Cronologia unui genocid: covid-19

Motto: Nu trebuie niciodată irosită oportunitatea unei crize grave. Ceea ce vreau să spun este că o criză gravă vă permite să faceți numite acțiuni care credeați că nu pot fi făcute înainte de aceasta.” – Rham Emmanuel, șef de cabinet la Casa Albă, primar al orașului Chicago, interviu pentru Wall Street Journal, 19 noiembrie, 2008.

Este important să vedem trecutul cu ochii trecutului dar și ai prezentului, dar ca să ne știm orienta bine viața proprie, este și mai important să putem vedea prezentul cu ochii viitorului. Cum poate fi scrisă istoria prezentului de către generațiile viitoare?

A fost organizată pandemia?

În cele ce urmează redăm o dezvoltare cronologică care va permite fiecăruia să-și formeze o idee proprie. Faptele raportate sunt exacte și ușor de verificat. În acest scop, indicăm cel puțin o sursă pentru fiecare dintre ele (sursele noastre sunt de două tipuri: documente accesibile pe internet, pe care cititorul le poate consulta cu ajutorul link-urilor, dar și excelenta carte a lui Philippe Aimar, Enquête sur un virus, Apărută la Editura Jardin des Livres, Paris, 2021, la care vom face referire astfel: Ph. A. + numărul paginii).

O relatare cronologică a pandemiei:

Anul 2000:

Alianța GAVI, o organizație care își propune să vaccineze întreaga populație mondială, este creată de Fundația Bill și Melinda Gates, plus Banca Mondială și OMS (OMS care, după cum știm, este finanțat în mare parte din fonduri private, inclusiv Fundația Gates. https://fr.wikipedia.org/wiki/GAVI_Alliance)

2010:

În „Scenariile viitorului tehnologiei și dezvoltării internaționale” (Sursa: PDF în franceză aici), Fundația Rockefeller își imaginează o pandemie globală care provoacă milioane de morți. Statele, prezice scenariul Lock step, vor refuza să-și închidă granițele (cu excepția Chinei), ceea ce va accelera răspândirea virusului. Vor exista blocaje, obligații privind masca de față și un „blocaj” guvernamental al companiilor. În cele din urmă, „identificatori biometrici” vor fi aplicați pentru toți cetățenii, scanerele vor detecta „intențiile antisociale”, iar „screeningul medical” va deveni regula.

2010:

În cadrul unei conferințe TED de la Longbeach (California), Bill Gates se bazează pe „noi vaccinuri” pentru „a reduce populația cu 10-15%”: „Există 6,8 miliarde de oameni pe Pământ … Dacă facem o treabă bună cu vaccinurile noi, servicii de sănătate, sănătate a reproducerii, am putea reduce acest număr cu 10-15%.” (sursă). Știm că Bill Gates se află astăzi, cu fundația sa, în centrul strategiei de vaccinare la nivel global.

2014:

Livrarea laboratorului P4 din Wuhan, construit de grupul francez Mérieux (Ph. A. 135).

2014, aprilie:

Institutul Pasteur anunță că a „pierdut” tuburi care conțin virusul sindromului respirator acut sever (SARS). Vom afla de la Le Figaro și Le Monde că vorbim despre 2349 de hit-uri! (sursă)

2014:

Documente recente atestă faptul că Anthony Fauci, cu sprijinul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și al Institutelor Naționale de Sănătate, sau NIH (Statele Unite) începe, în 2014, să finanțeze cercetarea câștigurilor funcționale la Wuhan P4 laborator. Ținta este un coronavirus transmis de lilieci. Scopul câștigului de funcție este de a crea un virus capabil să omoare oameni. 7,4 milioane de dolari de la NIH (dar și de la Pentagon) au fost plătiți laboratorului P4 prin Alianța EcoHealth a lui Peter Daszak. Peter Daszak, o rudă cu Anthony Fauci, este și prieten cu Shi Zheng-Li, un virolog la laboratorul din Wuhan, specializat în lilieci. Transferurile de fonduri vor dura până în 2019.

