Cum instaurezi un stat fascist planetar? (Implementarea Noii Ordini Mondiale)

 

Să ne imaginăm că un grup de neofascist și-ar propune ca scop principal să instaureze un stat fascist planetar, denumit „Noua Ordine Mondială” (deoarece cea veche nu le convine pentru că nu au rolul de dictatori în ea!). Acest nume are și rolul ca „dobitoacele creștine” (sau musulmane, budiste etc.) să nu aibă habar despre ce vorbesc aşa-zişii „iluminați”.

Cum și-ar putea implementa acest plan cinic?

Ar putea pregăti un dictator extremist și crud care să înceapă să ducă un război de ocupare și să își impună cu forța „doctrina” sa fascistă. Dar asta deja s-a încercat cu Hitler, Saddam Hussein, Osama bin Laden, Erdogan și nu le-a ieșit prea bine.

Ar putea încerca cu un mare atentat terorist după care să fie impusă legea marțială. Ei, dar și asta s-a încercat cu atentatul de la World Trade Center din 11 septembrie 2001 și cu numeroase alte atentate în Orientul Mijlociu și în Europa și nici atunci nu au reușit!

Ar putea încerca cu o criză economică mondială… și asta au încercat în 1929 și 2010 și tot nu le-a ieșit…

Atunci ar putea încerca cu un atac biochimic lansat asupra unor țări ca Ucraina, China, India și Niger. Dar şi asta s-a încercat în 2011 și tot nu a izbucnit al Treilea Război Mondial, în urma căruia să-și instaureze dictatura! Prim-ministrul Ucrainei: „Doar credința în Dumnezeu face să nu ripostăm la acest veritabil act de război desfășurat de avionul CIA!”

Ar putea încerca cu un atac dezastruos care să dureze ani asupra populației civile din vreun stat din Africa, astfel încât numărul imens de refugiați în țările occidentale să producă probleme atât de mari și atacuri extremiste atât de oribile, încât creștinii țărilor occidentale să nu mai aibă curajul să-și serbeze propriile Sărbători, de frica „discriminării populației refugiate”. Iar apoi, pentru „calmarea” violențelor să introducă legea marțială. Offf… și asta s-a încercat și încă nu au reușit…

Dar un protest de stradă masiv la care să apară violențe de stradă ca „vestele galbene” din 2019 din Franța, Belgia, Olanda, sau „Black lives matter” ca în SUA lui 2019 și 2020? Și apoi să impui forțelor polițienești să „restabilească ordinea” cu forța? Hmmm… și asta s-a încercat de trei ori și tot nu le-a ieșit…

Cum atunci ar putea să facă astfel încât oamenii comuni să poată fi ușor prostiți să accepte de bună voie dictatura? Cum?

Dar dacă s-ar croșeta o „pandemie” care să înghită încet, încet toate statele lumii? Așa oare ar funcționa? Ei, și asta s-a încercat! Cu gripa aviară („expertul” PSD Streinu Cercel în România a cumpărat cu mulți bani publici 2 milioane de saci pentru morți!!!), cu gripa porcină şi chiar cu SIDA. Nici atunci nu le-a ieșit…

Ei da, dar poate că între timp și-au perfecționat metodele! Între timp au cumpărat cam toate marile, mediile și micile trusturi de presă din întreaga lume și toate celelalte mijloace de informare, iar acum pot manipula după bunul lor plac opinia publică.

Cum ar face atunci?

Mai întâi ar lansa un virus creat în laborator care să aibă anumite caracteristici foarte precise: extrem de contagios, dar cu o mortalitate directă redusă – pentru ca epidemia să nu scape totuși de sub control. Nici măcar stăpânii de sclavi nu și-ar dori să le moară TOȚI sclavii. Desigur, un bun stăpân de sclavi nu și-ar dori să îi moară deloc sclavii, nu ar fi bine pentru afacerile lui, dar tocmai asta este problema de la care au pornit: din punctul lor cinic de vedere, ar fi – zice-se – prea mulți sclavi pe pământ și ar fi nevoie să fie reduși la cel mult un miliard. Credeți că fantezia ne joacă feste? Acest aspect este scris în piatră pe monumentul din Atlanta în 24 de limbi!!!!! Hmmm… ce altă explicație ar putea avea acest grav mesaj lansat „umanitar” de democratul Obama?

Redăm câteva dintre îndemnurile foarte stranii de pe acest „monument” programatic referitor la instalarea Noii Ordini Mondiale:
1. MENȚINE OMENIREA SUB 500.000.000
2. GHIDEAZĂ REPRODUCEREA ÎNȚELEPT – ÎMBUNĂTĂȚIND FITNESS-ul ȘI DIVERSITATEA.
7. EVITAȚI LEGILE MĂRUNTE ȘI FUNCȚIONARII INUTILI.
9. PREMIAZĂ ADEVĂRUL – FRUMUSEŢEA – IUBIREA – CĂUTAREA ARMONIEI CU INFINITUL.

