CRIMINALII CE AU AJUNS SĂ FIE PERFECȚI AI FIINȚELOR UMANE (V)

 

Citiți partea a patra a articolului

ROMÂNIA DUPĂ LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989


Distrugerea economică și epurarea etnică a poporului român

De 26 ani de zile privim cum CRIMINALII PERFECȚI au distrus mii de întreprinderi, fabrici şi alte instituţii ce fuseseră construite cu multă trudă de poporul român. Aceste instituţii naţionale au fost vândute sau făcute cadou unor mafioţi, criminali, traficanţi internaţionali sau terorişti (de exemplu, oamenii lui Ion Iliescu din decembrie 1989).

Întreprinderi şi fabrici cu care România şi-a plătit sub conducerea lui Ceaușescu datoriile externe la FMI şi Banca Mondială au fost distruse şi trimise ca fier vechi la Moscova, de către mafioţii, teroriştii şi criminalii internaţionali, care au vândut până și terenul de sub aceste întreprinderi (vezi cazul IPRS-Băneasa, în care a acționat Omar Hayssam). Iar cetăţenii României au fost aduși în „sapă de lemn”, cu salarii și pensii de mizerie, din care abia pot să mai trăiască.

Trebuie făcută precizarea că imediat după lovitura de stat din decembrie 1989 evreii bolșevici au făcut credite (împrumuturi) externe la FMI şi Banca Mondială, garantate de statul român, de peste 30 de miliarde de dolari. Credite pe care le plăteşte poporul român sărăcit şi înfometat de CRIMINALII PERFECŢI prin taxe, impozite şi scumpiri de tot felul. Aceste credite externe de peste 30 de miliarde de dolari au fost aprobate imediat după decembrie 1989 de Ion Iliescu și Petre Roman. Un exemplu este firma Unicom Holding a clanului sovietic-moldovean Iavorski (vezi aici), care a fost favorizată de Ion Iliescu, Petre Roman şi alţii pentru a primi credite externe garantate de statul român.

Mai mult, aceşti CRIMINALI PERFECŢI şi-au făcut în România întreprinderi şi fabrici tot pe credite externe ce au fost acordate în conformitate cu interese evreieşti, masonice şi sataniste. Iar în aceste întreprinderi şi fabrici cetăţenii români sunt sclavii LOR, lucrând adesea fără carte de muncă şi fără să aibă niciun drept ca cetăţeni ai României.

În schimb, pentru mulți cetăţeni străini afiliați intereselor CRIMINALILOR PERFECȚI (de exemplu, ruşi din Ucraina, Moldova, Belarus) au fost create locuri de muncă în România în departamente esențiale din Justiţie, Poliţie, Parchet (şi altele) de unde vânează, atacă şi chiar ucid cetăţeni români.

Este important de știut în acest sens că peste un milion de cetăţeni români se luptă cu Justiţia pentru a beneficia de drepturile lor legale, adică operarea datelor corecte în carnetul de muncă şi achitarea drepturilor salariale conform anilor de muncă şi funcţiei avute.
De asemenea, trebuie menţionat faptul că Ion Iliescu, Mircea Geoană, Adrian Năstase şi alţii au înfiinţat Secţia a VIII-a pentru Conflicte de muncă şi Litigii de muncă de pe lângă Tribunalul Bucureşti, tocmai pentru a fura şi distruge cetăţenii români prin intermediul instituțiilor judiciare. Astfel de aparate birocratice (care mai mult blochează cazurile decât le rezolvă, vezi aici) există numai în Bucureşti, deoarece în alte oraşe din România nu există această Secţia a VIII-a pentru Conflicte de muncă şi Litigii de muncă. Oricum „soluţiile” date de aceste birouri sunt majoritatea împotriva cetăţeanului român pentru că aşa vor evreii, masonii şi sataniştii aflați la conducerea acestei țări.

De 26 ani evreii ruşi (ce sprijină interesele UE), americani (care acționează prin ONU), masonii şi politicienii satanişti împovărează statul român cu credite luate prin îndatorare la FMI şi Banca Mondială. În realitate aceste credite ajung prin intermediul instituțiilor statului român tot la firmele LOR, care cheltuie acești bani după cum vor, fără ca statul şi poporul român să câştige ceva din aceste credite externe. Mai mult, beneficiarii acestor firme nu plătesc taxe şi impozite către statul român şi chiar primesc returnări de TVA, sume pe care nu le-au achitat niciodată statului român. Practic vorbind, creditele externe intră direct în buzunarele LOR, având adăugate și eventualele TVA-uri pe care ar trebui să le plătească statului român.

