David Wilcock: Programul Spaţial Secret. Partea a doua: Timpul şi Spaţiul (II)

Citiți prima parte a acestui articol

Timpul care trece normal pentru noi poate trece foarte încet pentru alţii

Acum, că am trecut în revistă cultele cargourilor şi ideea că o misiune strict secretă de colonizare a spaţiului a existat în anii 1800, sub un gros camuflaj, este important să ne extindem viziunea. Următorul concept care trebuie luat în discuţie referitor la ceea ce este „normal” este ideea noastră despre timp şi despre viteza cu care trece acesta.


 
Avem în prezent dovezi ştiinţifice care atestă că există forme de viaţă pe Pământ care experimentează timpul cu o viteză mult mai mică decât noi, oamenii. Acest fapt a fost descoperit de un grup de cercetători din Irlanda şi Scoţia, şi publicat în octombrie 2013 în jurnalul de specialitate Animal Behavior. ArticolulUn studiu a descoperit că timpul trece mai încet pentru muşte (Time Passes More Slowly For Flies, Study Finds) apărut în The Guardian explică pe scurt descoperirile acestei cercetări:

„Muştele evită să fie atinse exact în acelaşi fel în care Keanu Reeves ocoleşte gloanţele care zboară în filmul Matrix – datorită încetinirii trecerii timpului. Pentru insecte, acel ziar rulat care se mişcă spre ele cu viteza fulgerului poate fi perceput ca și cum ar înainta încetul cu încetul ca printr-o melasă groasă. Ca şi Reeves, care se apleca spre spate sau în lateral evitând gloanţele, musca are suficient timp să scape…

Dovada vine din cercetările asupra abilităţii animalelor și insectelor de a detecta flash-uri (sclipiri) de lumină separate care pâlpâie rapid.

«Frecvenţa critică de fuziune a sclipirilor luminii» – punctul la care flash-urile par a se uni, aşa încât o sursă de lumină apare ca fiind constantă – furnizează o indicaţie de percepere a timpului…

«Mulţi cercetători au studiat aceasta la diferite animale, măsurând percepţia lor asupra luminii intermitente (în stil flicker – pâlpâire)», a spus dr. Andrew Jackson, de la Trinity College din Dublin, Irlanda.

«Unele animale pot percepe un flicker mai rapid, iar altele îl pot percepe mult mai lent, așa încât o lumină intermitentă este percepută ca o pată. În mod interesant, există o mare diferenţă între speciile de talie mare şi cele de talie mică. Animalele mai mici decât noi văd lumea cu încetinitorul. Pare să fie chiar un aspect obişnuit al vieţii lor.

Focalizarea noastră a fost asupra vertebratelor, dar dacă studiezi muştele, vei observa că ele pot percepe secvențele de lumină la o viteză de patru ori mai mare decât putem noi, fiinţele umane, să o percepem.
Îţi poţi imagina că o muscă vede totul literalmente derulându-se în slow-motion (la viteză mică).»”

Cei „din interior” sunt foarte conştienţi de „frecvenţa flicker-ului”

Acest efect al „frecvenţei flicker-ului” este cunoscut pe larg de către cei „din interior” de mult timp. Pete Peterson, persoană „din interior” care a dezvăluit anumite aspecte, a condus cercetări elaborate în proiecte din cadrul „operațiunilor negre”, asupra variaţiilor care există între indivizi în ceea ce privește perceperea reală a luminii intermitente (flicker).

Anumiţi oameni pot detecta strălucirile intermitente ale luminii la o frecvenţă mult mai mare decât alţii (care o percep în acest caz ca fiind o lumină continuă). Aceşti oameni (care observă că lumina străluceşte intermitent foarte rapid) nu sunt sensibili la propagandă sau la tehnici de mind control. De asemenea, aceste ființe umane au un scor IQ cu o medie de 10-15 puncte mai mare decât restul oamenilor.

Aproximativ 18% din populaţie are această caracteristică, iar aceasta se manifestă la toate rasele. Se pare că este direct corelată cu cantitatea de ADN uman extraterestru pe care orice persoană o are în codul său genetic.

Această „creştere vibraţională” poate de asemenea să fie învăţată. Natura sa nu este strict genetică. „Înţelepciunea fără vârstă” a tuturor învăţăturilor spirituale autentice ne spune cum să facem aceasta.

