Corporațiile farmaceutice și cobaii din laboratorul România

Când eşti aşezat cu spatele la adevăr, ce mai vezi?” – Arhim. Justin Pârvu

Trăim în plin război bacteriologic, iar isteria programatică SARS-Cov-2 îndeasă în uriaşele seifuri ale corporaţiilor farmaceutice miliarde de dolari, euro, yuani etc., destinate „profitorilor de război”. În ce măsură covidul prezintă un real pericol pentru omenire, este sarcina și obligația specialiștilor de bună credință, nepătați și (ne)„sponsorizați” de corporațiile farmaceutice, care deocamdată tac și fac. Unii lansează tot felul de afirmaţii fără temei, explicaţiile acestora neconcordând cu „politica” Pharma & Co.

Parafrazând, pe tărâmul mioritic, de peste trei decenii, în România totul se vinde, nimic nu se construiește! S-a ales praful de patrimoniul economic naţional, construit sub „dictatura” primului Președinte al României – născut pe 26 ianuarie 1918 și asasinat pe 25 decembrie 1989, când românii au construit hidrocentrale, metroul bucureștean, Transfăgărășanul, Canalul Dunăre-Marea Neagră și în proporție de 70% pe cel ce lega Capitala de accesul la mare, Fabrica de diamante sintetice, sute de întreprinderi producătoare de bunuri necesare poporului, au plantat păduri (rase postdecembrist de „Holzindustrie Schweighofer”…) și multe altele.

Trecând în alt registru și excluzând intenția de a face comparații, pe parcursul celor 31 de ani, mult controversatul și batjocoritul Becali a făcut ce n-a făcut nimeni altcineva în țara asta – pe banii lui – a ajutat oamenii sărmani pe care statul român, „propitarul” celor șase case, guvernele „ciumei roșii” abdicate de Viorica sub presiunea „Il capo dei capi qadrate” și regimentele aflate sub steagul lepros al „ciumei galben-albastre”, catastrofalele „Guvernele mele” Orban Sică Mandolină-Cîțu, animate de „ilustra” filosoafă ce declară public, cu sinceritate debordantă: „… Nu știu ce caut eu în viața mea”, i-au abandonat, în momente grele.

Controversatul și batjocoritul Becali a construit și dăruit case pentru sinistrați în urma inundațiilor. Recent, pentru tratarea bolnavilor a adus – pe banii lui – o cantitate de Ivermectină pe care statul român a blocat-o la vamă. De ce? Răspunsurile sunt complicate şi ţinute la secret de președinte, guvern, parlament.

Demnă de luat în seamă este și remarca Mediafax: „România «s-a pregătit» de vaccinare: a făcut contracte de 10,4 milioane Euro pentru campania de vaccinare (cu acest vaccin experimental Pfizer BioNTech) după ce vaccinarea începuse deja”.

Câteva dintre cauzele pentru care românii sunt folosiți pe post de cobai în circul covid, le veți găsi și în recentele scrieri semnate Florin Ursache, în lista Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, a peste 3.000 de medici din România „sponsorizați” de „Pfizer” și de alte companii din Grupul „Pharma” cu sume imense, pentru ca aceștia, acum, „să țipe la noi să ne vaccinăm”.

Ursache Florin: Lista medicilor din România sponsorizați de Pfizer!

„Peste 3.000 de doctori români, sponsorizaţi de Pfizer! Iată cum încep să se lege toate… Pentru cine nu știe, în anul 2019 compania Pfizer a alocat cea mai mare sumă de bani medicilor din România, sub formă de sponsorizări! Chiar înainte de apariția pandemiei și vaccinului! De sponsorizat, sponsorizau de ani de zile. Dar în 2019 a fost alocat cel mai mare buget!