Chiar și atunci când a fost în opoziție, PDSR-PSD a înființat instituţii noi, cum ar fi Garda Financiară şi Inspecţia Financiară, care aveau de fapt acelaşi rol şi aceleași atribuţii. Aceste două instituții au avizat, de exemplu, un proiect de lege intitulat „Registru de interese pentru primari”, al cărui scop real era acela de a acoperi hoţiile şi furăciunile primarilor. Mai exact, firmele şi afacerile lor trebuiau să fie predate rudelor, iar acest mesaj a fost trimis de Mircea Geoană de la Washington.

Vă imaginaţi ce clasă politică avem dacă PDSR-PSD şi Mircea Geoană, fiind în opoziţie, au creat firme și locuri de muncă mai degrabă pentru bolșevicii sovietici-ruși? Odraslele acestora beneficiau de studii gratuite în România, în timp ce copiii români în multe cazuri nu au nici măcar bani de transport ca să ajungă la şcoală.
Unde a fost în anul 2006 alianţa „DA” votată de popor tocmai ca să scape țara de sărăcie şi foamete, dacă PDSR şi PSD chiar și aflată în opoziţie a înființat instituţii în România şi a creat locuri de muncă pentru străini?

Linia generală pe care s-a mers a fost aceasta: indiferent de clasa politică și indiferent cine guvernează, să fie înfiinţate locuri de muncă pentru evreii ruşi și americani, pentru masoni şi satanişti, astfel încât poporul român să fie exterminat.

Vedem că de 26 ani CRIMINALII PERFECŢI confiscă terenuri, păduri şi case în România, iar peste 4 milioane de români (vezi aici) se luptă cu așa-zisa „justiţie” criminală pentru aceste proprietăţi care le aparțin de drept românilor. Drama este însă că Sistemul prin care este controlată România urmărește ca aceşti cetăţeni români să nu-și mai recapete niciodată proprietățile.

Mai vedem că primăriile cedează (cesionează) terenuri CRIMINALILOR PERFECŢI în toată România, în loc ca aceste proprietăţi să fie retrocedate cetăţenilor români. Cu alte cuvinte, cetăţenii români sunt practic EXPROPRIAȚI şi astfel CRIMINALII PERFECŢII devin proprietari în România. Iar pe aceste terenuri furate, evreii, masonii și staniștii construiesc imobile pe care apoi le vând sau le închiriază românilor (vezi complexele Regie-Grozăvești).

O metodă de furtișag este ca în schimbul unei anumite proprietăți deținute de un român să se ofere acțiuni la Bursa de Valori. Dar aceste acțiuni sunt iluzorii, sunt… aer, vânt, nimic! CRIMINALII jefuiesc românii de o proprietate și le dau în schimb acțiuni la Bursă FĂRĂ VALOARE, iar instituțiile statului se prefac că totul este în regulă.

De 26 ani avem o clasă politică criminală, bandită şi teroristă, subordonată CRIMINALILOR PERFECŢI care ne fură, ne vânează şi ne ucid în interesul acestui grup financiar perfid, al cărui unic scop este distrugerea statului român şi epurarea etnică a poporului român.

Întreaga clasă politica indiferent că este PDSR-PSD, PNL, PD, ALDE etc., se ghidează după acelaşi şablon politic CFSN-ist, PDSR-ist, PSD-ist, adică urmează linia lui Ion Iliescu, Petre Roman şi a grupării bolşevice trădătoare Adrian Năstase, Mircea Geoană şi alţii, mai exact linia grupărilor evreilor ruşi (în colaborare cu UE), americani (ce susțin ONU), a masonilor şi sataniştilor.

Afacerile mafiote ale clasei politice din România

Iată câteva exemple de afaceri ilicite în care este implicată, în ansamblul său, clasa politică din România:

Devalizări bancare. O listă a celor mai masive tunuri bancare arăta în anul 2006 astfel:
• Bancorex – 2 miliarde de Euro;
• Bankcoop – 1, 5 miliarde de Euro;
• Banca Agricolă – 800 milioane de Euro;
•  Banca Internaţională a Religiilor – 70 milioane de Euro
• Banca Populară – 30 milioane de Euro (jefuită ca şi MTS LEASING de agenţi FSB-KGB şi STASI);
• BID-BRS – 25 milioane de Euro.