Generatorul de frecvenţă flicker

Pete a inventat de asemenea un „generator de frecvenţă flicker” care a fost folosit de toţi politicienii americani de rang înalt pentru a putea să evite diferite strategii de mind control. Era un dispozitiv mic, de mărimea unei cutii de chibrituri, care se purta sub rever. Trebuia să țină lumina în dreptul ochilor şi să modifice frecvenţa până ce sclipirile luminii deveneau clare şi separate. Apoi purtau dispozitivul, care folosea o formă de curenţi microgravitaţionali care le stimulau mintea așa încât să rămână pe o frecvenţă a flicker-ului mai mare.

Există diferite tehnologii, cum ar fi undele radio de frecvenţă extrem de joasă (extra low-frequency – ELF), care pot afecta în mod negativ stările de spirit ale fiinţelor umane – aceasta ca un simplu exemplu.

Aceste dispozitive (cum sunt cele construite de Peterson) contracarează eficient influenţele tehnologiilor cu acţiune negativă asupra fiinţei umane. Toţi politicienii americani din anii ’60 şi ’70 purtau în secret aceste dispozitive, după cum spune Peterson.

Extratereştrii umani sunt un alt mare secret

Sosirea extratereştrilor umani pe planetă – fiinţe care arată asemănător cu noi sau chiar ca noi – şi reproducerea lor (încrucișarea) cu fiinţe umane de pe Pământ este un alt mare secret al celor „din interior”.

Această informaţie mi-a fost oferită de o mare varietate de persoane independente „din interior”, şi am corelat-o cu dovezi ample, demonstrabile, din lumea de zi cu zi. În cartea The Ascension Mysteries am urmărit 500.000 de ani de istorie a imigranţilor umani pe Pământ care au devenit ceea ce noi cunoaştem acum sub numele de Cabala.

Aceste fiinţe au sosit ca giganţi cu cranii alungite. Cel mai precis timp estimat pentru prăbuşirea lor pe Pământ este acum 55.000 de ani, aşa cum se prezintă în carte. Aveau un IQ cu multe zeci de puncte peste orice alt locuitor al planetei. Ei s-au auto-portretizat în „zei” şi au stabilit o guvernare asupra întregii planete

 
Bust al faraonului egiptean Akenhaten, căsătorit cu fiica lui Nefertiti – profil

Ei au creat civilizaţii uriaşe cu tehnologie avansată, doar pentru a le menţine în mod repetat în Epoca de Piatră prin cataclisme permise de extratereştrii benefici.

După mii de ani, unii dintre ei au scăzut în înălțime şi au ajuns la dimensiunile medii ale fiinţei umane din zilele noastre, dar şi-au păstrat forma alungită a craniilor.

Întâlnim aceste aspecte la dinastiile egiptene, cele din Peru, oamenii Boskop din Africa de Sud şi din Siberia.

 

Alţii au rămas giganţi, în timp ce încă aveau craniile alungite. Cu siguranţă, aceste grupuri au reuşit să supravieţuiască şi au menţinut o memorie completă asupra a cine au fost şi de unde au venit.

Documentele care atestă toate acestea sunt păstrate şi acum la Vatican. Peterson a ţinut personal cărţile respective în mâini şi a văzut diagrame ale unor imense staţii spaţiale secrete şi ale navelor din interiorul acestora.

În ciuda fascinaţiei pe care o generează şi a detaliilor povestirii, acesta este doar unul din marea varietate de grupuri de extratereștri care trăiesc şi muncesc în sistemul nostru solar în prezent. Membrii grupului Cabalei, care este numit „Imperiul” în carte, au păstrat existenţa lor ascunsă faţă de restul dintre noi, deoarece le este teamă că vor fi considerați invadatori și apoi vor fi expulzați.

Elitele sunt deconspirate

Mai mult, ei se consideră pe ei înşişi a fi „elita”, descendenţii zeilor, iar pe restul dintre noi ne consideră fiinţe inferioare – chiar „mâncători nefolositori”.

Unii dintre membrii de nivel înalt încă mai au craniul alungit şi rămân ascunşi. Nu sunt dintre cei care-şi modifică forma pupilei în stil reptilian, aşa cum sugerează anumite teorii. Chiar dacă sună ciudat, acesta este principalul grup care controlează guvernele din occident, sistemul financiar şi mass-media, şi îmbrăţişează credinţe luciferice.

Barajul începe să se rupă, iar aceste adevăruri ies la suprafață.

Într-un articol de prima pagină, Huffington Post a prezentat mărturia lui Elijah Wood, actorul principal din trilogia Stăpânul Inelelor, care a expus „întunericul” de la Hollywood. Articolul a fost apoi preluat de mass-media din multe țări. Citiți fragmente din el aici.

