David Wilcock: Programul Spaţial Secret. Partea a doua: Timpul şi Spaţiul (III)

Citiți a doua parte a acestui articol

Serialul „Law of One” (Legea lui Unu) are date foarte similare cu Programul Spaţial Secret în ceea ce priveşte sosirea „imperiului” pe Pământ

Lt. col. Gonzales, persoană de nivel înalt „din interior” de la Alianţa pentru Programul Spaţial Secret (PSS), a revelat faptul că strămoşii celor din Cabală s-au prăbuşit pe Pământ acum 55.000 de ani. Acest serial este corelat remarcabil de bine cu o cantitate enormă de informaţii „din interior”, incluzând istoria de 500.000 de ani de care v-am vorbit. În termenii serialului Law of One data cheie când au început problemele pe Pământ care au necesitat o catastrofă a fost acum 53.000 de ani.

Natura exactă a problemelor nu a fost menţionată la timpul respectiv, dar privind retrospectiv, aceasta a devenit apoi evidentă datorită noilor informaţii care sunt discutate aici.

În cartea The Ascension of Mysteries arăt [David Wilcock, n.n.] că Ra este de fapt un grup benefic ale cărui învăţături au fost în mod oribil distorsionate în sens negativ după ce a părăsit planeta.

„21.25 Interpelator:Doar pentru a-mi reîmprospăta rapid memoria – acum câţi ani a fost supusă Lemuria catastrofei?
Ra: … Aceasta a fost în urmă cu aproximativ 50.000 din anii voştri. Originile fiind acum aproximativ 53.000 din anii voştri. Catastrofa fiind completă în ultimul ciclu mic al primului ciclu principal.
21.26. Interpelator:Ai vrut să spui ciclu principal sau mare?
Ra: … complexul vibraţional de sunete cel mai potrivit este ciclu major.
21.27: Interpelator:Mulţumesc. Atunci acest final al primului ciclu major a avut ceva de-a face cu distrugerea Lemuriei, sau a fost o simplă întâmplare că această distrugere a avut loc la sfârşitul acestui ciclu?
Ra: … Există o confluenţă de energii la finalul unui ciclu major. Aceasta a încurajat ceea ce deja era o ajustare inevitabilă în mişcarea suprafeţelor sferei voastre planetare.
21.24 Interpelator:Noi intrăm în al doilea ciclu de 25.000 de ani. Este acest timp, această perioadă, similară cu perioada Lemuriei?
Ra: … Aceasta este incorect. Totuși, cei care au scăpat distrugerii Lemuriei prin catastrofă naturală şi aveau astfel rădăcini lemuriene, au continuat să învețe și să-și împărtășească cunoștințele în diferite locaţii (din întreaga lume). Aceste locații se întind de la America voastră de Sud, prin cele două Americi aşa cum le ştiţi voi şi apoi de-a lungul unui pod care acum nu mai există. Acele locuri sunt acum pe teritoriul pe care îl numiţi Rusia… [caseta se opreşte aici].”

Există o varietate de diferenţe chiar în interiorul propriului nostru biosistem

Acum să ne întoarcem la ştiinţa perceperii timpului, deoarece este de o importanţă mult mai mare în înţelegerea anumitor extratereştri umani decât am putea să realizăm. După cum am menționat mai sus, cercetătorii irlandezi şi scoţieni au descoperit discrepanţe mari în perceperea timpului printre speciile de pe Pământ, şi le-au corelat cu mărimea animalelor. Iată un nou fragment din articolul Un studiu a descoperit că timpul trece mai încet pentru muşte (Time Passes More Slowly For Flies, Study Finds):

„Animalele studiate proveneau din peste 30 de specii, incluzând rozătoare, ţipari, şopârle, găini, porumbei, câini, pisici şi broaşte ţestoase uriașe din familia Dermochelyidae. Cele din urmă sunt creaturi de talie mare cu o rată metabolică joasă, pentru care timpul trece relativ rapid. Animalele mai mici, mai agile au cea mai rafinată abilitate de a percepe informaţiile într-o anumită unitate de timp, au conchis cercetătorii care au publicat studiul în revista Animal Behaviour. Cu alte cuvinte, acestea erau capabile să vadă mai multe flicker-uri (pâlpâiri de lumină) pe secundă.”

