Dalai Lama se opune printr-un argument de bun simț progresiştilor globalişti

 

„Sunt prea mulți refugiați în Europa. Germania e Germania. Nu poate deveni o țară arabă.”

 


Liderul spiritual tibetan Dalai Lama a afirmat într-un interviu că Europa a acceptat prea mulți refugiați și că aceștia ar trebui să se întoarcă în cele din urmă în țările lor pentru a ajuta la reconstruirea acestora.

„Când privim chipul fiecăruia dintre refugiați, în special chipurile copiilor și femeilor, putem simți suferința lor”, a spus liderul spiritual tibetan, care trăiește el însuși în exil de peste o jumătate de secol.

„O ființă umană care este chiar și doar un pic mai favorizată de soartă are datoria de a îi ajuta [pe refugiați – n.n.]. Pe de altă parte, sunt prea mulți acum”, a continuat Dalai Lama, în conformitate cu traducerea din limba germană a interviului apărut în Frankfurter Allgemeine Zeitung. „Europa… De exemplu, Germania nu poate deveni o țară arabă”, a adăugat el râzând, a arătat cotidianul. „Germania este Germania. Sunt atât de mulți [refugiați – n.n.], încât, în practică, devine dificil [de gestionat această situație – n.n.].”

Dalai Lama a adăugat: „Din punct de vedere moral, de asemenea, cred că refugiații ar trebui să fie admiși numai temporar.” „Scopul ar trebui să fie ca ei să se întoarcă și să ajute la reconstruirea țărilor lor.”

În 2015, Germania a primit 1,1 milioane de oameni care fugeau de războiul și mizeria din Siria, Irak, Afganistan și din alte țări, dar fluxul refugiaților a fost redus drastic prin decizia țărilor balcanice de a închide frontierele pentru persoanele care călătoresc prin Turcia către nordul Europei.

Dalai Lama a declarat de asemenea în interviul realizat la Dharamsala, în nordul Indiei – acolo unde este sediul guvernului tibetan aflat în exil – că speră ca într-o zi să se poată întoarce în Tibet.

„Poate [că aceasta va fi cu putință – n.n.] peste câțiva ani”, a declarat Dalai Lama, care are vârsta de 80 de ani. „Dacă va apărea o oportunitate pentru a mă întoarce, sau măcar pentru a face o scurtă vizită [în Tibet – n.n.], aceasta ar fi o sursă de mare bucurie.”

Mii de tibetani au fost nevoiți să fugă din patria lor din Himalaya când China a invadat-o cu armata în 1951, iar mulți dintre ei s-au stabilit în India.

Citiți și:

De ce Germania este atât de generoasă cu refugiaţii

Viclenia planului Kalergi: genocidul popoarelor europene

Imagini video devastatoare cu imigranții. Televiziunile nu vă vor arăta niciodată așa ceva! Filmul marii trădări a Europei!

yogaesoteric
14 septembrie 2016

 

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More