De ce khazarii nu iubesc Rusia

100-800 d.Hr. – O societate foarte malefică apare în Khazaria

Khazarii se dezvoltă într-o națiune condusă de un rege malefic care avea la curtea sa ocultiști bogați instruiți în artele negre ale Babilonului antic. În această perioadă, khazarii devin cunoscuți în țările din jur ca hoți, criminali și bandiți la drumul mare, care își asumau identitatea călătorilor pe care îi ucideau ca pe un mod de viață normal.

800 d.Hr. – Ultimatumul este dat de Rusia și de alte națiuni din jur

Liderii națiunilor din jur, în special Rusia, au avut parte de atâția ani de plângeri din partea cetățenilor lor încât împreună îi adresează un ultimatum regelui khazar. Aceștia îi trimit un mesaj prin care îi cer să aleagă una dintre cele trei religii avraamice pentru poporul său, apoi să o facă religie oficială de stat și să le ceară tuturor cetățenilor khazari să o practice, de la prunci la cei mai bătrâni.

Regele khazar a avut de ales între islam, creștinism și iudaism. El a ales iudaismul și a promis că va respecta cerințele impuse de confederația de națiuni din jur, condusă de țarul rus. În ciuda acordului și a promisiunii sale, regele khazar și cercul său interior de bogătași au continuat să practice magia neagră babiloniană antică, cunoscută și sub numele de satanism secret. Acest satanism secret presupunea ceremonii oculte care includeau sacrificarea copiilor, pe care îi schingiuiau apoi le beau sângele și le mâncau inimile.

Secretul adânc și întunecat al ceremoniilor oculte era că toate se bazau pe vechea închinare la Baal, cunoscută și sub numele de închinarea la Bufniță. Pentru a păcăli confederația de națiuni condusă de Rusia care supraveghea Khazaria, regele khazar a îmbinat aceste practici luciferice de magie neagră cu iudaismul și a creat o religie secretă hibridă satanică, cunoscută sub numele de Talmudismul babilonian. Acesta a devenit religia națională a Khazariei și a alimentat același rău pentru care țara era cunoscută anterior.

Din păcate, khazarii și-au continuat practicile malefice, jefuind și ucigând pe cei din țările din jur care călătoreau prin Khazaria. Hoții khazari urmăreau adesea să își asume identitățile călătorilor după ce îi ucideau și au devenit maeștri ai deghizărilor și identităților false – o practică pe care au continuat-o până în ziua de azi, împreună cu ceremoniile lor oculte de sacrificare a copiilor, care sunt de fapt venerarea străveche a lui Baal.

1.200 d.Hr. – Rusia și națiunile din jur s-au săturat și iau măsuri

În jurul anului 1.200 d.Hr., rușii au condus un grup de națiuni care au înconjurat Khazaria și au invadat-o, pentru a opri crimele khazarilor împotriva poporului lor, care includeau răpirea copiilor mici și a bebelușilor pentru ceremoniile sacrificiale pentru Baal. Regele khazar și curtea sa interioară de criminali și hoți au ajuns să fie cunoscuți sub numele de Mafia khazară (MK) de către țările vecine. Liderii khazari aveau o rețea de spionaj bine dezvoltată, prin intermediul căreia obțineau avertismente prealabile și fugeau din Khazaria către națiunile europene din vest, luându-și cu ei imensa avere în aur și argint. S-au ascuns și s-au regrupat, asumându-și în același timp noi identități. În secret, și-au continuat ritualurile satanice sângeroase și au avut încredere în Baal că le va da întreaga lume și toate bogățiile ei, așa cum pretindeau că le promisese, atât timp cât continuau să schingiuiască și să sacrifice copii și bebeluși pentru el. Regele khazar și mafioții de la curtea sa au plănuit o răzbunare eternă împotriva rușilor și a națiunilor din jur care au invadat Khazaria și i-au alungat de la putere.

Mafia khazară invadează Anglia 

Pentru a-și duce la capăt invazia, l-au angajat pe Oliver Cromwell pentru a-l asasina pe regele Carol I și a face din nou Anglia sigură pentru bănci. Astfel au început Războaiele Civile englezești, care au făcut ravagii timp de aproape un deceniu, ducând la uciderea familiei regale și a sute de membri ai nobilimii engleze autentice.

Citiți și:
Khazarii, instigatorii cei mai cruzi din istoria omenirii
Adevărul despre Rusia, ceea ce elita nu vrea ca tu să știi

 

yogaesoteric
22 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More