„Scientific American” abordează acelaşi studiu în 2014

Acest studiu a fost reluat într-un articol  din revista Scientific American în 2014, pe 1 iulie, cu titlul Animalele mici trăiesc într-o lume în care acţiunile se derulează lent (Small Animals Live in a Slow-Motion World).

„Dovezile sugerează că specii distincte experimentează trecerea timpului la scară diferită…
Perceperea timpului depinde de cât de rapid procesează informaţia senzorială sistemul nervos al unui animal. Pentru a testa această abilitate, cercetătorii le arată animalelor o lumină în flash-uri rapide. Dacă secvențele de lumină se succed suficient de rapid, animalele (ca şi omul) o percep ca fiind continuă, fără întrerupere.

Comportamentul animalelor sau activitatea lor cerebrală, aşa cum a fost măsurată cu electrozi, relevă frecvenţa cea mai înaltă la care fiecare specie percepe lumina ca flash-uri.
Animalele care pot detecta sclipirile la frecvenţe mai înalte, percep timpul la o rezoluţie mai fină.

Cu alte cuvinte, mişcările şi evenimentele le vor apare desfăşurându-se mult mai încet – ca mişcarea unui glonţ redată cu încetinitorul într-un film de acţiune.
Cercetătorii care au realizat noul studiu au adunat date de la experimente anterioare asupra ratei la care este procesată informaţia vizuală la 34 de vertebrate, incluzând şopârle, păsări, peşti şi mamifere…

Câinii pot prelua informaţii vizuale cu o viteză cu 25% mai mare decât oamenii – cu alte cuvinte, suficient pentru a face ca o emisiune de televiziune să apară ca o serie de imagini care pâlpâie și care se succed la un anumit timp una după cealaltă.”

O hartă a vitezelor diferite de percepţie a timpului

Este interesant să reflectăm asupra acestei idei: câinii nu se bucură la fel de mult de televizor precum oamenii, deoarece lor imaginile de la TV nu le apar ca fiind „reale”. Rata de reîmprospătare a cadrelor de pe ecran nu este suficient de rapidă pentru ei. Noi putem fi uşor prostiţi de rata de 24 de cadre pe secundă a unui film sau de 30, în cazul videoclipurilor, dar ei nu vor fi.

Revista Scientific American prezintă de asemenea următorul grafic care arată „frecvenţa de flicker” a perceperii timpului pentru diferite specii. Aceasta este măsurată în hertzi, sau cicli pe secundă.

Broasca ţestoasă de mare va observa că ne mişcăm cu 400% mai repede decât zona ei de confort, deoarece fluxul timpului său curge cu 15Hz iar al nostru cu 60Hz.
Similar, musca va observa că ne mişcăm cu 400% mai încet decât zona sa de confort, deoarece frecvenţa de flicker în cazul său este de 250Hz. Din punctul nostru de vedere, insectele trăiesc pentru scurt timp.

În unele cazuri există o relaţie directă între durata de viaţă şi viteza perceperii timpului.
Musca trăieşte o viaţă plină, şi are o multitudine de experienţe dinamice, în unitatea de timp a existenţei sale foarte scurte.

Să extindem aceasta la fiinţa umană

Există o multitudine de dovezi ample, de la mărturii „din interior”, surse validate ştiinţific cum este materialul din Law of One şi de la ştiinţa alternativă referitoare la faptul că timpul în sine poate trece cu viteze diferite.

O parte din acest adevăr este cunoscut în mod obișnuit din modelul relativităţii al lui Einstein, care arată faptul că o fiinţă umană care călătoreşte cu viteză apropiată de viteza luminii face ca ea să se mişte în timp mult mai rapid. Dacă ai fi în acea navă care se deplasează cu o viteză apropiată de viteza luminii, ai putea să „sari” peste 1000 de ani din istoria noastră, în ceea ce tu ai percepe ca fiind un singur an. Sursele pe care le-am menţionat relevă de asemenea că anumite persoane au evoluat şi percep timpul exact în acest mod.

Evenimentele care au inspirat Noul Testament din Biblie, de exemplu, ar fi putut să fie fapte recente, dacă le privim dintr-o perspectivă extraterestră.