Cum adică să păstreze omenirea sub 500.000.000? Prin controlul reproducerii, obținut prin dispozitivele de monitorizare pentru fitness și prin cultivarea diversității? (sexuale, adică prin promovarea LGBT ce nu se pot reproduce? Ocolind legile „mărunte” și funcționarii legitimi („nefolositori”)? Și cum adică să premieze adevărul-frumusețea-iubirea-căutarea armoniei cu infinitul? Adică să le distrugă programatic? Se vor obține toate aceste deziderate cu o epidemie – pandemie?
Aceste întrebări merită toată atenția noastră!

Așadar o boală contagioasă, dar totuși nu extrem de mortală…
Da, dar atunci cum îi poți face pe oameni să fie obedienți?
Exagerezi zi de zi metoda de testare (astfel încât să ai grijă să ai mulți „asimptomatici” (declarați infectați și carantinați, eventual în aceleași spații cu cei care sunt cu adevărat infectați, pentru a fi siguri că molima se răspândește, exagerezi raportările, exagerezi disproporționat măsurile.

Dar ce faci cu OMS, care are rolul de a veghea atent asupra riscului oricărei epidemii și să ia măsurile necesare? A, simplu! Îți numești propriul cățel loial la conducerea OMS, de pildă un extremist comunist și criminal, care a forțat deja o „campanie de vaccinare” în țara lui, în urma căreia au murit mii de copii. Și neapărat, să nu fie medic, pentru ca la o adică să se scuze: „Am făcut ce mi-au spus specialiștii!”.

Și cum propagi totuși molima? Infectezi militari americani participanți la Olimpiada sportivă din Wuhan, care are loc cu două luni înainte de Noul An chinezesc, ai grijă ca toți comunicatorii OMS să spună că nu e nicio problemă, că e doar o gripă. Aștepți până după cea mai importantă sărbătoare chineză (Noul An chinezesc) astfel încât sute de mii de chinezi să revină în țările în care emigraseră pentru a infecta cât mai mulți oameni pe glob. Iar la o săptămână dai vina pe autoritățile chineze, că din cauza piețelor lor murdare a apărut virusul și din cauza statului totalitar s-au ascuns infectările și apoi declari pandemia, după ce virusul a plecat în toată lumea și nu mai poate fi oprit. Le dai un lockdown, oamenii se sperie și faci așa încât în timpul verii raportările să scadă și oamenii să spere că vor scăpa, să meargă în concedii pentru a se infecta cât mai mulți și apoi să le dai un al doilea lockdown. Asta e metoda sigură ca să le zdrobești speranța.

Da, dar dacă virusul nu e de fapt extrem de mortal, cu toate campaniile mass-media, în 2-3 ani oamenii își vor da seama că mor foarte puțin, mai puțini chiar decât de gripa sezonieră! Cum rezolvi asta?

Foarte simplu! Pui câțiva magnați criminali, cum ar fi, să zicem, un oarecare Bill Gates să finanțeze masiv programe de producere a unui așa-zis „vaccin”, dar acești eugeniști vor avea grijă ca „vaccinul” să fie extrem de toxic pentru populație. Vaccinezi, poate chiar forțat, miliarde de oameni paralizați de frică și iată: din mortalitatea de cel puțin 0,7% a vaccinului (recunoscută public de Bill Gates) rezultă că poți decima milioane și ca să fii sigur că îți continuă teroarea lansată între oameni, îi vaccinezi anual: vor muri 1 milion anul ăsta, 5 milioane anul viitor, 28 milioane al treilea an, 521 milioane anul următor… În același timp reduci populația și îi și ții obedienți sub control! (Reamintim declarația stranie a lui Bill Gates din 2015, cum că „Vom reduce populația cu ajutorul vaccinării”! Aceşti criminali chiar își dezvăluie planurile!)

Dar ce faci dacă apare un tratament eficient? Asta ar strica planurile…
Atunci cumperi o mare revistă științifică, cum ar fi „The Lancet”, plătești un grup de „studiu” care administrează acel medicament, dar în doze de 10 ori mai mari decât cele potrivite! Apoi se jură că au făcut teste cu respectivul medicament, dar a avut efecte secundare grave la toți pacienții. E ciudat că acel medicament folosit anti-malarie de 75 de ani nu a avut până acum niciodată efecte secundare, singurul său „dezavantaj” este că e foarte ieftin. Sigur, după două săptămâni retragi studiul, ca fiind necorespunzător științific, dar ai grijă ca prin mass-media să o ții langa că medicamentul nu e bun. Și îl și scoți obligatoriu din toate schemele de tratament din Occident, ca să moară cât mai mulți nefericiți.

Iar metoda aceasta cu virusul este foarte utilă, pentru că inamicul este invizibil, altul decât cel real, împotriva căruia nu poți descoperi tu singur remediul, iar nimeni nu vrea să facă rău semenilor și prietenilor apropiați, nerespectând „distanțarea socială”!

Domnule Bill Gates, aceasta este rețeta pe care ați comandat-o! Plătiți cash, sau în rate?


Citiţi şi:
Marea Resetare: Conspirația ‘BBB – COVID’ iese la lumină
Interviu cu Jean Tardy despre Marea Resetare: «O formă de control social complet» (I)

 

yogaesoteric
9 februarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More