2015:

Shi Zheng-Li și Peter Daszak prezic în Nature Medicine o posibilă epidemie de SARS (Ph. A. 146)

2016:

Microsoft (Bill Gates) și alte multinaționale (Accenture, PWC, Cisco Systems), creează ID2020, o organizație care își propune să „ofere o identitate digitală” întregii populații a lumii. (sursă)

2017, ianuarie:

Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), viitor Maximo Expert pe covid 19, anunță că Trump „va fi nevoit să se confrunte cu o epidemie surprinzătoare de boli infecțioase”. (Ph. A. 163). Întrebare: de unde știe?

2017, ianuarie:

La Forumul Davos, se creează CEPI, o fundație care colectează „donații” pentru dezvoltarea vaccinurilor (sursă).

2017, februarie:

Marisol Touraine, ministrul Sănătății, Bernard Cazeneuve, prim-ministru și Yves Levy, director al INSERM și soțul lui Agnès Buzyn, viitor ministru al Sănătății, inaugurează în mod solemn laboratorul P4 din Wuhan.

2017, decembrie:

Soții Sherman (Barry și Honey), proprietari al laboratorului Apopex Inc. (Canada), sunt găsiți morți (prin strangulare). Aceștia se numărau printre principalii producători de hidroxiclorochină (Ph. A. 9).

2018:

Comisia Europeană lansează un sondaj masiv în 28 de țări pentru a afla ce crede populația despre vaccinare („Este important ca să fie vaccinați copiii?”, „Sunt vaccinurile sigure?” etc.). (sursă)

2018, decembrie:

Consiliul UE decretă că „vaccinarea este una dintre cele mai eficiente și mai rentabile măsuri de sănătate publică” și că „«informațiile false» pe acest subiect este necesar să fie combătute iar apoi să fie pus în practică pașaportul pentru toți cetățenii UE”. (sursă)

2018, iulie:

Clubul Dolder, Big Pharma’s Bilderberg, este primit de Emmanuel Macron. În aprilie a aceluiași an, Macron îl primise deja pe Bill Gates.

2019, septembrie:

Alianța GAVI (care vrea să ne vaccineze pe toți) și ID2020 (care vrea să ofere tuturor o „identitate digitală”), își unesc forțele într-un program care „își propune să profite de vaccinare pentru a oferi tuturor o identitate digitală.” Primul loc de experiență: Bangladesh. (sursa 1 și sursa 2)

2019, septembrie:

Summitul global privind vaccinarea la Bruxelles, care reunește OMS și Comisia Europeană. Unul dintre subiectele abordate: „Avem încredere în vaccinuri” (sic!). Din nou, se vine cu ideea de a impune un „pașaport de vaccinare” (sursă)

2019, octombrie:

Laboratorul P4 din Wuhan este închis în perioada 07-24 octombrie din cauza unui „eveniment periculos” (conform canalului american NBC) (Ph. A. 60). Pe 18 octombrie, încep jocurile militare „olimpice” la Wuhan: 9.308 de sportivi din 110 țări au ajuns în oraș de câteva zile.

2019, octombrie:

Începutul circulației virusului: mărturiile multor sportivi militari care vor fi afectați în curând de boală, dar și un studiu realizat de Universitatea Harvard și Boston (pe baza numărului de vehicule parcate în fața spitalului Wuhan în octombrie 2018 și în octombrie 2019 – Ph. A. 89 și s.) Datele sunt coroborate de un studiu publicat pe 17 martie 2020 pe site-ul Nature care concluzionează că virusul Sars-Cov2 a fost „în circulație în jurul datei de 1 octombrie” (Ph. A. 264 ).

Pe 18 octombrie, la New York

Exercițiul Event-201 simulează o pandemie globală. Acest exercițiu, planificat pentru câteva luni, este organizat de Forumul Davos, Fundația Bill și Melinda Gates și Centrul Johns Hopkins (finanțat de Bill Gates). Agnès Buzyn, ministrul Sănătății, cere ANSM să clasifice hidroxiclorochina în categoria produselor otrăvitoare.

