De ce nu mă vaccinez

În ziua de Crăciun, la ora 14:30, prin vama Nădlac 2 a intrat în țară cu acte în regulă vaccinul anticovid. Ați putea crede (unii) că l-a adus Moș Crăciun – dar nu, l-au adus emisarii UE. Organizare perfectă, să ajungă în același timp la toții membrii UE, în ziua V (de la vaccin), ora H – parcă era debarcarea în Normandia, doar că atunci era Ziua Z (în engleză, D-Day). Un festivism care mie nu îmi place, întotdeauna festivismul înseamnă o regie perfectă, iar eu m-am săturat de scenarii și regii.

Tot în cultul festivismului, injectarea se dorea să înceapă astăzi (duminică, 27 12 2020) în toate statele care l-au primit. Ungaria, Slovacia și Germania au furat startul. Probabil că nici lor nu le place festivismul.
Prezent la vamă să întâmpine înaltul oaspete (fără pâine, sare și palincă), Raed Arafat a declarat că trăim un moment istoric (deși mai degrabă isteric).
Câte momente istorice am trăit în viața mea! Primul cred că ar fi moartea lui Stalin, după care au venit în avalanșă, câteodată chiar și două momente istorice în aceeași zi. Până și calificativul „istoric” s-a devalorizat.
Apoi a început o cursă nebună de informare la Radio România Actualități. Pe de-o parte ni se prezentau rapoartele NORAD aflat în permanență în urmărirea pe glob a lui Moș Crăciun cu sacul lui cel fără fund (obiectivul „Santa Claus”, după cum figurează în dosarele secrete ale serviciilor americane, fără nicio legătură cu Klaus al nostru), pe de altă parte traseul urmat de înaltul oaspete îmbuteliat spre Institutul Cantacuzino (care astăzi a dobândit o denumire mult mai lungă).
De dimineață (duminică, 27 12 2020), tot RRA ne-a anunțat vaccinarea primului pacient – evident, „ladies first” (26 de ani), fiindcă așa este corect politic. Apoi, din când în când, câte o personalitate ne anunță la radio că se vaccinează. Ascultându-i, sunt într-o dilemă: oare cu excepția mea toți românii se îmbulzesc la vaccinare, sau cei de la RRA îi caută doar pe ăștia? Și ascultând RRA de dimineață până noaptea, mă mai miră ceva, toți invitații sunt pro UE, pro NATO, pro euro – eu sunt singurul Gică-contra?
Am 3 întrebări:
– Care este prețul de producție al vaccinului?
– Care este prețul de vânzare?
– Cine îl achită?
Eu nu mă vaccinez. Desigur, nu dau nimănui acest sfat, fiecare este liber să hotărască după propria minte și propria conștiință. Am avut discuții cu mai mulți prieteni care îmi spuneau că în copilărie ei s-au vaccinat și au fost astfel feriți de boli grave care încă afectau societatea. Da, așa este, și eu am fost vaccinat, dar între timp au intervenit două aspecte.
Klaus Iohannis, președintele tuturor românilor liberali, ne-a învățat ceva extrem de important: ori ești prudent, ori ești tâmpit. Eu am ales să fiu prudent. Ca să fii însă prudent, e necesar să nu uiți învățăturile trecutului, fie îndepărtat, fie apropiat.
Primul aspect este acela că în anii ’50, când m-am vaccinat eu, vaccinurile erau produse la Institutul Cantacuzino, care pe atunci era românesc – și a fost distrus după 1990. De curând avem un nou institut, aparent românesc, dar în realitate european, trecut în subordinea armatei (armată membră NATO). Iar vaccinul sosit este coproducție „americano-germană”.
Al doilea aspect este legat de declarația făcută în 1973 de secretarul de stat al SUA Henry Kissinger (și după cum veți vedea, nu a fost primul) conform căruia populația lumii este prea mare față de resursele de hrană (ceea ce este adevărat, este un aspect profețit de Malthus cu peste două secole în urmă) iar bătrânii sunt un balast neproductiv însă consumator, astfel încât ar fi necesar să fie eutanasiați. În treacăt fie spus, Henry Kissinger, unul dintre cei mai mari criminali ai lumii în sec. XX, laureat al premiului Nobel pentru pace chiar în anul în care a făcut această declarație, a trecut de 97 de ani fără să se ceară eutanasiat.

