Cum au reușit Rockefellerii să reproiecteze femeia

 

Feminismul este un exemplu excelent al modului în care mega cartelul Rockefeller folosește puterea extraordinară a mass-media (adică propaganda) pentru a controla societatea. În 40 de ani, multe femei și-au pierdut legătura cu instinctele lor iubitoare naturale. În consecință, familia este în dezordine, depravarea sexuală este agravantă și ratele natalității au scăzut.

Mai întâi trebuie să ne amintim că pentru o femeie, dragostea este un act instinctiv al sacrificiului de sine. Se dăruiește soțului și copiilor ei, se împlinesc împreună și devin prosperi, primind dragostea, respectul și recunoștința lor. O femeie face acest sacrificiu suprem numai unui singur om care o va prețui și se va îngriji de familia sa. Bărbații intenționează instinctiv să-și îndeplinească această responsabilitate.

Aceasta este esența contractului heterosexual (adică căsătoria): puterea conservatoare a femeii în schimbul puterii masculine expansive exprimată ca iubire. Sexul este simbolul acestei legături exclusive. Căsătoria și familia nu pot fi pentru toată lumea, dar este calea naturală pentru cei mai mulți. Feminismul a antrenat femeile să respingă acest model ca pe un stereotip „de modă veche, opresivă” chiar dacă reflectă instinctele lor naturale.

Care este logica bărbaților? Dacă femeile sunt mai puțin feminine, bărbații vor fi mai masculini? Bărbații nu sunt concepuți să lupte cu femeile. Ei trebuie să se afirme prin consimțământul, susținerea și credința femeii. Atunci când femeile îi provoacă constant, bărbații vor renunța la căsătorie și familie. Acum că dragostea și căsătoria au fost „discreditate”, femeile nu au nimic cu care să înlocuiască iubirea, decât sexul. Astfel, multe sunt nenatural obsedate în aparență și își dau în mod patetic trupurile tuturor.

Iubirea permanentă nu se bazează pe sex appeal-ul femeii, pe personalitate sau pe realizări. În cele din urmă, se bazează pe sacrificiul de sine. Îi iubim pe cei care ne iubesc, dar mai întâi trebuie să dai (necondiționat) pentru ca apoi să primești.

Imaginea de ansamblu – Bancherii centrali

Oamenii nu-și dau seama că feminismul este o îndoctrinare în masă, deoarece nu poate identifica făptuitorul, mijloacele sau motivul.

Aaron Russo, producătorul filmelor lui Bette Middler și „America: De la Libertate la fascism”, a identificat toate cele trei puncte care confirmă cele de mai sus. În timp ce încerca să-l recruteze pe Russo pentru CFR (Consiliul Relațiilor Externe), Nicholas Rockefeller i-a spus că fundația familiei sale a creat eliberarea femeilor folosind controlul mass-media ca parte a unui plan pe termen lung de a înrobi omenirea. El a recunoscut că vor să ne „cipeze”.

Scopul ascuns al feminismului este de a distruge familia, care interferează cu spălarea creierului tinerilor de către statul neoliberal. Beneficiile secundare includ depopularea și lărgirea bazei de impozitare. Deplasarea bărbaților în rolul de furnizori de mână de lucru destabilizează și familia. Este necesară o schimbare drastică de paradigmă pentru a înțelege lumea.

Rockefellerii fac parte din cartelul privat care controlează, de asemenea, cartelurile mass-media, de apărare, farmaceutice și alte tipuri de carteluri. Pentru a-și proteja monopolul pe finanțe și bogăție, vor să instituie un stat polițienesc mondial („guvern mondial”), folosind ca pretext atacul fals 9-11 și războiul antiterorist fără sfârșit declanșat după aceea. Rockefeller i-a spus lui Russo despre acest plan cu un an înainte de 9-11.

Cartelul bancar are nevoie de o doctrină pentru a justifica înrobirea omenirii. Această doctrină este Satanismul. Cartelul controlează lumea printr-o rețea de societăți oculte legate de francmasonerie, Vatican și evreii organizați (Bnai Brith, ADL, AJC, sionism). În vârful piramidei se află organizația ocultă malefică a așa-zișilor Iluminați.

Cultura occidentală modernă este influențată de preceptele francmasonice, care învață că omul și nu Dumnezeu determină realitatea (desigur, ei trebuie să depășească legile naturale și spirituale pentru a-și susține propriul control), iar Dumnezeu este înlocuit cu Marele Arhitect al Universului (care nu este altul decât Lucifer). Ei au observat că oamenii sunt creaturi timide și maleabile care preferă să creadă ceea ce li se spune, decât să se bazeze pe propria lor percepție. Pe aceasta se bazează promovarea cu asiduitate în mass-media a homosexualității, aflată în conflict cu instinctele noastre naturale.

Mass-media a eradicat Iubirea

Fiecare aspect al mijloacelor de informare în masă (filme, TV, reviste, muzică, reclame, știri) este folosit pentru controlul social cu scopul final al înrobirii. Există o legătură directă între ceea ce s-a petrecut în Rusia comunistă și ceea ce se petrece astăzi în America (comunismul a fost creat tot de către ei, iar liderii precum V.I. Lenin erau finanțați din plin pentru a crea acel stat totalitar în Est). În ambele cazuri, cartelul central bancar urmărește controlul totalitar.

