De ce în Israel vaccinarea nu este obligatorie pentru copii, iar în Franţa este?

 
Democraţia a favorizat întotdeauna formarea statului în stat de către alogeni!

Luaţi istoria şi puricaţi-o! Fără un lider puternic, ce a fost ales după ce şi-a dovedit aptitudinile în faţa poporului, nu ieşim din această şarlatanie cronică – zisă „democraţie” – în care fariseii ţin statele actualmente! 

Ori recunoaşteţi că paraziţii înfloresc în democraţie până la paroxism, ori n-aţi priceput structura lor parazitară actuală, derivată din etnopsihologia lor perversă şi criminală care ne cucereşte din interior şi din exterior, cu şi fără arme!

Democraţia este climatul lor cel mai propice pentru a se instala, a cere întâi protecţie, pe post de victime, de excluşi din alte părţi, apoi drepturi egale cu băştinaşii ţării respective, şi apoi fură ţara cu totul, instalându-şi statul lor propriu!

O explică foarte pertinent în diverse pelicule discutând starea de distrugere a Franţei actuale, Philippe Ploncard d’Assac. El arată cum i-a fost furată Franţa lui şi francezilor neaoşi descriind un jaf al proprietăţilor ţării similar cu cel din România, al întreprinderilor plus mutarea lor înafara ţării, spre a eluda taxele, preluarea proprietăţilor ţării la toate nivelurile de către alogenii care se dau drept francezi dar nu-s, care practică distrugerea fizică şi culturală a ţării şi instalarea forţelor de represiune şi de colonizare actuală în spinarea poporului francez etc.

El declară că poliţia este în apărare legitimă contra drojdiei sociale care o agresează peste tot! 
Tot el arată că Revoluţia Franceză a început în mod similar, prin stârnirea drojdiei sociale din oraşe contra francezilor, de către alogenii din masonerie.

El îndeamnă părinţii să refuze categoric vaccinarea şi să dea statul în judecată, căci legea interzice impunerea de tratamente neacceptate şi nedorite de cetăţeni.
Tot el îndeamnă părinţii să-şi ia copiii din şcoli şi să-i educe acasă! Se pare că este constituţională această posibilitate. În SUA este! 

Tot el întreabă: de ce în Israel vaccinarea nu este obligatorie pentru copii, iar în Franţa este obligatorie?

Citiţi şi:

Ce este mortala boală X despre care ne alertează OMS? Se pregătește conștiința maselor cu finalul din scenariul Dosarele X? 

Care este adevărul? De ce a fost sabotată producția românească de medicamente și vaccinuri?!

yogaesoteric

11 martie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More