmează să fie votată de Camera Deputaților. Dacă trece, va fi o situație extrem de gravă, dar pe care, naivul majoritar, speriat de coronavirus și incapabil să înțeleagă implicațiile pe termen lung, o va accepta ca pe un bine suprem!

În concluzie, oricum am da-o, din această criză a coronavirului, Big Brother iese întărit: drepturile nostre civile se vor restrânge, iar băieții din spatele sistemului se vor îmbogăți și mai mult. Și atunci, ne întrebăm din nou: epidemia cu coronavirus nu a fost cumva provocată intenționat?


Citiți și:

O informare explozivă despre coronavirusul 2019-nCoV (I)

Vă mai amintiţi de boala vacii nebune, SARS, gripa aviară şi gripa porcină? Ce s-a ales de ele şi cum a profitat din plin industria farmaceutică

 

yogaesoteric
29 martie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More