Cum au fost șefii de stat induși în eroare de cercetătorii care au realizat vaccinurile împotriva coronavirusului

Profesorul Virgil Păunescu explică de ce dezvoltatorii de vaccinuri merg într-o direcție greșită, care nu va reuși să oprească pandemia. Păunescu este vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

„Nu cred că pandemia convine cuiva. Dar nu au existat lideri la nivel mondial suficient de puternici și suficient de bine informați”, a afirmat profesorul.

Păunescu a declarat pentru ziarul Național că „Foarte mulți dintre marii specialiști ai lumii sunt captivii Big Pharma și, ca urmare, nu poți să contezi prea tare pe recomandările lor, pentru că ele nu sunt obiective.

Acest aspect s-a dovedit și în ultima pandemie de gripă aviară, aia care era slabă de tot. Atunci a fost o anchetă, cel puțin în Franța, unde s-au cumpărat niște medicamente pe bază de extracte de plante, de vreo 5 miliarde de euro, recomandate de marii experți și care nu au avut niciun efect.

Și s-a ajuns la legătura dintre cei care au făcut recomandarea și producător. Uitați-vă și acum cu Redemsivirul. Câtă reclamă și câți bani într-un medicament care s-a dovedit total ineficient.

Mă uit cu surprindere că vin din urmă foarte multe vaccinuri, dar toate sunt pe B-uri, adică pe anticorpi, chiar și vaccinuri sub formă de tablete. Nu e foarte logic să te aventurezi cu un astfel de vaccin știind că, de fapt, nu poți să rezolvi problema.”

El a continuat: „Sars-Cov-1 a apărut în 2002 în Hong Kong, era tot un coronavirus și nu s-a știut nici atunci originea, bănuindu-se că este tot de la lilieci. A fost atunci o epidemie cu potențial pandemic, care a durat vreo șase luni, după care a dispărut.

Nu știu de ce, probabil că au reușit să o izoleze foarte bine chinezii la vremea respectivă și nu a apucat să se împrăștie foarte tare. Dar mortalitatea era îngrijorătoare, între 15 și 20%, iar aceștia mureau indiferent ce le făceai.

Iar atunci nu exista vaccin, pentru că tehnologiile pe care le folosim acum au apărut în ultimii 8 ani.

Noi când vorbim despre imunitatea de 17 ani facem referință la un articol publicat de cercetători în 2019, în Lancet, la 17 ani după Sars-Cov-1, care făcea o analiză a subiecților care au trecut prin Sars-Cov-1 în 2002.

Concluzia a fost că SARS-ul și MERS-ul (care se ia de la cămilă) au o caracteristică aparte, aceea că anticorpii naturali dispăreau după maxim 2 ani. Însă imunitatea celulară era prezentă și în 2019, la 17 ani după contactul cu virusul.

Și atunci ei au concluzionat că, dacă vrei să faci imunizare, este necesar să faci cu T-uri, pentru că B-urile și imunoglobulinele nu țin suficient ca să te scape un pic măcar de grija celor vaccinați.

Pentru că noi, peste un an, vom începe să avem infectați dintre cei care au fost vaccinați acum și o să ne tot învârtim în cerc, în timp ce virusul va suferi mutații din ce în ce mai agresive.

Profesorul Păunescu a continuat: „Vaccinurile pe care noi le-am propus sunt specifice de rasă, adică pregătim un vaccin, pentru că atâția bani am avut, doar pentru populația României și, implicit, pentru populația caucaziană.

Dar dacă vrei să vaccinezi populația Africii, este necesar să fie făcut un alt vaccin, adică un cost mai mare.

Vaccinurile pe bază de imunoglobulină se dau la toți, sunt universale. Vaccinul pe bază de limfocite T, cel puțin cum l-am gândit noi, ar fi însemnat o combinație de 8 vaccinuri, ca să poți acoperi toată planeta.

Ideea de a face un vaccin pe care să-l administrezi la toată lumea a fost însă foarte tentantă, deși evident că ei știau că nu rezolvă problema. Pentru că eu nu cred că a existat cineva din vaccinologie care să nu fi citit articolul din 2019, care a apărut în Lancet.

Mai bine, apropo de solidaritate, OMS-ul sau o altă organizație îi aduna pe toți producătorii de vaccinuri și le spunea să nu se apuce de B-uri și să ia fiecare câte unul din aceste opt vaccinuri cu limfocite T, pentru fiecare rasă, că aveau piață enormă.”

Citiți și:
Dr. Virgil Păunescu, despre vaccinurile anti-covid: prin ARNm poate fi introdusă în organism orice informație de natură să-l modifice la nivel celular
Medici solicită respingerea legii vaccinării obligatorii

yogaesoteric
16 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More