Cu pardonu’ omori omu’: Scandal deoarece „The Atlantic” cere „amnistie” pentru tiranii pandemiei

Publicația americană mainstream The Atlantic a provocat o largă indignare după ce a cerut „amnistie” pentru tiranii din spatele măsurilor autoritare din timpul pandemiei.

Publicația solicită ca toate deciziile din perioada pandemiei privind izolarea, închiderea școlilor, mascarea și mandatele de vaccinare să fie declarate ca fiind duse pe apa sâmbetei.

Într-un articol semnat de Emily Oster, profesoară la Brown, o mare susținătoare a închiderii, The Atlantic susține că tiranii pandemiei s-ar cuveni să fie „iertați”.

Este necesar să ne iertăm unii pe alții pentru ceea ce am făcut și am spus atunci când nu știam nimic despre covid”, scrie Oster, care acum imploră milă din partea celor care au fost odată alungați.

Să recunoaștem că am făcut alegeri complicate în fața unei incertitudini profunde și apoi să ne străduim să lucrăm împreună pentru a reconstrui și a merge mai departe”, continuă ea.

Cu toate acestea, nu au fost „în necunoaștere” în legătură cu covid-19.

Au existat numeroase surse care au evidențiat știința reală care contrazicea afirmațiile mandatului, însă acestea au fost în mod deliberat reduse la tăcere printr-o amplă campanie mediatică.

Dovezile sugerează că platformele media au lucrat în tandem cu Big Tech, CDC și administrația Biden.

Nu a fost o simplă chestiune de reacție exagerată, ci a existat o complicitate pentru a elimina orice contrainformație.

După cum spune Michael P. Senger de la Daily Sceptic:

Sunt multe aspecte greșite în acest caz.

În primul rând, nu, nu poți să susții politici care fac un rău extraordinar altora, împotriva voinței lor, și apoi să spui: «Nu știam mai multe la momentul respectiv!».

Ignoranța nu funcționează ca o scuză atunci când politicile implică abrogarea drepturilor concetățenilor tăi sub o stare de urgență pe termen nelimitat, în timp ce îi cenzurează și îi elimină pe cei care nu erau la fel de ignoranți.

Rezultatul inevitabil ar fi o societate în care ignoranța și supunerea față de opinia mulțimii ar fi singura poziție sigură.”

Într-o discuție epică pe Twitter, Matthew J. Peterson (@docMJP), membru senior al Institutului Claremont, elimină întreaga premisă a lui Oster:

,,Hei – îmi pare rău că ți-ai pierdut locul de muncă din cauza vaccinului care nu funcționează și bunica ta a murit singură și nu a putut avea o înmormântare și afacerea fratelui tău a fost distrusă inutil și copiii tăi au probleme ciudate cu inima – dar hai să recunoaștem că ne-am înșelat cu toții și să facem un armistițiu, nu?

Este păcat că am blocat întreaga economie și ne-am asumat puteri tiranice care nu au mai fost folosite niciodată în această țară – dacă ne uităm în urmă, ar fi fost normal să puteți merge la biserică și să folosiți parcurile publice în timp ce noi lăsam oamenii să se revolte pe străzi – dar a fost o perioadă confuză pentru toată lumea.

Hei, îmi pare rău că v-am speriat de moarte și am mințit ani de zile și am persecutat și cenzurat pe oricine nu era de acord, dar se desfășurau alegeri și voiam cu adevărat să-l învingem pe Donald Trump, așa că era important să politizăm radical știința, chiar dacă asta ar fi distrus viețile copiilor voștri.

OK, da, am spus că oamenii nevaccinați ar merita să moară și să nu primească asistență medicală, fără să punem la îndoială Big Pharma, dar suntem oameni plini de compasiune, motiv pentru care, deși am închis întreaga economie, am falimentat națiunea și am provocat inflație. Sunteți bineveniți! Să fim prieteni.”

După cum notează QTR’s Fringe Finance, pledoaria lui Oster pentru decența pe care cei ca ea nu au reușit să o ofere majorității americanilor în timpul pandemiei vine într-un moment în care narațiunea covid este practic pierdută de democrați și de mass-media.

Recent, au existat mai multe victorii importante pentru cei nevaccinați care au avut tăria și coloana vertebrală de a se apăra pe parcursul unui an de zile în care au fost constant certați și disprețuiți cu ferocitate ca cetățeni de mâna a doua.

Majoritatea mass-mediei și a democraților au cerut ca aceste persoane să fie eliminate din societate și, în general, să fie supuse disprețului și ridiculizării.

Acum, într-un moment despre care mulți dintre noi știam că va veni, în întreaga lume se cer scuze pentru modul în care au fost tratați cei nevaccinați.

După cum scria recent Fox News:

Premierul provinciei Alberta, Canada, a declarat că lucrează la un plan de grațiere a rezidenților care au fost amendați sau arestați pentru că au încălcat protocoalele privind coronavirusul și și-a cerut scuze canadienilor nevaccinați care s-au confruntat cu «discriminare».”