Funcția mass-media este aceea de a ne distrage atenția de la aspectele importante, cum sunt și amenințarea unor războaie sau prăbușirea economică iminentă. O diversiune intens folosită în prezent este aceea a încălzirii globale.

Pentru a distruge familia, mass-media a convins femeile că nu se pot baza pe contractul heterosexual. Așa-zișii Iluminați subminează instinctele iubitoare naturale ale femeilor folosind următoarele idei false, manipulatoare:

Nu mai pot avea încredere în bărbați

Myrna Blyth a fost redactorul șef al revistei Ladies Home Journal din 1981 până în 2002. Ea scria într-o carte a sa: toți bărbații sunt 1) șobolani necredincioși; 2) monștri abuzivi; 3) sucumbaci necinstiți sau 4) toate cele de mai sus. Femeile, pe de altă parte, erau „victime care au triumfat în ciuda oamenilor de peșteră care… vor să le țină la locul lor”.

Femeile sunt victime în virtutea sexului lor

Blyth spunea că mass-media trimite „…un mesaj tare și clar. Pentru că suntem femei, rămânem victime în viața noastră privată, la locul de muncă, în societate ca întreg”. Astfel, femeile trebuie să aibă un sentiment de nemulțumire, de nedreptate și de revoltă. Aceeași tactică a fost folosită pentru a manipula evrei, negri, muncitori și homosexuali.

Femeile trebuie să fie egoiste

„Eliberarea și narcisismul au fuzionat”, spunea Blyth. Îngrijirea acum înseamnă „timp pentru tine, petrecut singură sau poate cu prietenele tale, dar cu siguranță fără soț și copii…” Articole nesfârșite au predicat noua „Evanghelie feministă”, susținând idei ca: ,,răsfățarea ta este o parte importantă a unei femei sănătoase, bine ajustate”.

Sexul nu este rezervat doar pentru iubire și căsnicie

Reviste precum Glamour și Cosmopolitan îndeamnă femeile tinere să „și-o pună de la prima lor întâlnire”, „să facă ochi dulci bărbaților” și să fie o atletă în pat. Nu există discuții despre căsătorie sau familie. Astfel de femei nu vor avea încredere în niciun bărbat suficient pentru a se dărui cu adevărat.

Împlinirea de sine se datorează succesului în carieră și nu soțului și familiei

„Răsplata socială a menținerii unui loc de muncă este esențială pentru sentimentul de demnitate și valoare de sine”, declara Pontiful Betty. De fapt, „cea mai mare parte a muncii este profund obișnuită”, observa Blyth. Desigur că femeile pot avea ocupații de succes, doar că nu ar trebui să fie înșelate cu iluzii egotice de a nu avea familii dacă le doresc, în detrimentul carierei. Astfel, multe femei sunt schizofrenice pe măsură ce încearcă să-și reconcilieze instinctele naturale cu o îndemnare constantă de a face contrariul.

Oameni distruși – familii rupte și oameni disfuncționali, debusolați și deprimați – sunt împrăștiați peste tot în lume.

În paralel cu aceste mesaje pervertitoare care vizau femeile, revista Playboy lansa idei similare pentru bărbați: nu trebuie să te căsătorești pentru a interacționa sexual; căsătoria și copiii sunt plictisitoare.

Concluzie

Mass-media este controlată și merge programat pe drumul de spălare a creierelor. Societatea a fost complet subminată de cartelul bancar central, folosind un cult satanic, Francmasoneria, pentru a-și selecta lacheii, slugoii. Majoritatea masonilor de rând nu cunosc aceste adevăruri, însă proprietarii mijloacelor de informare în masă știu de la prima mână.

Departe de a împuternici femeile, feminismul le-a dezavantajat cu multe. Le-a lipsit de un rol sigur și onorant și le-a redus la obiecte sexuale și lucrători re-plasabili.

Luciferienii promovează revolta pentru că sfidează ceea ce este natural și sănătos. Ca simbolul lor, Lucifer, doresc să joace rolul de Dumnezeu. Dragostea lui Dumnezeu poate fi văzută în dedicarea femeii pentru soțul și copiii ei. Tocmai de aceea clica satanică a bancherilor care conduc din umbră caută să o distrugă, pentru a obține un mai mare control.

Pentru a se reîntoarce la firescul lor natural, este necesar ca femeile să-și redescopere natura divină, să devină conștiente de faptul că reprezintă partea creatoare a lui Dumnezeu, să fie feminine, să se împlinească spiritual și inclusiv amoros – nu este nimic murdar în asta, energia sexuală este forța creatoare a Creației. Să se iubească îndeajuns pe ele însele pentru a putea iubi un bărbat care le respectă și împreună să procreeze viitorii oameni ce vor avea grijă de această planetă. O femeie completă este și o adevărată mamă.


Citiți și:

Căsătoria homosexuală este un atac împotriva căsătoriei tradiţionale. Viziunea lui Doug Mainwaring

Prostia feminină fără margini ce le caracterizează pe acele femei care sunt obsedate să îşi distrugă sănătatea şi bunăstarea propriului trup…

John Milbank: «Căsătoria» gay este o «mișcare strategică» și nu are nimic de-a face cu drepturile homosexualilor
 

yogaesoteric
25 septembrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More