De atunci, teza eutanasierii bătrânilor a fost tot mai des repetată, în general de evrei, dar nu numai (ultimul exemplu este „creștina” Christine Lagarde – 65 de ani).
Eu socotesc că de mult s-a pus în practică această teorie. În 2006, scriind despre sfaturile pe care satana le dă supușilor lui pentru reducerea populației lumii, constat cum acestea se respectă cu „sfințenie”.
Din laboratoare (în special ale armatei americane) ies noi boli, atât pentru oameni, cât și pentru animale. Cele pentru oameni, ucid direct oamenii. Cele pentru animale, obligă (prin legi) oamenii să își ucidă animalele (vitele – boala vacii nebune, porcii – pesta porcină, păsările – gripa aviară). Baza de proteine a omenirii se reduce treptat, oamenii vor ajunge să se ucidă pentru mâncare.
Au apărut cereale modificate genetic, animale clonate, foarte recent au apărut fripturi sintetice, se promovează consumul de salam, chiftele, pateu, brânză etc. din soia, se descurajează consumul de proteine – cele care asigură atât energia cât și rezistența. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am prins „timpurile grele”, când mâncarea era curată, sănătoasă și gustoasă. Oricât de retras trăiesc, am putut constata cu ușurință că tinerii nu mai au rezistența pe care o aveam eu până acum câțiva ani.
Să nu credeți cumva că păpușarii omenirii vor mânca așa ceva.
CIA provoacă în multe țări ale lumii (cele pe care nu le agrează) războaie civile fratricide. Pe de-o parte, mor mulți oameni, pe de altă parte, își impun la conducere trădătorii cumpărați.
UE, de un fariseism uimitor, apără drepturile animalelor – îți interzice să tai tradițional porcul, ci să-l asomezi, să nu tragi mâțele de coadă, să nu bați catârul sau calul când se încăpățânează etc. Dar își trimite trupele să țină tira invadatorilor americani și să-i ucidă pe patrioții care își apără țara.
Sunt multe de spus pe tema asta, dar nu are rost. Haideți să vă spun cum văd eu această situaţie. UE vrea să reducă prin crimă populația continentului. Oamenii vor fi convinși, iar apoi constrânși să accepte vaccinul. Unii vor muri, cei bătrâni – se va spune că atât i-a ținut ața. Cu tinerii însă eu văd altceva – acest vaccin le va reduce imunitatea și rezistența, vor muri nu acum, dar din ce în ce mai tineri. Se va economisi mâncare și, mai ales, nu se vor mai plăti pensii, spre beneficiul caselor de pensii private, care ne-au fost impuse.
Iar dacă l-aș vedea cu ochii mei pe Iohannis primind vaccinul, nu aș crede nici în ruptul capului că este vaccinul „acela”, pentru turma de oi.
Eu îmi petrec viața în casă de foarte mult timp, deci fără riscuri de contaminare. În condițiile acestea, dacă adevărul este așa cum îl văd eu, să mă vaccinez înseamnă să mă sinucid – nu vreau să mă sinucid, deci nu mă vaccinez.
Dacă nu mă pricep la medicină, nu mă pronunț. La început, chiar am crezut grozăviile anunțate la radio sau pe net, dar Iohannis m-a readus cu picioarele pe pământ. M-am lămurit când am aflat că:
– cei declarați morți de covid nu sunt autopsiați;
– cei morți sunt bătrâni și/sau cu comorbidități (iar cei declarați fără comorbidități, nu le aveau trecute în fișa medicală, însă în lipsa autopsiei nu se putea cunoaște cauza decesului);
– numărul deceselor nu depășea numărul deceselor din perioadele corespunzătoare din anii trecuți;
– și mai ales când am aflat că majoritatea testelor PCR crează rezultate fals pozitive.

