Cum ne-au prostit progresiştii internaționalişti de la Bruxelles că există un singur model de colaborare europeană…

Cel al Uniunii Europene, care pe ascuns vrea să distrugă statele naționale

 

Peter Sutherland, membru al Grupului Bilderberg: „Suveranitatea Națională este o iluzie, un simplu principiu depășit, comun unui grup de oameni.”

De 26 de ani încoace ni se spune că cine critică Uniunea Europeană este dușmanul țării şi vrea răul absolut al României.
Dar dacă Uniunea Europeană dorește dispariția României şi a celorlalte state naționale din Europa şi transformarea bătrânului continent într-un stat federal format din minuscule euroregiuni pe post de „județe”, în care națiunile vor fi împânzite cu milioane de imigranți, pentru a se realiza un amestec etnic forțat?

Tot ce vedem că se petrece confirmă acest scenariu. Atunci, cine vrea de fapt răul României? Nu cumva tocmai Uniunea Europeană care dorește dispariția țării noastre ca stat național suveran şi unitar? Şi cine vrea binele României? Nu cumva noi cei care dorim păstrarea României ca stat național suveran unitar şi indivizibil, așa cum este garantat de articolul 1 (1) din Constituție?

Am fost prostiți în față timp de 20 de ani de „cozile de topor” şi de progresiștii internaționalişti de la noi, cum că actuala Uniune Europeană, care merge cu pași repezi spre implementarea unei federații internaționalist-ateiste în Europa, ar fi „singura Europă posibilă”.

În cazul în care nu s-ar reuși aceasta, ne avertizează ei, s-ar dezlănțui războiul şi ar coborî „iadul pe pământ”. Tot așa erau speriați și americanii înainte de alegeri, că „dacă ajunge la putere nebunul de Trump, acesta ar putea să apese butonul nuclear în timpul unei crize de nervi”.

Niciunul dintre politrucii de la noi şi de la Bruxelles nu a încercat măcar să-şi pună întrebarea: „Dar oare ce Europă doreşte Marea Britanie? Cum este posibil să construim o colaborare europeană fără Marea Britanie?”.

Ca niște bolșevici ai anilor ʼ50, bruxellezii şi berlinezii s-au apucat să-i facă pe englezi în fel şi chip și întregul cor de progresişti de pe mapamond li s-a alăturat. Intoleranță, ură cu accente totalitare, asta am putut observa după Brexit la comisarii de la Bruxelles şi la presa aservită lor.

Dar dacă revolta englezilor împotriva unui model federal propagat de UE, în care deciziile se iau peste capul popoarelor europene, este îndreptățită? Doar vedem cum pas cu pas, suveranitatea statelor membre a fost făcută praf.


Citiţi şi:

A început deja răscoala… în Uniunea Europeană

«Uniunea Europeană scârțâie din toate încheieturile»

 

yogaesoteric
16 decembrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More