Dan Puric: «Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu»

 
Actorul și regizorul Dan Puric a afirmat că mai puternic decât Covid-19 este virusul ideologic care a intrat în România, dar a mai adăugat că țara noastră va supraviețui cu ajutorul unor gherile creștine.

„Suntem în plin război: numai că este virusologico-ideologic. Ăsta are o durată atât de lungă, încât este necesar să o punem de o gherilă creștină. O spun public. Și chiar dacă nu o spun eu și mor mâine, poporul acesta va trece cu această gherilă: se vor face biserici în case.

Calitatea omului liber este că pune mai presus libertatea decât viața. Pandemia aceasta se va termina, dar cealaltă, cea care macină America, la aia n-au soluții”, a declarat el la Antena 3.

Puric crede că se urmărește răpunerea noțiunilor de „neam” sau „țară”.

„Cum e posibil ca o organizație națională a sănătății să aibă în două săptămâni, indicații contradictorii pe care o conştiinţă primară nu le-ar accepta. De ce până acum au cunoscut foarte multe despre alți viruși?

Trupul nu se apără cu antibiotic, ci cu imunitate. S-a făcut ceva ca tu să nu te mai poți apăra, imunitatea biologică e terminată. Normal că tu te sperii ca om (…) Nu vă dați seama că România e planificată?

Mult mai periculos este virusul ideologic. Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu. Problema conștiinței mele e că România moare. Noțiunea de țară, de neam, este necesar să fie repusă”, a completat el.

Actorul a afirmat că, în acest moment, România se află în cea mai cruntă situație din istoria ei.

„Ne aflăm în cea mai cruntă situație din istoria acestui popor. Suntem în război virusologico-ideologic. Cel mai mare efort care se face astăzi este ca poporul român să fie scos din matca lui sufletească. România este ultimul bastion ortodox puternic și vor să îl distrugă. Toate acestea se fac cu un dublu virus. Este vorba despre virusul Covid-19, care va trece sau nu și unul mult mai periculos, care va ucide o lume și o umanitate. Este virusul ideologic, care merge paralel cu acesta (….)”.

El a mai spus că România este o țară condusă de pirați, care taie axul moral al țării. Actorul a acuzat că înmormântarea ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei, a fost făcută în așa fel încât să sperie oamenii.

„România este o țară blasfemiată! Este o țară condusă de pirați! (…) Ei taie axul moral al țării! Este o strategie veche de când lumea. (…) Eminescu a fost un paznic al conștiinței. Un mare artist este necesar să stea de pază. Octavian Goga spunea că o țară se păzește cu corpuri de armată sau cu o statuie de care sunt legate mii de inimi.

Sunt copil de medici. În familia mea am și cercetători care au lucrat în domeniu. Problema epidemiologică, virusologică, este necesar să fie tratată cu seriozitate, responsabilitate, și nu cu exagerări de cea mai proastă calitate, precum l-au îngropat pe bietul Pimen, ca la carnavalul din Veneția, cu scopul de a speria lumea. Măsurile este nevoie să fie severe, dar proporționale cu pericolul! Însă acești flăcăi au creat o stare de neliniște, care distruge sistemul nervos al omului”, a declarat Dan Puric.

Citiţi şi:

Dan Puric: «Este o politică parșivă și perversă de minimalizare, relativizare și înstrăinare de toate valorile. În noi există însă o Românie profundă»

Pas cu pas, proiectul de distrugere în secret a României, ce se derulează implacabil

O perspectivă inedită dar lucidă și inteligentă asupra cauzelor profunde ale crizei ce a fost declanșată de coronavirusul COVID 19yogaesoteric

14 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More