Cum descrie un preot grec al Treilea Război Mondial: «Bătălia dintre Iisus și Lucifer este aproape»

 

Părintele grec Elpidie, un om care afirmă că a vorbit cu Dumnezeu, are o viziune uluitoare cu privire la al Treilea Război Mondial.

Părintele Elpidie este de părere că al Treilea Război Mondial nu va semăna cu celelalte două. Războiul nu va fi între popoare, ci împotriva lui Iisus Hristos. Ceea ce vrea să spună părintele este că al Treilea Război Mondial va fi de fapt Apocalipsa, a doua venire a Mântuitorului.

„«Acest război care a început la nivel mondial nu este un război între state, nu este un război ca altele, ci este un război pe care l-a pregătit Antihristul pentru a se găsi într-o confruntare directă cu Fiul meu», aşa ne grăieşte Sfânta Născătoare de Dumnezeu. Tot acest sistem care se construieşte la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multă măiestrie, veţi vedea în curând, pentru a se război cu Iisus şi ca să ne câştige inimile.”

Preotul mai spune că Lucifer vrea să creeze un Guvern Mondial și o singură religie.

„Prin această ordine mondială, Lucifer doreşte să facă un Guvern mondial şi o religie mondială, unind toate religiile într-una. Vrea să facă cea mai rea cu putinţă formă de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Îl iubeşte pe Mesia şi, în numele iubirii, va uni toate bisericile, şi pe cele păgâne şi pe cele pseudo-creștine şi pe cei care nu cred în Dumnezeu.

Când veţi vedea aceste lucruri spuse din gura unor oameni chipurile duhovniceşti, patriarhi, preoţi, să ştiţi că venirea lui Lucifer este aproape şi mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol şi Hristos. Când veţi vedea acestea, să ştiţi că au început a doua oară prigoana, patimile Domnului nostru. Pentru ca să înceapă această prigoană diavolul a pregătit terenul înrobind conştiinţele, naţiunile, conducătorii statelor lumii ca să controleze însăşi supravieţuirea oamenilor, care va fi în mâinile lui. Când un om nu are ce mânca, face orice ca să aibă puţină mâncare.

Ceea ce nu au înţeles conducătorii noştri este că acest război nu este în primul rând împotriva oamenilor şi a statelor, este în principal împotriva lui Hristos. Veţi vedea în curând că vor vrea să facă cât mai multe moschei şi vor încerca să şteargă semnul crucii chiar şi de pe steagul nostru. Tot ce va aminti de numele lui Hristos şi de dragostea Lui va fi distrus şi să ştiţi că atunci va începe marea prigoană.

Veţi vedea cum musulmanii, ateii, budiştii vor fi lăsaţi să facă ce vor dori. Ce fac musulmanii? Ce religie spune să omori oameni? Oare Dumnezeu cel milostiv vrea aşa ceva? Vor fi lăsaţi să ne distrugă bisericile, să violeze femei creştine, vor distruge satele creştine. Veţi vedea în curând că se vor petrece acestea.”

Europa va fi distrusă

Elpidie are o previziune sumbră și pentru Europa. Acesta spune că Europa va fi distrusă, iar statele membre vor intra în conflict din cauza unei crize masive în zona euro.

„Copii, vine o asemenea distrugere economică în zona euro, încât Uniunea Economică îşi trăieşte ultimele zile…; nici nu trebuie să fii profet ca să înţelegi asta. Şi totuşi, vă spun că este şi o profeţie: Europa va fi distrusă. Planul conducătorilor luciferici a fost următorul: mai întâi să strângă toate statele într-unul singur, apoi să le dea bani ca să facă o mulţime de lucruri, să construiască case, să cumpere maşini, de toate. Apoi, când toţi au fost îndatoraţi, au declanşat o aşa-zisă criză economică şi au început să ceară banii înapoi. Oamenii au înţeles atunci că nu au de unde să plătească, tot aşa s-a petrecut şi la nivelul statelor: nu au de unde să plătească. Cine are atâtea miliarde ca să poată să împrumute Italia, Franţa, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru, până şi Germania. Veţi vedea în curând cum se va întoarce ca un bumerang această criză şi împotriva Germaniei… Cine are atâtea miliarde ca să împrumute statele lumii şi acum le cere înapoi? Adică azi toate statele sunt îndatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multă îndemânare ascund acest adevăr. De ce?
 
