Cursuri bilingve română-engleză LiveOnlineYoga

 

 


Join Our Email List
Vizitati website-ul nostru

Cursurile noastre

Evenimentele noastre

Cursuri Bilingve Romana – Engleza LiveOnlineYoga

Facilitati
LiveOnlineYoga
in timpul si dupa pandemia COVID-19

1. Sambata 3 & 10 Oct 2020, 11.30 – 13.30 ora Romaniei
LiveOnlineYoga pentru incepatori

Link Acces 1

2. Luni 5 & 12 Oct 2020, 18.30 – 21.30 ora Romaniei
Grup LiveOnlineShakti pentru femei

Link Acces 2

3. Sambata 10 & 17 Oct 2020, 09.30 – 11.00 ora Romaniei
***LiveOnlineYoga pentru copii***
 Link Acces 3

4. Luni 5 & 12 Oct 2020, 16.30 – 18.00 ora Romaniei
***LiveOnlineYoga prenatal***

Link Acces 4

5. Marti 6 & 13 Oct 2020, 16.30 – 18.00 ora Romaniei
***LiveOnlineYoga pentru mamici***

Link Acces 5

6. Marti 6 & 13 Oct 2020, 14.30 – 16.00 ora Romaniei
***LiveOnlineYoga pentru seniori***

Link Acces 6

Dragi prieteni, sunteti invitati cu cordialitate sa sarbatoriti cu noi cea de a 15-a aniversare a LiveOnlineYoga in timpul seriei noi de evenimente (webinaruri, cursuri si celebrari), care sunt oferite GRATUIT si bilingv (in engleza si romana)! 
In cazul in care nu puteti participa live, contactati-ne pentru a primi linkurile de reluare.

Facilitati LiveOnlineYoga in timpul si dupa pandemia COVID-19 • Cursantii de la cursurile LiveOnlineYoga integrala sau un membru din familia lor vor putea accesa
  gratuit 100%
  unul
  din cursurile LiveOnlineYoga pentru copii, mamici, gravide sau seniori. 
 • Cursantele de la grupul LiveOnlineShakti sau un membru din familia lor vor putea accesa
  gratuit 100% unul
  din cursurile LiveOnlineYoga pentru copii, mamici, gravide sau seniori.
 • Cursantele care sunt inscrise atat la cursurile LiveOnlineYoga integrala cat si la grupul LiveOnlineShakti sau un membru din familia lor, vor putea accesa
  gratuit 100%
  doua
  din cursurile LiveOnlineYoga pentru copii, mamici, gravide sau seniori.
 • Cursantii MISA sau un membru din familia lor vor putea accesa
  gratuit 50% unul
  din cursurile LiveOnlineYoga pentru copii, mamici, gravide sau seniori.

Facilitatile noastre se refera la modulele anuale de cursuri si nu doar la o singura intalnire.

Studioul nostru online

PROGRAMUL ULTIMELOR EVENIMENTE GRATUITE DIN CEA DE A 15-A ANIVERSARE LiveOnlineYoga
(cu link-urile de acces incluse):

Un numar limitat de 100 de locuri este disponibil pentru fiecare eveniment.

Rezervati-va locul

Cea de a 15-a aniversare a platformei LiveOnlineYoga este un reper spiritual si dorim, pe aceasta cale, sa ne exprimam recunostinta, din adancurile inimilor noastre, tuturor celor care ne-au ajutat si sustinut de-a lungul acestor cincisprezece ani!Adio diferente de fus orar, salut LiveOnlineYoga!