2019, decembrie:

Cercetătorii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT), finanțat de Gates Foundation, dezvoltă nanoparticule compuse din cristale pe bază de cupru care pot fi injectate în același timp cu vaccinul. Aceste nanoparticule conțin date care pot fi citite de un smartphone. Printre patronii generoși ai MIT, vom remarca, pe lângă Fundația Gates, societatea deschisă a lui Georges Soros, Carnegie Corporation, Fundația Ford și câteva multinaționale, inclusiv Microsoft. (sursă)

2020, ianuarie:

Hidroxiclorochina devine oficial otrăvitoare

2020, 23 ianuarie:

Orașul Wuhan și provincia Hubei sunt închise. Videoclipuri cu oameni care se prăbușesc brusc pe stradă circulă pe internet.

2020:

Statele Unite distribuie peste 11 miliarde de dolari laboratoarelor pentru a produce un vaccin. (Ph. A. 180).

2020, martie:

Prima închidere în case a oamenilor în Franța (pe 17 aprilie), dar și în Regatul Unit (pe 23), în Italia (pe 12), în Statele Unite (40 de stat pe 6 aprilie), etc … în total, aproape 4 miliarde de oameni din aproape 80 de țări sunt închiși în casele lor din 30 martie. Franța și-a închis populația când au existat 16.003 de cazuri covid în lume și 815 decese dintr-o populație globală de 7.8 miliarde de oameni! (sursa)

După cum a prezis Fundația Rockefeller în 2010, în niciun stat nu sunt închise granițele, cu excepția Chinei. (sursă)

2020, aprilie:

Telegraph of London raportează că în Anglia, 600.000 de teste PCR fost contaminate cu covid-19 (Ph. A. 236). Health Canada raportează că 380,000 de teste PCR contaminate au fost interceptate, la fel în Luxemburg sau Statele Unite. În Elveția, 700.000 de teste au fost contaminate cu „germeni” (sursă).

2020, mai:

The Lancet publică un studiu extrem de trucat care condamnă hidroxiclorochina. Imediat, majoritatea guvernelor occidentale, inclusiv Franța, a interzis medicilor utilizarea hidroxiclorochinei și a interzis de asemenea studiile clinice. The Lancet retrage acest studiu și își cere scuze. Cu toate acestea, interzicerea hidroxiclorochinei nu va fi niciodată anulată.

2020, aprilie:

Statul francez alege Microsoft-ul lui Bill Gates pentru a stoca date de sănătate franceze. (sursă)

2020, aprilie:

Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, și alți câțiva oameni de știință renumiți demonstrează că virusul eliberat din laboratorul P4 din Wuhan este un virus artificial, adică creat de oameni. (sursă)

2020, iunie:

Forumul de la Davos ne anunță prin Klaus Schwab că pandemia covid va fi prilejul unei „Mari Resetări” și al unei „transformări a umanității” (sursă: K. Schwab și Thierry Malleret, The Great Reset)

2020, decembrie:

Cea mai mare fabrică de producere a hidroxiclorochinei, situată în Taiwan, este complet distrusă de o explozie inexplicabilă. (sursă)

2020:

Fiabilitatea testelor PCR este pusă la îndoială de oamenii de știință. Prin creșterea numărului de cicluri de detectare a virusului, analizatorii măsoară reziduurile inactive ale virusului și creează rezultate fals pozitive. Importanța epidemiei este astfel supraestimată artificial. (sursă)

2021, ianuarie:

Încep primele campanii intensive de vaccinare în întreaga lume.

2021, august:

Potrivit OMS, 191 din 194 de țări au vaccinări în curs. Până în luna octombrie, 4,5 miliarde de oameni, sau 57% din populația lumii, au fost injectați cu medicamente experimentale care le modifică funcțiile celulare.

2021, octombrie:

În multe țări, dreptul de a duce liber o viață normală este acum supus vaccinării obligatorii. Un fel de carte de identitate digitală pentru toată lumea, cu trasoare integrate și date medicale (inclusiv vaccinare) este acum pe ordinea de zi (Ph. A. 251).

Ce putem concluziona din această enumerare cronologică?

Autor: Antonin Campana

Citiți și:
Covid-19, o pandemie „științifică”: Cum s-a construit Conspirația Medicilor
De ce Covidismul este mai periculos decât Comunismul

 

yogaesoteric
11 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More