Achiziţionări de avioane și elicoptere depășite, nave maritime și alte fiare vechi pentru care poporul român plăteşte miliarde de dolari (vezi de exemplu aici sau aici);

Deturnări de fonduri externe (vezi cazul Puwak şi alţii), scutiri de taxe şi impozite, ori returnări de TVA neachitate. Este semnificativ că aceste jonglerii au survenit exact în momentul în care respectivele firme favorizate aveau datorii la stat, indiferent că erau firme româneşti sau mafiote străine;

Trafic de carne vie. Mai exact este vorba despre copii vânduţi și apoi ucişi pentru a le fi vândute organele (vezi de exemplu aici);

Trafic de arme cu avizul serviciilor secrete internaţionale FSB-KGB, CIA, MI6, MOSAD, SDECE, AVO;

Trafic de droguri cu avizul unor membri ai SRI, SIE, SPP sau MAI. Edificator este cazul generalului Toma Zaharia, zis „Generalul Heroină”, în cazul Sintofarmsau cazurile de droguri livrate puşcăriaşilor ca să le distribuie rudelor pentru vânzare, cu promisiunea că prin aceasta deținuților li se va reduce pedeapsa. Un alt caz revoltător a fost cel în care Justiţia română a achitat 26 de narco-traficanţi periculoşi în data de 7 aprilie 2003, în dosarul 139/p/2003 al Tribunalului București;

Trafic de cafea și ţigări. Se știe acum că în traficul de țigări au existat cazuri când afacerile au fost supervizate de serviciile secrete internaţionale, transporturile au fost apoi supravegheate şi descărcate de oamenii serviciilor secrete românești, care au avizat trocul de ţigări şi cafea în schimbul armelor (vezi afacerea Țigareta2).

Este de asemenea foarte grav că de 26 ani dispar cetăţeni români, iar instituţiile statului român printre care SRI şi Poliţia (plătite din banii poporului român) nu fac nimic pentru rezolvarea acestor situații care țin de siguranța națională. Ne întrebăm pe bună dreptate: pentru ce sunt înfiinţate SRI şi Poliţia ca instituţii ale statului român? Pentru că, iată, securitatea cetățenilor români nu este asigurată într-un număr uriaș de cazuri! Mai mult decât atât, aceasta demonstrează că membri ai SRI-ului şi ai Poliţiei au devenit complici la aceste răpiri şi sechestrări de persoane.

Din diferite surse s-a aflat că respectivele dispariţii fac parte din planul de epurare etnică a poporului român, pus în aplicare de evreii ruşi și americani, de masoni şi satanişti.
SRI-ul şi Poliţia au fost şi sunt în subordinea unor forţe străine României: până în decembrie 1989 au fost în slujba KGB-ului sovietic-rus, iar după decembrie 1989 au ajuns în subordinea CRIMINALILOR PERFECŢI.
SRI şi Poliţia au de fapt un rol de opresiune, arestare, filaj, fabricare de date şi acte false împotriva poporului român, pentru a ataca, vâna şi ucide cetăţenii români (vezi lovitura de stat din decembrie 1989, mineriadele, dar și alte crime şi dispariții în România).

Membri ai SRI-ului și Poliției române sunt implicați în multe afaceri necurate. Unii au propriile case de filme porno (vezi cazul Corbeanca) şi propriile restaurante sau bodegi de racolare a tinerilor români pentru partide de sex (vezi bodega de lângă Guvernul României), au edituri de reviste şi publicaţii porno, reţele de traficanţi de droguri şi prostituţie (protejate de poliţişti români şcoliţi în America, la FBI – vezi gașca prostituatelor din Piaţa Muncii).

Hoțiile partidelor

De 26 ani partidele de pe scena politică îşi schimbă numele sau se unesc, numai pentru a masca ce au furat, pentru a-și „spăla” imaginea de hoţi şi bandiţi sau pentru a apăra interesele CRIMINALILOR PERFECŢI (fiind cumpărați cu conturi bancare externe din Elveţia, cum este cazul generalului Toma Zaharia căruia i s-a asigurat un cont în dolari în Elveţia pentru reuşita loviturii de stat din 1989. Cont deschis în valută are şi Ion Iliescu în Elveţia, iar o parte din bani sunt de la Bancorex.)