LiveOnlineYoga webinar

Bine ati venit la LiveOnlineYoga! Vi s-a recomandat de catre cineva sau ati descoperit platforma noastra de yoga online live, iar programul afisat nu se potriveste cu cel al dvs.? V-ati mutat in alta tara sau pe alt continent sau ati primit un nou loc de munca si va puneti problema diferentei de fus orar pentru a incepe sau continua antrenamentul si studiul dvs. yoga? Sunteti mama sau calatoriti mult ori munciti pana mai tarziu si aveti nevoie de un program flexibil pentru cursurile de yoga? Contactati-ne si va vom oferi cea mai buna solutie pentru dvs. Oricand este posibil pentru dvs., interactiunea live cu instructorul de yoga si, totodata, medic, la curs, webinar, intalnire 1-la-1 sau consultatie este foarte recomandata pentru ghidarea dvs. directa, a primi pe loc raspunsurile la intrebarile dvs. sau a beneficia de sentimentul unei abordari personalizate si mai multa atentie din partea instructrului dvs.
Cand nu puteti participa live la clasa din program, fie ca e yoga pentru incepatori sau oricare dintre clasele LiveOnlineYoga, veti avea posibilitatea de a recupera cursul respectiv intr-un interval de sapte zile dupa aceea. Oriunde va aflati, veti primi un link de reluare pentru cursurile si webinarurile dvs., pentru a le explora conform orarului propriu. De asemenea, veti avea acces la forumul intern al cursantilor nostri, veti primi cursuri tiparite extensive, materiale aditionale si veti putea contacta instructorul pe skype.
Cursurile sunt bilingve, romana – engleza. 
Cerinte tehnice pentru participarea live sau recuperarea unui curs in prezenta instructorului dvs.: o buna conexiune de internet, camera web deschisa si microfon. Pentru recuperare pe alt interval decat cel cu instructorul nu va sunt necesare camera web si microfonul.

Rezervati un curs onlineRelatarea unei cursante de la grupul LiveOnlineShakti„In primul rand as vrea sa iti multumesc pentru acest an care a trecut. A fost lung, a fost greu, a fost minunat si plin de daruri. Parca nici nu-mi vine sa cred ca am reusit sa escaladez cu voi acest munte minunat, ma simt fericita si recunoscatoare pentru aceasta gratie.
Ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere pentru anul care vine, sa imi dea perseverenta, aspiratie, umilinta si iubire. Pentru ca e greu. Dar e atat de frumos.
Virginia, ne-ai rugat sa trecem in revista intalnirile noastre de anul trecut si sa relatam ce ne-a atins cel mai mult. Cum as putea sa aleg ? Voi, voi m-ati atins cel mai mult, voi cu cuvintele voastre, cu sacrificiile voastre, cu relatarile si pasii in viata pe care ii faceti si pe care ii impartasiti cu iubire, cu frumusetea si gratia voastra, a ta, a fetelor, voi ma atingeti cel mai mult.
Ne intrebi ce ne-am dori pentru anul viitor.
Imi doresc sa servesc. Imi doresc sa dau. Am primit atat de mult si imi doresc sa daruiesc. Nu stiu exact cum sau ce anume, dar asta mi-ar da poate un sens. Si imi doresc sa pot aplica in viata reala ceea ce ne inveti, ceea ce ne transmiti, pentru ca e usor sa inchizi ochii si sa intri intr-o stare minunata, dar cat e de greu sa aplici in viata de zi cu zi ceea ce afli la aceste cursuri. Cat e de greu pentru mine, cate greseli si poticniri, cate egoisme ies la suprafata si esecuri.
Acum cateva saptamani am facut o scurta rugaciune catre Tripura Sundari rugand-o sa ma ajute cu ceva ce pentru mine era foarte important si la care nu gaseam solutie. Si in timpul acelei rugaciuni ati aparut voi, tu si Katherine, si mi-ati stat alaturi si m-ati sprijinit in rugaciunea aceea. E greu sa descriu, nu am mai trait asa ceva, era ca si cum voi cu iubirea voastra v-ati alaturat rugaciunii mele, iar eu ma rugam si spuneam : pentru iubirea pe care o port acestor femei minunate te rog Tripura Sundari asculta rugaciunea mea, iata pun aceasta iubire chezas si o ofer, pentru ca este ceea ce am mai sincer, mai curat si te rog auzi ruga mea.
Pentru aceste momente si pentru toata puritatea si puterea voastra va multumesc cu umilinta si ma rog la Dumnezeu sa ma tina alaturi de voi in continuare, Virginia. Sunteti cele mai frumoase daruri, sunteti partea mea de frumusete si de adevar, sunteti momentele mele curate si sincere si va multumesc din inima pentru tot.
Te imbratisez cu recunostinta si iti multumesc pentru tot ceea ce esti tu, esti frumusetea si bunatatea, esti blandetea si gratia, esti Shakti.”
A.T, studenta in grupa 5, UE

Vizitati blogul nostruUrmatoarele evenimente LiveOnlineYoga gratuite (cu link-urile de acces incluse):

Cursantii actuali si, de asemenea, fostii studenti si novicii sunt bineveniti cu totii, impreuna cu invitatii lor, sa participe la evenimentele spirituale LiveOnlineYoga si sa se alature comunitatii noastre internationale online: LiveOnlineYoga.com

1841 Placid Drive
Tracy, CA 95304

Contact Us


Facebook


Twitter

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More