Cum a desființat Rockefeller curele naturale și a creat Big Pharma

 

Medicina occidentală are câteva avantaje și este excelentă în caz de urgență. Dar este timpul ca oamenii să-și dea seama că medicina convențională (medicina occidentală sau alopată) se concentrează pe medicamente (substanțe chimice create în laborator), radiații și chirurgie. Ea este creația de argint a lui John Rockefeller, iar Big Pharma a fost creată de el.

Dacă vorbiți astăzi despre proprietățile vindecătoare ale plantelor sau despre alte practici holistice, mulți oameni (inclusiv medici, sau mai ales ei) vă consideră o persoană ciudată. Ca multe alte pârghii are societății (educația, mass-media, industria de divertisment etc.), politica și banii au fost folosite pentru a ne adormi judecata și pentru a ne încuraja să îmbrățișăm ceea ce este rău pentru noi. Totul a început cu John D. Rockefeller (1839-1937), un magnat al petrolului, primul milionar din Statele Unite și un monopolist natural.

Crearea Big Pharma

World Business Reports afirma: ,,În același timp, în jurul anului 1900, oamenii de știință au descoperit petrochimia. Aceasta a dat posibilitatea de a crea tot felul de produse chimice din petrol. De exemplu, primul plastic numit «bakelită» a fost derivat din petrol în 1907. Oamenii de știință au descoperit mai multe vitamine și au descoperit că multe substanțe ar putea fi obținute din petrol A fost o mare oportunitate pentru Rockefeller, care a văzut posibilitatea de a monopoliza industria petrolieră, chimică și medicală în același timp! În acest fel a fost înființată Big Pharma…”

Cel mai atractiv aspect cu privire la petrochimie a fost acela că totul putea fi brevetat și vândut pentru profituri mari. Dar a existat o problemă cu planul lui Rockefeller pentru industria medicală: medicamentele naturale, pe bază de plante, erau foarte populare în Statele Unite la acel moment. Aproape jumătate dintre medici și școli medicale din Statele Unite au practicat medicina holistică, folosind cunoașterea Europei și a amerindienilor. Se spune că din trusa medicală a unui medic de pe la 1850 nu lipsea marihuana sau uleiul de canabis. Rockefeller, monopolistul, a urmărit să găsească o cale de a scăpa de cea mai mare competiție. Atunci a folosit strategia clasică (care se folosește și acum prin operațiuni steag-fals, n.b.), „problemă-reacție-soluție”. Adică, se creează o problemă și se sperie oamenii, apoi se oferă o soluție (pre-planificată). Similară inducerii fricii de terorism, urmată de Patriot Act, ce era deja pregătită, și a fost semnată imediat apoi de teroristul mondial și criminalul în masa, George Bush Jr.

Big Pharma a închis școlile și spitalele holistice de medicină

Rockefeller s-a dus să-și vadă prietenul, pe Andrew Carnegie, un alt plutocrat care a făcut bani monopolizând industria siderurgică, cu care a pus la cale un plan. Prin prestigioasa Fundație Carnegie, l-au trimis pe Abraham Flexner să călătorească în țară și să raporteze apoi despre starea școlilor medicale și a spitalelor. Aceasta a condus la Raportul Flexner, care a dat ulterior naștere medicinei moderne controlată de mafia Big Pharma, după cum o știm și astăzi. Inutil să spunem că raportul a vorbit despre necesitatea reorganizării și centralizării instituțiilor americane medicale. Conform acestui raport, mai mult de jumătate din școlile medicale au fost închise în curând de Big Pharma.

Homeopatia și medicamentele naturale au fost ridiculizate și demonizate. Unii doctori au fost chiar închiși în pușcării. Pentru a ajuta tranziția și a schimba mentalitatea altor medici și oameni de știință, Rockefeller a donat peste 100 de milioane de dolari universităților și spitalelor. El a fondat un grup filantropic numit Consiliul Educației Generale (GEB). Aceasta este abordarea clasică a morcovului agățat de un băț și pus în fața măgarului. Într-un timp foarte scurt, facultățile de medicină au fost omogenizate. Toți elevii învățau aceleași materii, iar medicina era despre utilizarea medicamentelor brevetate (ceea ce este și astăzi, n.b.).

Oamenii de știință au primit subvenții enorme pentru a studia modul în care plantele vindecă bolile. Obiectivul lor a fost acela de a identifica substanțele chimice din plante și de a recrea în laborator substanțe chimice similare, dar nu identice, care ar putea fi brevetate. O pastilă pentru pacient a devenit sloganul medicinei moderne, iar Big Pharma a câștigat un profit uriaș.

Astăzi, 100 de ani mai târziu, producem medici care nu știu nimic despre beneficiile nutriției, ale plantelor sau ale practicilor holistice și care afirmă cu dispreț că „nu poți vindeca boli cu niște buruieni”. Avem o întreagă societate care este subordonată companiilor farmaceutice, pentru bunăstarea lor. Boala oamenilor înseamnă profit pentru ele – cu cât mai mulți bolnavi, cu atât mai mare profitul…

Big Pharma astăzi

Statele Unite cheltuiește 15% din PIB pentru îngrijirea medicală, care ar fi mai indicat să se numească „îngrijirea pacienților”. Big Pharma nu are grijă decât de profiturile sale și nu se concentrează pe vindecare, ci doar pe simptome. Ceea ce a creat clienți obișnuiți și permanenți. Nu există niciun tratament pentru cancer, diabet, autism, astm sau chiar gripă (vaccinarea antigripală este doar un alt mijloc de a face profituri uriașe și de a reduce populația planetei). De ce ar fi necesar să existe remedii reale? Este un sistem întemeiat de oligarhi și plutocrați, nu de medici!

În ceea ce privește cancerul, Societatea Americană de Cancer a fost fondată de Rockefeller în 1913, și a devenit o mega afacere fără să vindece deloc. Este trist să vezi oameni spălați pe creier care primesc chimioterapie, sunt supuși la radiații și intervenții chirurgicale știind că oricum nu vor scăpa și vor fi chinuiți groaznic datorită efectelor secundare.

Încheiem acest scurt articol cu un citat din partea lui John D. Rockefeller, care rezumă viziunea sa asupra Noii Ordini Mondiale pentru America: ,,Eu nu doresc o societate de gânditori. Eu doresc o societate de muncitori.”


Citiți și:

Medicina occidentală este medicina lui Rockefeller

Industria farmaceutică (I). De la imaginea de sprijin al sănătăţii oamenilor la… realitate

Un insidios genocid controlat: Peste 2,25 milioane decese au survenit în ultimii 10 ani tocmai datorită sistemului medical american

 

yogaesoteric
30 iunie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More