Citat din articolul Elijah Wood spune că Hollywood-ul are o criză a pedofiliei în mâinile sale (Elijah Wood Says Hollywood Has a Pedophilia Crisis On Its Hands):
„În timp ce a fost suficient de norocos pentru a o avea pe mama sa care l-a protejat când a mers la Hollywood copil fiind, Wood admite că a fost «condus în jos pe cărări întunecate, încât consider că aceste lucruri probabil că încă se mai petrec». El spune de asemenea că «există o mulţime de vipere în această industrie» şi că Hollywood-ul are «întuneric sub burtă».
«Dacă eşti inocent, ştii foarte puţine despre lume şi vrei să reuşeşti», spune Wood. «Oameni cu interese parazitare te vor vedea ca pe prada lor. Mă supără la aceste situaţii faptul că victimele nu pot vorbi la fel de tare ca cei aflaţi la putere».”

Deocamdată Wood este celebritatea de cel mai înalt nivel care a spus ceea ce ştie, iar declarațiile lui au făcut înconjurul lumii.
În continuarea acestui articol, Huffington Post a publicat un altul pe 26 mai, ce conține o mărturie în acelaşi sens a actorului Corey Feldman, în care acesta povestește, între altele, cum un bun prieten al său a fost violat la vârsta de 11 ani pe platoul de filmare și cum aceste fapte nu sunt deloc sporadice la Hollywood.

Cabala nu îi poate ţine tăcuţi pe oameni la nesfârşit. Barajul se sparge.

„Game of Thrones” este un documentar al Cabalei, deghizat foarte fin în ficţiune

Cei „din interior” mi-au spus că intenția din spatele producției HBO de mare succes Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) era de a revela, sub formă de ficţiune, secretele așa-zișilor Iluminați referitoare la istoria Marii Britanii. Am auzit aceasta cu câţiva ani în urmă, urmărind 3-4 sezoane înainte de a fi enervat de violenţa arătată în film împotriva copiilor. Totuși acesta prezintă o varietate de dovezi incontestabile care leagă Urzeala Tronurilor de istoria Marii Britanii. Puteți vedea câteva secvențe semnificative aici:Gaura iepurelui (analogie cu Alice în Țara Minunilor) este foarte, foarte adâncă

Urzeala Tronurilor este doar unul dintre nenumăratele exemple de filme şi emisiuni TV care expun agenda Cabalei/Illuminati-lor. Realitatea surprinzătoare este că, cu cât mergi mai în profunzime cu studierea acestor aspecte, cu atât mai multă propagandă găseşti.

Am fost şocat mai ales atunci când am privit filmul Zoolander 2, în care povestea urmașilor lui Cain, un mit cheie al Cabalei, este prezentată cu multă minuţiozitate. În această religie, şarpele Lucifer era de fapt un extraterestru uman care a însămânţat-o pe Eva în grădină. Abel era copilul lui Adam, iar Cain era copilul lui Lucifer. Singura diferenţă în film este că numele „Cain” a fost schimbat cu „Steve”, făcându-l să sune nătâng.

Personajul lui Owen Wilson a petrecut primele 15-20 de minute din film purtând o aripă de vultur aurie peste ochiul său drept – un simbol foarte clar al Cabalei.

Justin Bieber este împuşcat mortal, pentru a proteja linia de sânge a lui Cain

 
Cântărețul în mare vogă Justin Bieber este împuşcat mortal la începutul filmului, fiind una din multele celebrităţi care mor protejând secretele urmașilor lui Cain.

Actul al treilea, în întregime, prezintă sacrificiul unui copil

Filmele sunt scrise cu o structură în trei acte. Actul întâi este în mod tradiţional cuprins între paginile 1-30 ale scenariului. Actul al doilea este cuprins între paginile 30-90. Iar actul al treilea este între paginile 90-120, iar apoi filmul se sfârşeşte. Aceste trei acte sunt considerate a fi Introducerea, Conflictul şi Rezoluţia. Este asemănător cu idea de Început, Mijloc şi Final.

Întregul act al treilea din Zoolander 2 prezintă un sacrificiu de sânge al unui copil – copilul ascuns al lui Zoolander, din linia ocultă de sânge a lui „Steve”.
Printr-o modalitate uimitoare de a fi scoase la iveală, majoritatea figurilor de top din industria modei de la ora actuală apar în actul al treilea ca ele înseși.

„Printre designerii care apar în Zoolander 2 se numără Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Alexander Wang şi Valentino (nu vom dezvălui intriga, dar fiţi siguri că merge mult mai departe decât prima parte a acestui film).”

