Curgerea câmpurilor plasmatice

 
În acest articol (care este un fragment din conferinţa internaţională 114 din 19.05.2016), savantul de origine iraniană Mehran Tavakoli Keshe ne poartă în fascinanta lume a câmpurilor plasmatice şi ne explică cum curgerea acestor câmpuri plasmatice este similară atât la o portocală cât şi la o planetă, la o stea sau la o galaxie.

Dl Keshe explică faptul că linia centrală a unui fruct este aceeaşi cu linia centrală a oricărei planete, stele sau galaxii!

Pe lângă informaţiile despre curgerea câmpurilor plasmatice la fructe, domnia sa explică şi cum, şi de ce, spre exemplu, în interiorul unei portocale se poate forma o altă portocală în miniatură. Alinierea câmpurilor gravitaţionale a dus la apariţia aşa numitului „satelit” al portocalei.

În continuare el face o paralelă între o portocală şi planeta Pământ, curgerea plasmatică fiind asemănătoare, şi explică cum şi de ce s-a format miezul interior al portocalei, ca şi cel al planetei.
Dl Keshe explică, de asemenea, că elementele fizice ale unei portocale sau ale unei planete, satelit etc. sunt date de interacţiunea tot mai slabă la extremități a celor două câmpuri plasmatice, astfel încât, în acest mod se formează coaja portocalei sau crusta planetei etc.

La scară mai mare, aceste interacţiuni de forțe sunt cauza pentru care apar şi alte fenomene ca gravitaţia şi mişcarea.

Toate planetele, stelele au un canal de curgere a energiei prin centru; deşi nu le vedem, datorită interacţiunii cu mediul, ele se inter-blochează şi ajung în stare solidă la suprafaţă, stare de materie, însă curgerea câmpurilor este aceeaşi!
Altfel spus, nu există nicio diferenţă între centrul unei portocale, al unui măr, al unei planete sau al unei galaxii! Dl Keshe arată că miezul intern prezent într-o portocală este un cumul de flux de câmpuri plasmatice care îşi găsesc direcţia de curgere exact prin mijlocul acelui miez, lucru ce duce la dezvoltarea acelui fruct şi la apariţia mişcării şi gravitaţiei în cazul planetelor.

El mai explică şi că aşa-numitele pen-uri (creioane) de sănătate inventate de Fundaţia Keshe sunt proiectate şi gândite după aceeaşi metodă. În respectivul pen de sănătate avem 2 bobine una în alta şi un fir central care are rolul de-a direcţiona curgerea energiei! Acel fir central joacă un rol important deoarece cu ajutorul lui reuşim să direcţionăm plasma să curgă în direcţia dorită de noi.

Despre cum se construiesc penurile de sănătate puteţi găsi informaţii aici.

În continuare, savantul iranian trece la explicaţii despre modul în care pot fi construite sisteme de zbor: prin analogie, reactorul navei noastre de zbor poate fi privit ca fiind miezul unei portocale (sau al oricărui alt fruct), iar portocala, planeta de destinaţie unde vrem să călătorim.Citiţi şi:


Tehnologia Keshe – o posibilă cale de a revoluţiona umanitatea (III)

O nouă invenție a genialului savant iranian Mehran Keshe a fost făcută publică

ULUITOAREA TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ KESHE (I)


 

yogaesoteric
1 noiembrie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More