Și atunci m-am pus pe citit. Desigur, nu am devenit specialist în medicină, dar citind am putut să trag câteva concluzii care mi-au permis să postez cam 20 de articole pe această temă.
Nu există în lume niciun specialist în problema covid
Toate tezele avansate s-au dovedit falimentare. S-a spus că virusul moare la căldură – dar a venit vara, și el s-a înmulțit. S-a spus că nu vine al doilea val – și a venit. S-a spus că se transmite oral, și atunci am fost obligați să purtăm mască (dar dacă se transmite oral, prin stropi de salivă, nu am înțeles de ce să tragem masca și peste nas – dacă cel cu care vorbești poartă mască, atunci ești ferit), dar apoi a venit și ideea că se transmite prin aer și ar fi indicat să purtăm și mănuși! S-a spus că cei infectați și vindecați devin imuni – s-a constatat că nu. S-a spus că nu afectează copiii – s-a constatat că da. S-a spus că nu se transmite la animale – apoi că da. Și multe altele. Concluzia mea este că nimeni nu știe nimic, dar habarniștii au hotărât reguli care ne distrug viața.
Să mai amintesc cât de stupidă este interdicția de a umbla pe stradă noaptea, când ori nu trece nimeni, ori, la jumătate de oră, ar trece în drum spre casă unul beat sau altul care se întoarce de la amantă?
Pandemia a constituit pretextul pentru afaceri colosale, iar în România pentru un jaf colosal (dar procurorii lui Iohannis nu au arestat pe nimeni pentru izoletele de plastic achiziționate la preț de limuzină sau pentru măștile cumpărate de stat la preț de 20-30 de ori mai mari decât cel normal).
Pandemia a avut importante urmări politice în SUA (unde a dat peste cap alegerile) sau în Israel (unde l-a salvat deocamdată de închisoare pe premierul Benjamin Netanyahu – naivul Benny Gantz, evreu român după tată, a căzut în aceeași capcană în care a căzut permanent somnolentul Crin Antonescu). Și a întărit prerogativele puterii în toate celelalte state.
Nu mă pricep la medicină, dar acord credit celor care se pricep și au curajul să spună adevărul.

 

Am aflat că pentru acreditarea acestui vaccin s-a mers pe repede înainte, adică cu încălcarea condițiilor și termenelor standard. Treaba lor, eu nu fac afaceri, așa că nu mă interesează. Ar fi necesar să-i intereseze pe cei care vor să se vaccineze, dar aceștia sunt deja imbecilizați.
Am citit că pentru realizarea unui vaccin la o boală nouă este nevoie de cercetări și teste care se întind pe parcursul a mulţi ani de zile. Dacă în doar câteva luni au apărut atâtea vaccinuri care au fost omologate cu viteza luminii, eu văd două posibile explicații:
– ori este o cacialma care urmărește pe de-o parte un profit enorm pentru Big Pharma concomitent cu reducerea populației;
– ori există antidotul pentru cei aleși să supraviețuiască, încă dinainte de lansarea virusului, iar acest antidot este altceva decât ceea ce vi se servește – fiți convinși, în ochii lor, viața voastră nu face doi bani.

Și am mai citit ceva, ce ar fi necesar să vă pună pe toți pe gânduri: Pfizer și Moderna au imunitate totală în SUA! Nu pot fi trase la răspundere în privința vaccinurilor.
Acesta a fost începutul. În prezent, am citit că imunitatea le-a fost acordată și de UE, deci inclusiv de România. Drag șeptel, puteți muri liniștiți – nimeni nu răspunde pentru uciderea voastră.
Am citit și multe alte articole medicale care întăresc suspiciunile mele, dar cred că am scris deja destul. Păstrez finalul pentru altceva.
Este acuzat Bill Gates că vrea să oblige omenirea să se vaccineze. În același timp, filantropul este acuzat că vaccinurile lui gratuite au nenorocit pe viață sute de mii de copii în India și în Africa, iar în Africa au produs și sterilitatea femeilor (alt mod de a împiedica creșterea populației).
Spre surprinderea mea, am găsit cel mai mare apărător al lui Bill Gates la doi pași, peste Prut, într-un site specializat în demascarea știrilor false: FALS: 496.000 de copii au fost paralizați în India în urma unei campanii de vaccinare susținută de Fundația lui Bill Gates.
Știți că sunt curios, așa că m-am interesat la Chișinău cine este luptătorul contra știrilor false Cornel Ciobanu – este evident că nu cunosc destui ca să dau de cineva care să fi auzit de el.
Și atunci, pe cine să cred? Pe Cornel Ciobanu sau pe deputata italiană Sara Cunial care de la tribuna parlamentului italian a cerut președintelui republicii să-l predea pe Bill Gates Curții penale internaționale pentru crime împotriva umanității?
Bill Gates a prezis încă din 2018 o pandemie – așa cum văd eu lucrurile, a prezice este necesar să fie înțeles prin a o pregăti – el, nu chinezii. Un criminal umblă în libertate – fiindcă el ucide conform agendei globaliste.
Vi s-a spus, în repetate rânduri, cu subiect și predicat (Paul Ralph Ehrlich – „The Population Bomb” în 1968, Henry Kissinger – interviu New York Times în 1973, Jacques Attali – volumul colectiv „L’avenir de la vie” în 1981, Christine Lagarde – interviu în 2018, sunt doar câțiva) că sunteți prea mulți și e nevoie să muriți – tot nu ați înțeles?
Credeți că sunt vorbe în vânt? O foamete mondială ar fi o adevărată pandemie care va duce la violențe generalizate în întreaga lume, ceea ce păpușarii nu își doresc. Ei vor miliarde de morți, dar morți prin războaie locale, prin războaie civile pe care le provoacă, prin pandemii create în laborator, prin vaccinuri obligatorii, prin toate metodele posibile, dar nu printr-o răzmeriță planetară – atunci riscă să fie și ei măturați de la putere cu toți bodyguarzii lor, cu toate serviciile lor, cu toate armatele și polițiile lor.