Vă aduceți aminte că vă scriam în urmă cu vreo lună sau două, de obiceiurile ăstora de la Pfizer? Că așa acționează de regulă, înainte să intre pe o piață? Aruncă cu bani în stânga și în dreapta pe la doctori, făcându-le diverse favoruri, sub formă de sponsorizări. Cam câți medici au fost sponsorizaţi de Pfizer în 2019, în România? Chiar înainte de pandemie și de vaccin?! Va spun eu câți. Un pic peste 3.000 de medici!

Deci, e la judecata cretinului că ăștia o să tot țipe că vaccinul e sfânt, e bun, e salvarea, chiar dacă scrie mare cât China pe el că-i experimental! Că să nu vă spun că au primit bani de la ei și în 2020, vor primi și în 2021, vor primi la nesfârșit bani, bani și iar bani, ca să ne folosească pe post de cobai! Totul se rezumă la bani! Asta, ca să vedeți câtă probă de cretinism există în România.

Acum ați văzut și prețul, ca să riști o viață. Eu personal, ăstora care au luat bani de la Pfizer, le interziceam prin lege să aibă dreptul de a influența vreun pacient în privința vaccinului. În caz contrar le ridicam dreptul de a mai profesa în domeniu! De ce? Pentru că așa este normal! Pentru că nu ar fi firesc să aibă drept de opinie în privința vaccinării, sub nicio formă! Când iei bani sub formă de sponsorizare chiar de la firma care produce vaccinul și îl vinde în România, tu ca medic beneficiar nu ai dreptul să ai o opinie publică în această privință și nu ai dreptul de a interveni să convingi oamenii să se vaccineze! Dacă îți place să promovezi produse, du-te și angajează-te la Avon și vinde produse! Dar nu te juca cu viața a milioane de români! Nu după ce ai luat bani că să faci asta!

Practicile de genul acesta ar fi necesar să fie interzise în toată lumea. Ori ești medic, ori agent de vânzări, din două una!

Reprezentatul OMS din Franța știu că primește 15.000 de euro lunar că să impună regulile și să împingă populația spre vaccinare, pentru că este publică informația. A explodat și în Franța buba, dar mai rău ca la noi. Pentru că, lăsând deoparte reprezentantul OMS, și acolo s-a constatat câți bani au luat medicii din sponsorizări de la Pfizer, ca și la noi!

Rafila nu știu cât primește de la OMS, la noi, românii, sunt mai greu de aflat detaliile de genul acesta… Lui Arafat știm toți că îi priește, inclusiv celor de pe lângă el!

Televiziunile știm cât au primit, posturile radio știm cât au primit, absolut toate instrumentele de presă din România știm cât au primit! Cu alte cuvinte, acum deja știm despre toată lumea implicată în acest proces de vaccinare cât a primit că să promoveze acest spectacol grotesc! Promovare care este ilegală!

Este greu de acceptat, dar am fost vânduți. Și am fost vânduți ca oile, pe mărunţiș! S-a vândut aproape tot din țară! Și am tăcut toți! Dacă încearcă să ne vândă și viețile… Eu unul nu mai tac! Acum după ce am găsit și informația asta, credibilitatea pentru sistemul nostru de sănătate din România este zero! Accesând acest link, puteți citi lista «eroilor» care au încasat bani de la Pfizer și de la alte companii din Grupul Pharma ca să țipe la noi să ne vaccinăm! Toți sunt medici de diverse specializări iar marea lor majoritate promovează vaccinarea experimentală pe noi, românii!”

Toată lumea este necesar să aibă acces la informație, ca să înțeleagă!

„Ați auzit cu toții de Ivermectină. Știți că a fost și o dezbatere pe tema asta în senatul american. Se folosește la cei infectați cu covid și se pare că îi vindecă în 48 de ore. Există și peste 30 de studii clinice, care au arătat în mod clar beneficiile. Repet! Există declarații oficiale, că vindecă un bolnav în 48 de ore! Până și la o gripă normală te tratezi cinci zile, iar Ivermectina tratează covidul în 48 de ore!