Profitând de încrederea populației naive, care în 1990 credea în binele promis de Frontul Salvării Naționale (FSN), această grupare de hoți și mincinoși a devenit partid și a intrat la guvernarea României, deși la înființarea FSN liderii săi au declarat că FSN nu va candida niciodată în alegeri. În anul 1993 FSN s-a transformat în PDSR, iar în 2001 PDSR şi-a schimbat numele și sigla în PSD.

FSN-PDSR-PSD a furat şi jefuit masiv statul şi poporul român în toate perioadele cât a fost la guvernare, iar faptele sunt bogat documentate: vezi, de exemplu, Cine este PSD și cum a distrus această țară, referințe despre cazul Bancorex sau vezi cazul lui Vasile Văcaru din Raportul Apartamentul. În cazul posterelor PDSR şi al albumului „Fascinanta şi frumoasa Românie”, ce a produs o pagubă de peste 6 milioane de dolari (vezi aici), investigațiile au avut o ramificație și în Franţa, unde cazul a fost închis de preşedintele Chirac întrucât exista riscul să fie deconspirați agenţii SDECE care au participat la lovitura de stat din decembrie 1989 din România.

Cu privire la mai puțin cunoscutul Raport Apartamentul, despre care am menționat anterior, și în care este vorba despre corupția din Regia Autonomă Locato, puteți găsi mai multe referințe în jurnalul.ro sau pe acest blog. Cel care a primit raportul de la salariaţii din RA Locato anexa MAE a fost procurorul Chiuzbaian, devenit ulterior ministru al Justiției. În loc să rezolve cazul, Chiuzbaian a predat acest dosar lui Emil Constantinescu pentru a-l folosi ca armă politică la alegerile prezidențiale. Constantinescu l-a prezentat în faţa întregii naţiuni la confruntarea televizată cu Ion Iliescu la alegerile din 1996, când Constantinescu a ieșit învingător. Însă după ce a ajuns președinte, Constantinescu a început vânătoarea împotriva celor care au participat la constituirea acestui raport. Salariaţi ai RA Locato, implicaţi în constituirea Raportului Apartamentul au fost pedepsiți și aruncaţi în stradă cu ajutorul instituţiilor statului român (vezi, de exemplu, acest interviu). Ulterior raportul a fost distrus la solicitarea lui Traian Băsescu pe vremea când era membru CDR și PD și ministrul Transporturilor, iar situația a condus în anul 1998 la demisia primului ministru Victor Ciorbea și a șefului corpului de control al guvernului, Valerian Stan.

Un alt exemplu ilustrativ de partid care a fost înființat ca să apere tot ce au furat aceşti CRIMINALI PERFECȚI a fost Partidul Umanist Român (PUR), înființat în 1991 de securistul Dan Voiculescu. Și acest partid a trecut de-a lungul timpului prin abile metamorfoze: în anul 2005 s-a transformat în Partidul Conservator (PC), iar din 2015, pentru că nu mai avea șanse să treacă de pragul electoral, a intrat în alianța ALDE.

Partidele care nu au nicio şansă să ajungă în Parlamentul României recurg la această stratagemă și se asociază cu alte partide, renunţând la toate ideile şi crezurile politice numai pentru ca membrii acelor partide să ocupe câte un loc în Parlament.

Un alt exemplu în acest sens a fost Uniunea Forțelor de Dreapta (UFD), partid al bolşevicilor ruşi, înființat în 1996 și condus de Varujan Vosganian. Vosgnian este cetăţean ucrainean şi a fost finanţat pentru UFD de către Sorin Ovidiu Vântu cu 400 milioane de lei. În anul 2003, UFD s-a unit cu PNL şi a renunțat complet la identitate, doar pentru a ajunge în Parlament.

La fel, partidul Alianța pentru România (ApR), a fost înfiinţat şi finanţat în 1997 de Adrian Costea, avându-l inițial ca preşedinte pe Theodor Meleșcanu. În anul 2002 ApR s-a lipit de PNL.
Adrian Costea este cetăţean român agent SRI, SDECE (şi altele), traficant de arme şi petrol (vezi cazul Jimbolia), implicat în spălare de bani împreună cu Ion Iliescu şi Răzvan Temeșan, fost director al Bancorex (vezi aici).