Și The Telegraph prezintă celebrităţile din Zoolander 2: „Valentino, Tommy Hilfiger, Alexander Wang şi Marc Jacobs sunt printre designerii de top care au apărut în comedia lui Stiller, împreună cu un grup de modele: Kate Moss, Naomi Campbell, Jourdan Dunn şi Karlie Kloss.
Apare chiar și editorul american al revistei Vogue, Anna Wintour, precum și – inevitabil – Kim Kardashian (una dintre cele mai în vogă top modele din prezent).”

Figurile de top ale modei participă toate la un ritual de tipul celor realizate de Cabală

În film, aceşti designeri din lumea reală poartă toţi mantii cu glugă şi s-au adunat într-un donjon de piatră pentru a participa la sacrificarea copilului. Indiferent cât de necunoscător eşti în privința existenţei acestui grup, îndrăznesc să îţi propun să priveşti această scenă fără să te îngrozeşti. Iată cum este descrisă acesta pe site-ul Kids in Mind, care descrie scenele din filme care ar putea afecta copiii care le privesc:

„Zoolander 2 – Scena Sacrificării copilului

Designeri de modă în mantii cu glugă intră într-o biserică întunecată, veche, de piatră şi se adună în jurul unei zone centrale luminate.
[În această scenă] un alt om într-o haină ţipătoare stă în picioare şi deschide o zonă circulară în podea. Un copil se ridică [după aceea] legat pe o masă în formă de cruce. Bărbatul strigă şi declamă despre industria modei, ia un cuţit lat şi încearcă să înjunghie copilul în inimă.
[Aceasta se petrece] în timp ce bărbaţi şi femei purtând mantii cântă «Sângele lui Steve!» de peste 12 ori.
Bărbatul strigă că el vrea sângele celui ales – mic şi gras.”

Această problemă nu este atât de obscură pe cât aţi putea crede

„Ei bine, e doar un film”, ar putea zice un sceptic sau un dezinformator plătit. „Ei doar râd de teoriile conspiraţiei care îi privesc pe Illuminati.”

Însă iată ce se arată într-o știre Reuters, intitulată Poliţia engleză spune că 261 dintre „oamenii de proeminenţă publică” sunt suspectaţi de abuz sexual asupra copiilor (UK Police Say 261 ‘People Of Public Prominence’ Suspected Of Child Sex Abuse):

„Londra, 20 mai 2015 (Reuters): Poliţia britanică, ce investighează acuzaţiile de abuz sexual cu istoric asupra copiilor a spus că peste 1400 de oameni au fost declarați suspecţi, incluzând 261 descrişi ca fiind «persoane publice proeminente», incluzând zeci de politicieni şi staruri TV.

Scandalurile din ultimii ani privind abuzurile împotriva copiilor au stimulat guvernul să lanseze o anchetă publică majoră, iar pe detectivi să stabilească supra-investigări asupra acuzaţiilor de infracţiuni cu istoric faţă de cei aflaţi în poziţii de putere.

Poliţistul şef Simon Bailey, ofiţerul care conduce ancheta numită «Operaţiunea Hydrant», a spus că 1433 de oameni au fost investigaţi, iar dintre aceştia 216 deja au murit.

Printre suspecți se numărau 135 de figuri de marcă de la TV, film sau radio, 76 de politicieni implicaţi în politici locale sau naţionale, 43 din industria muzicală şi 7 din lumea sportului.

«Această investigaţie este de amploare şi reprezintă o mărturie despre modul în care se schimbă atitudinea faţă de victimă», a spus Sheila Taylor, şeful executivului de la National Working Group Network, o organizaţie caritabilă care atacă exploatarea sexuală a copiilor.

Problema abuzului faţă de copii a devenit proeminentă în 2012, s-a dovedit că fostul prezentator BBC Jimmy Savile a abuzat sute de victime, timp de zeci de ani.

De atunci, alte nume de marcă au fost condamnate, acuzaţii au fost făcute faţă de un număr de foşti politicieni sau politicieni decedaţi, în timp ce detectivii caută de asemenea plângeri în care persoane influente au forţat poliţia să renunţe la cercetări, şi de asemenea caută în cercuri pedofile care implică oameni de vază.
 
Bailey a spus că sunt indicii că 666 dintre agresorii investigaţi au realizat abuzuri în instituţii ce includ şcoli, orfelinate şi instituţii religioase.”

Oare de ce s-ar afirma în știre că 666 de agresori au abuzat victimele în şcoli şi instituţii religioase?