– Ce face statul român ca să aducă medicamentul (Ivermectina)? Nimic!
– Ce a făcut statul român când a fost vorba să aducă în țară un vaccin experimental (vaccinul Pfizer BioNTech), pentru care românii sunt pe post de cobai? S-a dat peste cap și l-a adus!

– Cât costă un tratament împotriva covid cu Remdesevir sau cu alte substanțe, pentru o singură persoană? Mii de euro, bineînțeles, și nu ai aceeași garanție ca în cazul Ivermectinei și că pacientul scapă cu viață!
– Cât costă să tratezi o persoană cu Ivermectină? 10 lei? Și te vindeci în 48 de ore și ai și o protecție sporită?
– Cât au costat vaccinurile? Milioane de euro? Și sunt în faza de testare!

– Puteam umbla de șase luni fără mască dacă se folosea acest medicament! Și nimeni nu ne-a spus de el! Puteam avea o protecție foarte mare în fața acestei infecții! Mai mult de jumătate dintre persoane nu ar fi decedat!
– Ce a declarat Rafila? „Stai dom’le că avem autoritatea europeană de medicamente”, e greu, nu-i chiar așa, e nevoie să așteptăm să zică nu știu cine, nu știu ce… Adică atunci când este vorba de vaccin, care nu are nici pe sfert efectul Ivermectinei, dar e „mălai” mult la mijloc, rezolvi imediat, și când este vorba de un medicament care îi poate vindeca pe toți, cu care poți salva vieți și poți să eliberezi în sfârșit spitalele de presiune şi să revină totul la normal, spui că este complicat, birocrație, reguli și că nu se poate chiar atât de ușor?

Ți se confirmă că medicamentul ăla este folosit cu succes de anul trecut și tu găsești nod în papură, când România poate ieși de sub restricții și lumea poate în sfârșit după un an apocaliptic să revină la normal?
Am o întrebare: Chiar nu mai există nimeni în România care să îi poată trage pe ăștia la răspundere pentru deciziile luate? Se ascund toți în spatele directivelor europene? Și gata, ne spălăm pe mâini? «Noi am făcut ce a făcut toată lumea!» Asta-i scuză? Nu mai este nimeni în România care să vadă ce ar vedea și o barză chioară?

– De ce atâtea piedici împotriva singurului medicament care poate termina nebunia asta? Din cauză că este ieftin?
– Nu mai primiți sponsorizări de la Pfizer?
– Aveți angajamente luate cu ei și e musai să folosiți vaccinurile, ca să justificați banii?
– Nu mai puteți să ne țineți închiși și să ne vindeți măștile și restul mizeriilor pe care ni le băgați pe gât? D-aia nu ați adus-o în țară?

– Avea aceste informații de anul trecut statul român? Dacă da, atunci cine reprezintă statul român în gestionarea acestei crize pandemice, este necesar să dea explicații!!
Nu există o anchetă în toată țară! Am înnebunit toții? Au murit oameni în spitale și în afara lor pe la porți! Am rămas un an închiși în case! Avem dreptul să știm!
– Reprezentantul României la OMS știa de beneficiile acestui medicament de anul trecut? Da sau nu?
– Arafat știa de anul trecut de beneficiile acestui medicament? Da sau nu?

– Toate persoanele implicate în gestionarea crizei pandemice din România luaseră la cunoștință de anul trecut rezultatele acestui medicament împotriva virusului? Da sau nu?

Am înțeles că Ivermectina nu a fost aprobată de Agenția Europeană de Medicamente! Dar Statul Român a făcut demersuri în această privință? Cine să îți aprobe ceva, dacă nu ai cerut să ți se aprobe nimic?!

Să ne întoarcem la prima întrebare! Știau cei care gestionează pandemia de rezultatele acestui medicament? Dacă da, de ce nu au făcut demersurile necesare să îl avem? Care este explicația? Cine ne răspunde la aceste întrebări?”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More