După cum afirmă W.L. Graham pe site-ul Bible Reality Check, Biblia este plină de referințe la ființe extraterestre – inclusiv cuvântul „Lord” (Domnul) s-ar putea traduce ca „cei măreți”.

Petru 2, 3:8 (din Biblie) spune: „O zi cu (Cel Atotputernic) este ca 1000 de ani, iar o mie de ani sunt ca o zi”.

Mai mulţi erudiţi care au studiat Biblia consideră că termenul „zi” în acest pasaj şi în altele înseamnă de fapt „an”, astfel sugerându-ne un raport de 1000 la 1.

Să modificăm scala de referinţă

Să presupunem că acest citat din Biblie nu este speculaţie sau nebunie, ci se bazează pe informaţii de la extratereştri umani benefici. Să presupunem că acum percepi 1000 de ani ca pe un singur an. Să presupunem că acum este echivalentul lunii iunie 2016 în propriul tău sistem de referinţă.

Pe această scară a timpului, oamenii de pe Pământ ar fi avut doar transport motorizat, începând cu locomotiva, în ultimele două luni şi jumătate, sau aşa ceva.
Aceasta înseamnă că înainte de martie 2016, orice fiinţă de pe Pământ călătorea cu calul sau trăsura.
Civilizaţia noastră ar fi dezvoltat doar transportul motorizat, comunicaţiile la distanţă şi alte facilităţi „moderne” de când a venit primăvara, şi încă nu am ajuns la vară.
Sosirea aparentă a învăţăturilor lui Iisus, ca un alt exemplu, a avut loc abia la sfârşitul lui mai 2014.
Marea catastrofă care a şters o întreagă civilizaţie, pe care unii au numit-o Atlantida, s-ar fi petrecut în vara anului 2003.
Catastrofa lemuriană de acum 50.000 de ani ar fi distrus cea mai mare civilizație de giganţi care s-au prăbuşit pe Pământ, aproximativ în 1966.

Orice evoluţie funcţionează în felul acesta

Dovezi ştiinţifice incontestabile relevă faptul că planete precum Pământul, dar şi viaţa umană, se regăsesc din plin în Univers. Aceste date includ spusele unui expert în evoluţie de la Cambridge, care proclama că viaţa inteligentă ar trebui să aibă înfăţişare umană oriunde ai merge – şi explica motivele pentru care spunea aceasta.
Multe culturi raportează experienţe cu „zei” cu înfăţişare umană care le-au dat toate lucrurile frumoase şi de folos ale civilizaţiei noastre, şi apoi au dispărut.

Ca şi citatul biblic, o vastă majoritate de surse „din interior” confirmă faptul că extratereştrii au o cu totul altă percepţie asupra timpului decât noi. Ei sunt capabili să se proiecteze în lumea noastră şi să interacţioneze cu noi la o viteză la care noi putem să facem faţă, dar se pare că aceasta nu e ceva sustenabil pe perioade lungi de timp. Acest fapt pare a fi un aspect natural al modului în care este proiectată viaţa inteligentă în universul nostru, în timp ce evoluează în continuare.

Universul furnizează spaţiu bun de trăit pentru fiinţe, pe măsură ce acestea evoluează

Universul însuşi are o inteligenţă cosmică. O parte din planul acestei inteligenţe cosmice pare a fi acela de a face să existe vaste zone locuibile care apar în mod natural în interiorul planetelor şi lunilor. Aceasta implică adesea sisteme mari de peşteri tip fagure, uneori adânci de 30-60 km, cu apă curgătoare naturală, bacterii bioluminiscente şi forme de viaţă complexe. În aceste exemple organice, căldura internă naturală le face să fie locuri care pot susține viața, chiar dacă se află în afara zonelor locuibile circumstelare unde există apă.

În alte cazuri, civilizaţii inteligente locuiesc în zone subterane precum cele descrise mai sus şi le dezvoltă consistent, făcându-le să semene, acolo în interior, cu tărâmuri de pe Pământ.
S-au făcut foarte mari eforturi pentru a ne ţine pe „insule”, fără să cunoaştem acele locuri şi nici popoarele care locuiesc acolo.