În New York, un judecător de la Curtea Supremă a reintegrat recent toți angajații care au fost concediați pentru că nu au fost vaccinați:

Instanța a constatat că «a fi vaccinat nu împiedică o persoană să contracteze sau să transmită covid-19».

Primarul orașului New York, Eric Adams, a afirmat la începutul acestui an că administrația sa nu va reangaja angajații care au fost concediați din cauza statutului lor de vaccinare.”

Problema nu a fost necunoașterea faptelor de către oameni, ci antagonismul organizat și cenzura față de oricine prezenta date care contraziceau agenda mandatului.

Aceasta lăsând la o parte proclamații precum cele din LA Times, care a susținut că luarea în derâdere a morții „anti-vaxxerilor” ar putea fi necesară și justificată.

După doi ani cu acest tip de propagandă, este greu de imaginat că oamenii vor fi dispuși să se prefacă că totul este bine.

Efortul activ de a bloca orice date opuse este, totuși, crima principală și nu, nu poate fi niciodată uitată sau trecută cu vederea.

După cum subliniază ZeroHedge, oamenii sunt furioși…

„Scoteau bolnavii în fază terminală de pe listele de transplant de organe și acum cer milă.”

Acest videoclip este un răspuns la articolul @TheAtlantic despre „amnistia pandemică” și este foarte interesant de urmărit. Acest om este atât de corect cu privire la acest aspect.

Candidatul la funcția de guvernator al Arizonei, Kari Lake (R), vrea investigații.

După cum mai notează QTR, mulți americani s-au înfierbântat într-o asemenea frenezie terifiantă și hipnotică încât s-au trezit că se agață de un guvern mare pentru a-și impune voința, susținând aceleași politici draconice și fasciste împotriva cărora pretind că luptă mereu.

De exemplu, Rasmussen a raportat în ianuarie 2022 că alegătorii democrați au susținut următoarele idei politice covid:

Amenzi pentru cei nevaccinați: Cincizeci și opt la sută (58%) dintre alegători s-ar opune unei propuneri prin care guvernele federale sau de stat să nu amendeze americanii care aleg să nu se vaccineze cu covid-19.

Arestul la domiciliu: Cincizeci și nouă la sută (59%) dintre alegătorii democrați ar fi în favoarea unei politici guvernamentale care să ceară ca cetățenii să rămână în permanență închiși în casele lor, cu excepția situațiilor de urgență, dacă refuză să se vaccineze împotriva covid-19.

Închisoare pentru că a pus la îndoială vaccinul: Aproape jumătate (48%) dintre alegătorii democrați consideră că guvernul federal și cel de stat ar fi necesar să poată amenda sau întemnița persoanele care pun la îndoială în mod public eficacitatea vaccinurilor covid-19 existente pe rețelele de comunicare virtuală, la televiziune, la radio sau în publicații online sau digitale.

Carantină forțată: Patruzeci și cinci la sută (45%) dintre democrați ar fi de acord ca guvernele să ceară cetățenilor să locuiască temporar în anumite facilități sau locații desemnate dacă refuză să se vaccineze împotriva covid-19.

Să-i lipsească pe oameni de copiii lor: Douăzeci și nouă la sută (29%) dintre alegătorii democrați ar susține retragerea temporară a custodiei părinților asupra copiilor lor în cazul în care aceștia refuză să ia vaccinul anti-covid-19. Acest procent este mult mai mult decât dublu față de nivelul de susținere în restul electoratului – șapte la sută (7%) dintre republicani și 11% dintre alegătorii neafiliați – pentru o astfel de politică.

Nu este surprinzător faptul că șefa Federației Americane a Profesorilor, Randi Weingarten, care a „picat testul pandemiei” insistând pentru închiderea școlilor cât mai mult timp posibil înainte ca părinții să se revolte, este un mare fan al amnistiei.

Nu putem să nu observăm că momentul în care The Atlantic face apel la uitare pasivă coincide cu apropierea rapidă a alegerilor de la jumătatea mandatului, în care sondajele sugerau o șansă mult mai mare de victorie a conservatorilor decât se așteptau anterior democrații.

Deși Atlantic nu recunoaște acest aspect, există o reacție politică din ce în ce mai puternică față de ultimii doi ani de blocaje și mandate lipsite de sens, iar democrații au avut un rol esențial în punerea în aplicare a ambelor.

O mare parte a populației consideră că un singur partid este cauza multor conflicte din epoca covid.

Poate că presa mainstream își dă seama brusc că ar putea fi nevoită să se confrunte cu o anumită răzbunare pentru fanatismul lor covidian.

Noi nu știam! Noi doar am urmat ordinele!

Totul sună foarte familiar.

Citiți și:
Interzis în mass-media: Declarația Asociației medicilor și chirurgilor americani despre vaccinarea obligatorie, adresată Senatului
Un avocat român din Luxemburg: „Vaccinarea aici s-a simțit ca un viol”

 

yogaesoteric
17 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More