Această luciferică elită, ce a strâns mulţi bani, multă bogăţie, ia acum toate resursele naturale ale popoarelor; pe membrii ei, care sunt foarte puţini ca număr, îi putem număra pe degetele de la o mână. În curând vor aduce toată lumea într-o primă fază a celui de al Treilea Război Mondial. Care este această fază? Această primă fază este decăderea morală totală a oamenilor şi distrugerea economică generală. Vor face ca în această Europă «unită», un stat să se războiască cu altul. Acum pare să fie unită, dar aceasta nu este realitatea… câţi cunosc, înţeleg aceste aspecte: unul se află în conflict cu celălalt. Se va crea o stare generală de conflict în interiorul Europei astfel încât un stat va spune altuia: «tu trăieşti pe spatele meu»; un stat va acuza pe altul şi această aşa-zisă Europă unită va avea de suferit prima lovitură (război): distrugere, disperare, foamete. Acest război economic va fi prima fază a celui de al Treilea Război Mondial. Este ciudat acest război mondial. Nu va fi aşa cum au fost primul şi cel de-al Doilea Război Mondial.”

Cele trei etape ale celui de al Treilea Război Mondial

Cel de Al Treilea Război Mondial va fi împărțit în trei etape, spune preotul: distrugerea economică, distrugerea credinței şi etapa sângeroasă.

„Cel de-al Treilea Război Mondial va avea trei forme: prima va fi distrugerea economică, care va face ca oamenii să se supună şi să facă ce li se va impune de către duşmanii lor, a doua va fi distrugerea credinţei şi impunerea deciziilor elitei luciferice, adică a pan-religiei, şi a treia formă va fi cea sângeroasă. Acest război sângeros va avea două-trei faze: mai întâi se vor isca războaie locale între state învecinate cum ar fi Coreea de Nord cu Coreea de Sud, China cu Japonia, Turcia cu noi, o mulţime de războaie locale în toată lumea. Şi ce s-a petrecut în Orientul Apropiat, în Libia, Egipt şi acum în Siria, ce credeţi că este? Toţi membrii elitei mondiale sunt amestecaţi. Ei le-au declanşat. Şi în Coreea de Nord tot ei sunt implicaţi.

După ce se vor petrece aceste lucruri, toate aceste războaie între state, prăbuşirea economică, imposibilitatea supravieţuirii, va avea loc şi izbucnirea unui mare conflict la care vor participa toate marile puteri ale lumii: Rusia, China, Japonia şi America. Atunci răul va deveni foarte mare. Atunci oamenii vor trăi disperarea.”

Oamenii, implantați cu cipuri fără de care nu vor putea trăi

Elipide mai spune că se va inventa un tip de cip care va fi implantat în oameni. Viața lor va depinde de acest cip, care va controla totul.

„Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multă violenţă împotriva noastră, a celor pe care vor să ne transforme în nişte pioni… prin intermediul controlului alimentelor, al aerului, al apei, chiar şi al gândurilor şi al sentimentelor noastre, şi al creierului nostru… şi spun asta pentru că ceea ce ne pregătesc sataniştii este ceva ce nu îşi poate imagina nimeni. Și totuşi aceşti satanişti şi-au imaginat şi vor şti cum să manipuleze şi să controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Şi nu mă refer la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…), ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune şi Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu înseamnă nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care îl va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor şti că nu vom putea supravieţui fără ele.

Acest semn cum va fi? Această pecete va fi o invenţie satanică extrem de complexă, dar pe de altă parte şi foarte subtilă, care va funcţiona pe două niveluri.
Primul nivel va fi similar cu o antenă de satelit prin care putem să recepţionăm programe la televizor. Prima oară vor încerca să ne dea această antenă, pe căi ocolite, în special prin aşa-zise «vaccinuri» vor încerca să ne implanteze nanoechipamente în trup, invizibile cu ochiul liber, şi care vor juca rolul unui spion. Aceste echipamente vor putea citi şi interpreta semnalele trupului uman. Acesta va fi o parte din pecete.”

„… Nu vor putea exista în noi ceea ce sataniştii vor încerca să ne introducă prin înşelăciune, acele nano-dispozitive (n.t. primul nivel de care vorbeşte părintele). Sfânta Împărtăşanie va avea o asemenea putere încât va anihila puterea a ceea ce vor să implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor să le implanteze fără ştirea noastră, nu pecetea).

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care îl vor implanta pe mână sau pe frunte, un nanocip (nu ca cele pe care le ştim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja în trupul nostru şi care vor funcţiona ca un tot unitar, ca un computer, şi vor transmite informaţii. Acest dispozitiv va putea să interacţioneze strâns cu materialul genetic al omului, cu creierul şi cu sistemul nervos, astfel încât nimeni nu va putea să-l mai scoată. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiţi de Antihrist. Şi cine va înţelege că ceva nu e în regulă, nu-l va mai putea scoate. Cine va încerca să îl scoată va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decât creştinii.

Dar asta nu se va petrece acum. Generaţia noastră nu va trăi aceste vremuri. Următoarea generaţie va vedea aceste lucruri.”

Citiți și:

Peter Deunov – Profeţii despre vremurile pe care le trăim

Profeția sfântului Serafim de Virița despre al treilea război mondial, Rusia și Antihrist

 

yogaesoteric
5 aprilie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More