Timpul este perceput foarte diferit

Ascensiunea este, în cele din urmă, un salt cuantic natural, foarte predictibil în evoluţia umană. În perioada următoare saltului, vom trăi într-o viaţă perioade mult mai lungi de timp decât înainte.
Aşa cum au arătat mai multe surse, printre care şi serialul Law of One, există patru „salturi cuantice” separate, ca acesta prin care vom trece, înainte să ne reunim cu conştiinţa universală. Fiecare dintre aceste salturi ne face să experimentăm blocuri mult mai lungi de timp, perceput ca fiind „normal”.

Un milion de ani ar putea deveni precum un an pentru cineva din „densitatea a şasea”, ca un alt exemplu de informații către care se face trimitere în serialul Law of One. Nimeni nu şi-ar dori să trăiască la suprafaţa unei planete apoase dacă ar şti că va fi o catastrofă de proporţii epice la fiecare 26 de ani (26.000 de ani la percepţia obişnuită a timpului), care va mătura toată populaţia. Locurile sigure, fericite şi vibrante din interiorul planetei sunt mult mai bune pentru civilizaţii cu o percepție a timpului în mod natural accelerată.

35 de culturi antice diferite aveau prezente în miturile lor secretele unui ciclu de 26.000 de ani. Informaţiile despre acest ciclu, foarte abundente, includ ideea că Soarele va înceta să mai lumineze, iar suprafaţa Pământului va suferi catastrofe.

Superputerile închise în propriul nostru ADN sunt activate

Nu sunt deloc interesat de frică, jale sau distrugere. Informaţiile despre acest ciclu temporal şi despre evenimentele care vor veni sunt extrem de răspândite. Scopul meu este să aduc în atenție date pe care le avem deja, şi să explorez implicaţiile remarcabile pentru oamenii din civilizaţia noastră, la frecvenţa noastră a timpului.

Pare imposibil să ne imaginăm că o asemenea modificare bruscă ar putea apare, dar dacă o vezi petrecându-se la fiecare 26 de ani, adevărul devine evident pentru tine. Aceasta devine viaţa ta „normală”. Ideea de timp care trece la fel de repede cum trece pentru o muscă, sau chiar mai repede, şi de a trăi o perioadă atât de scurtă de timp, este aproape de neimaginat.

Există argumente care susțin faptul că acesta este un sistem construit astfel în mod deliberat de către inteligenţa universală. Aceste flash-uri de lumină şi energie de la soare par cu adevărat a activa uimitoare „superputeri” care sunt închise în propriul nostru ADN.

Nu este o dezvoltare automată

Nu oricine dobândeşte aceste abilităţi atunci când are loc evenimentul. Superputerile voastre minunate apar doar dacă v-aţi dezvoltat suficient, în sens universal, astfel încât ele să fie autorizate (pentru a se manifesta). Aceasta presupune că sunteţi suficient de maturi pentru a le utiliza, fără a le folosi pentru propria persoană sau pentru a face rău, ca de exemplu, extinderea puterii asupra altora pentru a vi-i face sclavi.

Marii învăţători spirituali cum au fot Iisus, Buddha, Mohammed, Krishna şi Moise ne-au încurajat cu toții să fim mai iertători, compasivi şi de ajutor celorlalţi. Aceste trăsături de caracter par a fi cu adevărat de importanţă critică în învățarea „cursului” pe care îl avem cu toţii acum de învăţat – şi pe care îl vom absolvi prin Ascensiune.

Universul are un plan cosmic

Chiar dacă pentru unii oameni poate părea jignitor, universul a fost creat cu un plan şi un scop cosmic elaborat pentru fiecare dintre noi. Scopul este în mod absolut unul spiritual. Cu cât ne îndepărtăm mai mult de tendinţa de a încerca să-i manipulăm şi să-i controlăm pe alţii, cu atât mai mult înaintăm.

„Clasa” se avântă în sus în ciclul nostru prezent de 26 de „ani mari”. Clopoţelul va suna. Orele se termină. Curând va veni timpul pentru Absolvire – dacă ţi-ai meritat diploma. Aceasta este ceea ce urmăresc să ne transmită toate marile religii şi învăţături spirituale. Evenimentele din propria mea viaţă au fost suficient de neobişnuite pentru a mă convinge că aceasta se va petrece cu siguranţă în viitorul apropiat.