Și a venit momentul să acționeze după ce au creat toate premisele pentru succesul lor:
– a apărut covid 19 – de unde? de la pangolini, lilieci, maimuțe sau șerpi? Eu cred că dintr-un laborator unde a fost creat cu intenție. Totul indică un laborator din China, dar și în China (ca peste tot în lume) găsești oameni de știință americani care produc arme biologice; iată un link pe care l-am mai făcut cunoscut: Guerre biologique : le programme US sous le feu des projecteurs;
– a apărut, într-adevăr, un virus gripal nou care îi afectează în mod fatal pe bătrâni și pe cei cu comorbidități, ceea ce bănuiesc că se petrecea și în cazul gripei obișnuite (numărul deceselor pe plan mondial dar și național se menține la nivelul celor din anii trecuți);
– presa mainstream, pretutindeni subordonată mafiei mondiale, a proorocit apocalipsa (și la noi era subordonată, dar Ludovic Orban le-a dat un bonus de peste 40 mil. euro ca să dezinformeze cât mai convingător);
– marii medici de pretutindeni, mituiți de ani de zile de Big Pharma, s-au pronunțat (fără niciun temei) împotriva medicamentelor eficiente dar ieftine, devenite peste noapte nocive, și au promovat medicamente extrem de scumpe și fără niciun efect dovedit; vă dau un film documentar elocvent și revoltător (toți acei nemernici medici corupți din Franța ar fi necesar să fie arestați pentru crimă): Mal Traites, tradus in limba română
– cei care controlează internetul au șters, blocat, interzis toate articolele, filmările, interviurile, pozițiile unor medici de renume care nu s-au lăsat cumpărați;
– statele lumii au interzis protestele și libertatea de adunare și de circulație; în unele țări (în special SUA, Germania, Franța, Regatul Unit), cetățenii nu s-au lăsat îngenuncheați și s-au ridicat cu miile sau zecile de mii pentru drepturile lor – au fost câteva proteste timide și în București unde însă nimeni nu a ridicat adevăratele probleme, ceea ce mă face să cred că au fost ținute „cu voie de la stăpânire”.
Marea pandemie a omenirii, la care s-a lucrat zeci de ani, este imbecilizarea planetei. Aproape nimeni nu își ridică întrebări, nu citește, nu gândește. Imensa majoritate crede într-un mod bovin ce li se spune de conducători, de mass-media.
Prin minciuni frumos ambalate, UE servește europenilor tot mai imbecilizați directive anticreștine, reduceri de drepturi, asumarea de noi obligații iar în cazul românilor, singurii care au avut o revoluție sângeroasă, batjocorirea idealurilor pentru care au murit peste 1.000 de oameni.
Imensa majoritate a turmei planetare se grăbește să se vaccineze cu ceea ce, cred eu, le va scurta viața. Vedeți, de fapt, cât de simplu îi este acum, după o muncă de ani de zile, diavolului să își atingă scopul?
Acesta, repet, este punctul meu de vedere ca nespecialist în medicină (dar asta nu înseamnă că nu mă pricep la nimic – sunt elemente la care mă pricep și tocmai de aceea scriu). Dacă greșesc, este vina mea. Dar prefer să mor din vina mea decât din vina lor.
PS. Ca să nu vă îngreunez prea mult, am șters câteva din multele pagini pe care le-am scris în aceste zile.
Autor: Dan Cristian Ionescu
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More