Curând vei fi pasibil de sancțiune pentru infracțiunea de a părea nesănătos

Medicina preventivă mengeliană aduce în ajutor poliția preventivă și justiția preventivă.

Un echipaj de poliție a descins la un muzeu din Franța pentru un exercițiu de intervenție reală contra recalcitranților care încă refuză inocularea cu „minunatul” ser experimental. O lege care a intrat în vigoare în 6 august permite poliției să verifice și să sancționeze în masă, sever, orice nemernic care va îndrăzni să pătrundă în spații publice fără „pass sanitaire” (certificat verde).

În România, o instanță din Ploiești a condamnat un cetățean pentru zădărnicirea unei boli pe care nu o avea la evadarea din spital, dar pe care (era suspectat că) o avea la încarcerare.

Curând vei fi pasibil de sancțiune pentru infracțiunea de a părea nesănătos, mai ales că supușii mega-experimentului mengelian au indicații prețioase și îndemnuri călduroase de la „autorități” ca să te pârască autorităților ca un delincvent/infractor în curs de devenire ce te afli.

Citiți și:
Obligația de a fi sănătos înseamnă o răsturnare totală a conceptului cetățenie
Gheorghe Piperea: „Franța – persoanele care refuză să se injecteze cu serurile experimentale vor fi excluse din viața socială, mai precis, ghetoizate”

 

yogaesoteric
3 decembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More