Un efort de ultimul minut

Dacă cineva precum Iisus ar fi apărut cu doi ani în urmă, într-un înalt cadru de referinţă, atunci acele învăţături ar fi privite acum ca un efort de ultimul minut care să ne ajute. Doar informaţiile foarte vitale despre propria noastră evoluţie spirituală ar fi incluse, întrucât „cultele cargourilor” pot distorsiona dramatic învăţăturile esenţiale.

Timpul curge atât de încet pentru noi, încât pare că un eveniment de această magnitudine nu va apare niciodată în momentul nostru de acum – dar cu siguranţă va apare.

Dezvăluire Totală

Unul dintre cele mai importante lucruri care se vor petrece pentru a ne pregăti pentru acest eveniment este o dezvăluire mult mai amplă a adevărului. Avem nevoie de o discuţie deschisă şi serioasă, la nivel planetar, asupra dovezilor disponibile şi a concluziilor care să ne conducă înainte.

Elijah Wood este doar cea mai recentă celebritate proeminentă care a ajutat la modificarea hologramei şi ne-a alertat asupra a ceea ce se petrece, şi a cât de periculos este. Mai sunt încă mulți alți oameni de renume care au dat în vileag înșelătoriile, crimele, fărădelegile și genocidul planetar pe care le săvârșește Cabala așa-zișilor Iluminați.

Totuşi, dacă există persoane puternice a căror supravieţuire şi profit depind de ignoranţa noastră, acestea vor face tot ceea ce pot pentru a ne împiedica să aflăm adevărul. Ei permit fericiți înflorirea „cultelor cargourilor” pe „insule” ca Europa, Asia, Africa şi cele două Americi, şi ne ţin astfel separaţi de orice şi oricine altcineva.

Tot ce am împărtăşit cu voi până acum era intenţionat să vă ajute la familiarizarea cu ceea ce cunoaştem de la mulţi „insideri”, incluzând informații noi. De fapt, anumite grupuri care luptă pentru viitorul umanităţii au fost chiar dezamăgite de mine pentru că nu am expus mai multe informaţii. Sper ca acest articol să ajute la contrabalansarea reproşurilor. Nu este neapărat necesar ca numărul celor care citesc să fie foarte mare. Este nevoie doar ca aceste informaţii să fie aduse la lumină înainte ca evenimentele să se petreacă.

Elitelor negative li se permite să existe – ca oglindă

Lumile de „densitatea a treia” cum este cea a noastră au de asemenea „elite” care ne manipulează şi ne controlează la scară mare.
Aceasta este în cele din urmă permis să se petreacă, din partea unui univers al iubirii. Elitele se manifestă precum o oglindă planetară care ne reflectă propriul infantilism. Deşi nu s-a petrecut încă o distrugere vastă, publică a elitei, procesul este în derulare. Ce veţi face cu aceste informații aflate la dispoziţia dvs., este alegerea dvs.

Eliberarea de karma şi planurile cosmice de salvare

 

Un alt lucru pe care îl furnizează aceste catastrofe secvenţiale este un vehicul pentru descărcarea unei mari cantităţi de karma – pentru cei ce au nevoie de aceasta.

Dacă karma este reală, iar „elitele” există şi sunt responsabile în mod secret de tortură, viol şi ucidere a unui număr inestimabil de oameni, ele au nevoie de o modalitate de a echilibra aceasta. Vasta majoritate a oamenilor nu va chema sau autoriza aceste evenimente catastrofale, iar fiinţe cu un nivel mult mai înalt vor asigura siguranţa lor completă.

Mai mult, surse precum Law of One ne spun că Pământul va activa un nou nivel, „a patra densitate”, care aparent nu este afectat de un asemenea eveniment. Unele fiinţe vor apare ca din senin în această densitate a patra a Pământului, care va începe având toate lucrurile pe care le vedem aici în a treia dimensiune – o oglindă perfectă. Alţii vor fi salvaţi prin diferite modalităţi inteligente, incluzând aceea de a fi duşi pe nave imense tip Arca lui Noe sau mutați în zone din interiorul Pământului.


Citiți și:

Ne îndreptăm către un salt de conştiinţă la nivel planetar (I)

Spațiul-timp în… timp și în spațiu (I)

Călătoria extraordinară a colonelului american US Air Force, Billie Faye Woodard, în misterioasa lume din Centrul Pământului – Agharta

 

yogaesoteric
9 aprilie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More