Revenind la PUR și Dan Voiculesu, trebuie spus că acesta, împreună cu Mugur Isărescu, este strâns legat de dispariția așa-ziselor „conturi secrete” ale lui Nicolae Ceaușescu (vezi aici). Ei și alții, precum generalul Victor Atanasie Stănculescu sau torționarul-șef al securității postcomuniste, Gelu Voican Voiculescu (cel care a privatizat, restructurat şi disponibilizat armata română după decembrie 1989) au fost complici la eliminarea lui Ceaușescu. Aceste „eminențe cenușii” au fost beneficiarii aşa-ziselor „conturi secrete” ale lui Nicolae Ceaușescu, fiind vorba de 12 miliarde de dolari. Banii se găseau în toate băncile din lume, iar ei i-au furat după 1989 cu avocaţi evrei din Elveţia, angajaţi de noua clasă politică special pentru a intra în posesia acestor bani.

De ce credeți că acest papagal politic, Dan Voiculescu, deși a fost condamnat în 2014 la 10 ani închisoare cu executare pentru un prejudiciu dovedit din banii statului de 60 de milioane de euro, tocmai a fost pus în libertate în 18 iulie 2017, după doar trei ani de detenție? El și acum ameninţă pe toată lumea cu Justiţia în caz că spune cineva ceva acuzator despre persoana sa. Fiica lui, Lidia Voiculescu, este implicată într-un scandal de bursă împreună cu Rompetrol şi Dinu Patriciu, unde au câştigat în câteva ore 10,8 milioane de dolari.

PUR-PC a jucat mereu rolul unei prostituate politice negociind pe cine să sprijine în Parlament: era fie de aceeași parte cu alianţa PD-PNL atunci când avea un interes personal sau comun cu aceștia, fie trecea de partea PSD când urmărea alte avantaje.

Interesantă este și o altă mutare politică: Valentin Nicolau, omul Moscovei, a fost numit preşedintele Televiziunii Naționale Române de către Ion Iliescu şi PDSR-PSD, fiind membru de partid al PUR-PC. A demisionat din PUR-PC și s-a dus în PSD, probabil ca să-și schimbe imaginea. Semnificativ este și că editura Nemira a lui Valentin Nicolau a primit publicitate gratuită la TVR din partea statului.

Ce să mai spunem despre UDMR? Acest partid joacă de 26 de ani cartea celui mai pragmatic oportunism: dacă are interesul, azi este cu puterea, dacă nu, mâine poate fi fără nicio problemă cu opoziția, în funcție de interes. Ceea ce este însă mult mai grav în situația politică, este că în urma unor negocieri, PDSR-PSD şi Curtea Constituţională au admis ca voturile romilor să fie furate şi plasate la UDMR. Dacă însă ne gândim, de exemplu, că în perioada 2001 – 2004 unul dintre judecătorii Curții Constituționale era Șerban Stănoiu, soțul ministrului Justiției, Rodica Stănoiu, propulsată de PSD, la ce dreptate mai puteam să ne așteptăm în România?

De 26 ani FSN-PDSR-PSD conduce România împreună cu celelalte partide politice la comanda CRIMINALILOR PERFECŢI, și au jefuit şi sărăcit statul şi poporul român. Mai mult, la acest jaf naţional au invitat şi mafioţi, criminali şi terorişti internaţionali, precum Kamel Kader, Omar Hayssam, Zaher Iskandarani, Fatih Taher şi mulți alţii.

Se pare că întreaga clasă politică nu se va trezi decât atunci când se va da foc la toate sediile de partide apărute după decembrie 1989, fiindcă politicienii nu vor să înţeleagă că sunt votaţi ca să apere interesele cetăţenilor români, conform Constituţiei României, şi NU ca să participe la distrugerea României şi la epurarea etnică a poporului român.
.
Citiţi partea a şasea a acestui articol.

Citiți și:
Ce dovezi mai vreţi despre distrugerea cu bună știință a României după 1989?
Încercarea vicleană de masonizare completă a instituțiilor statului român
Sistemul care controlează România. Adevăraţii păpuşari

 

yogaesoteric
26 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More