Numărul 666 pare a fi în mod deliberat inclus în știrea Reuters ca o cheie „pentru cei care au ochi să vadă”, deoarece este o problemă a cultului Luciferic.

Numărul de figuri publice menționat ca fiind implicate – 135 din mass-media, 76 de politicieni, 43 din industria muzicală şi 7 personalităţi din sport – ar trebui luat în considerare. Câţi alții ar putea fi cu adevărat implicați în asemenea atrocități în timpurile noastre, în care există doar patru posturi mari de televiziune? (în Marea Britanie) Aceste numere sugerează că aceştia sunt majoritatea, nu o minoritate.

Dacă vreţi să aflați adevărul întreg şi cutremurător despre această problemă, citiți acest articol Jimmy Savile Was Part of Satanic Ring din UK Daily Express. Veţi descoperi mărturia unei fetițe care a fost violată într-un spital de copii de către Savile şi de către alţii, toți îmbrăcați în robe negre, ca parte dintr-un ritual satanic.

 Această influenţă negativă ne-a afectat pe toţi

Noi suntem noul echivalent al Melaneziei, iar lumea este mult mai mare şi mult mai mulţi oameni trăiesc în ea decât ceea ce vedem pe „insule”.Bătălia pentru Dezvăluirea Completă

Acum au loc războaie importante, care aduc bătălia pentru Dezvăluirea Totală în prima linie a timpurilor noastre. De exemplu, Hillary Clinton a folosit promisiunea dezvăluirii în campania ei prezidenţială pentru a atrage mai multe voturi.

Mai mult, manevre militare au avut loc de curând în Tampa, Florida, sugerând posibile exerciţii de antrenament pentru evenimente majore care se vor petrece în viitorul apropiat. Am auzit de ani de zile de la serviciile de informaţii că vor fi arestări ale multor persoane de nivel înalt din Cabală la un anumit moment critic, implicând manevre militare combinate.

Iată în continuare un fragment dintr-un articol din Washington Post intitulat Asalt al trupelor pentru operaţiuni speciale în Tampa, în aplauze furtunoase (Special Ops Troops Assault Downtown Tampa to Thunderous Applause):

„Tampa. Trupe pentru operaţiuni speciale din peste 12 ţări au sărit din elicoptere, au coborât pe clădiri şi au folosit sute de seturi de muniţie în timp ce încercau să îl salveze pe primarul acestui oraş din Florida. Operaţiunea a fost, bineînţeles, un exerciţiu, dar a fost de asemenea un spectacol public al unei forţe care a încercat cu disperare să rămână în umbră, în ciuda faptului că acum este în prima linie a războaielor Americii.

Pe lângă forţele americane pentru operaţiuni speciale, incluzând Navy SEAL, Marina Raiders şi Army Green Berets, ţări precum Irlanda şi Iordania au participat de asemenea la exerciţiu. Mulţi dintre participanţi şi-au acoperit feţele, şi doar câtorva care au fost selectaţi li s-a permis să vorbească cu mass-media după aceea.

«Mare parte din ceea ce am făcut este secret, nu facem publicitate la multe din cele pe care le facem şi există un motiv pentru aceasta», a spus reporterilor, după eveniment, lt.col. al forţelor speciale SUA Chris Robeshaw. «Cred că… acesta ar putea fi un mijloc de a ne aminti că există bărbaţi şi femei care îşi pun în pericol viaţa (pentru alţii)».”

Colectivul de hackeri „Anonymous” urmăreşte instituţiile financiare ale Cabalei

Am detaliat în mai multe articole că cel puţin o parte din grupul Anonymous este o divizie secretă a armatei SUA care lucrează împotriva Cabalei. Acesta este unul dintre grupurile pe care îl denumim acum Alianţa Pământului. Un alt semn că războiul se încinge este acela că Anonymous a realizat mai multe atacuri puternice prin hackerii săi împotriva băncilor Cabalei.

OpIcarus

 
(numele dat acțiunii declanșate de hackeri) a blocat site-urile Băncii Mondiale, Bursei din New York, Vaticanului precum și a cinci bănci ale Rezervei Federale a SUA.

Citiţi a treia parte a articolului
 

Citiți și:

Dezvăluiri despre Grupul Cobra (Mişcarea de Rezistenţă) şi «Evenimentul» ce urmează să se petreacă

The Citizen Hearing on Disclosure: Un eveniment fără precedent care aduce subiectul extratereştrilor pe scena politică

Dezvăluiri uimitoare referitoare la trei rase extraterestre cu care omenirea este în contact

 

yogaesoteric
2 aprilie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More