Cum poți să știi că ești progresist?

 

Nevasta și copiii sunt ai statului și ești împăcat cu asta.

Casa în care locuiești este a băncii, tu plătind-o dublu în 20 de ani, și ești împăcat cu asta.

Jumătate din timpul tău de adult îl oferi corporației și ești împăcat cu asta.

Cam 40-50% din banii pe care-i muncești merg la stat și ești împăcat cu asta.

Mașina pe care o conduci în timpul liber este a firmei de leasing, tu plătind-o spre dublu în 4-5 ani, și ești împăcat cu asta.

Ai băgat bani în bitcoin la 10k, acum fiind 3k și ești împăcat cu asta.

Parlamentarii aleși de tine votează cedarea resurselor țării tale, pe aproape nimic, unor corporații private străine și ești împăcat cu asta.

Propaganda globalistă (pro-lgbt, limitarea drepturilor individuale, multiculturalism, pro-migrație, neomarxism, neoliberalism, bugete mari pentru servicii) ocupă 90% din media și ești împăcat cu asta.

Huiduiești Catedrala Mântuirii Neamului, dar nu spui nimic despre moschee și ești împăcat cu asta.

Când jandarmul te lovește zici că e abuz, dar când un om nevinovat rămâne 42 de luni la închisoare taci și ești împăcat cu asta.

Clamezi democrația, dar nu respecți rezultatul alegerilor, eșuând să-ți mobilizezi propriul electorat și ești împăcat cu asta.

Dacă se taie salariile și pensiile atunci taci, dar dacă se reduc taxele, și cresc veniturile, atunci protestezi și ești împăcat cu asta.

Ești pro-avort și pro-homosexualitate simultan dar ești împăcat cu asta.

Și ecologist și consumerist dar ești împăcat cu asta.

Pro-droguri, pro-home schooling, anti-educație convențională, dar critici lipsa educației la generația tânără și, desigur, ești împăcat și cu asta.

Când politicienii încalcă legea strigi „pușcărie”, dar, când procurorii sau judecătorii încalcă legea, ieși în stradă în semn de sprijini și ești împăcat cu asta.

Când politicianul nu-și declară acumulările, urli „confiscare”, dar când ONG-urile refuză să-și transparentizeze finanțările și sponsorizările taci mâlc și ești împăcat cu asta.

NU se fac spitale și urli că de ce nu sunt bani, urli că se fură, DAR când se cresc pensiile speciale, îți dispar toate întrebările, iar atunci când multinaționalele cară profiturile în offshore-uri, nu ieși în stradă și ești împăcat cu asta.

Statul îți poate injecta în trup oricând, orice, dar tu ești împotriva legii antifumat sau a impozitării consumului de zahăr și ești împăcat cu asta.

Preferă regresismul, dacă asta numești TU „progresism”.

Citiți și:

Cum i-a spălat Soros pe creier pe tinerii de 16-30 de ani şi i-a făcut să creadă orbește în bolşevismul internaționalist

De la marxism-leninism la neomarxism, marxismul cultural și corectitudinea politică


 

yogaesoteric
4 aprilie, 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More