De ce s-a dorit ca Suedia și Finlanda să adere la NATO

Când am auzit pentru prima dată că Suedia are în vedere aderarea la NATO, am întrebat rudele noastre din Suedia despre ce este vorba și dacă inițiativa este cazul să fie luată în serios. Mătușa noastră străbună din frumoasa Uppsala mi-a răspuns că suedezii fuseseră speriați și că acum se temeau de ruși. S-ar putea foarte bine ca o majoritate a suedezilor să fie de acord cu aderarea la NATO.

Mi-am amintit că Dirk Pohlmann realizase cu vreo 10 ani în urmă un film documentar care se referea la manipulările americanilor în Suedia. Filmul, care a fost foarte controversat la vremea respectivă, controversat în sensul bun al cuvântului, se intitula: „Deception – The Reagan Method” (Înșelăciune – Metoda Reagan). Televiziunea germană a fost timidă și jenată să ne arate acest film, difuzat în cele din urmă în toiul nopții pe ARTE. Au vrut să se asigure că un număr cât mai mic de germani vor vedea filmul. Prin urmare, vă cer acum să vă asigurați că mai mulți germani văd acest film. Iluminarea este cea mai eficientă formă de rezistență pe moment. Am vizionat din nou filmul acum câteva zile. Este necesar să îl vedeți. Absolut. Fiecare german este bine să-l vadă. O capodoperă a lui Dirk Pohlmann, unul dintre puținii jurnaliști germani care merită cu adevărat acest titlu chiar și astăzi. Vă rog să vă promiteți că veți viziona filmul lui Dirk Pohlmann. (Îl găsi și aici.)

Gramatica puterii

Dacă vreți să învățați și să înțelegeți o limbă, este necesar să cunoașteți gramatica limbii respective. Dacă vreți să înțelegeți puterea, atunci este necesar să învățați gramatica puterii. Pentru că există gramatica puterii. Puterea nu apare din întâmplare. Puterea este astăzi o construcție uimitor de complicată. Sute de mii de oameni lucrează la această capodoperă rușinoasă. Pentru că, din păcate, asta este. De aceea devine atât de greu pentru oameni să vadă prin ea. De aceea este atât de greu să te aperi împotriva manipulărilor insidioase ale puterii. Filmul lui Dirk Pohlmann vă oferă ocazia rară de a privi în spatele cortinei. Și de a vă minuna.

Dar nu numai atât. Când am revăzut filmul, m-am blocat la un moment dat. Și apoi s-a produs un declic în creierul meu. Am avut o „experiență aha”. Fostul secretar american al apărării James Schlesinger a fost întrebat despre Suedia. Schlesinger a întrebat înapoi:

Care Suedia? Suedia politică sau Suedia militară?”.

Așadar, există două Suedii! Cel puțin două. La fel cum există două Germanii. Cel puțin două. Și există două ediții ale Angliei, Danemarcei și așa mai departe. Și apoi, în film se explica faptul că Suedia neutră avea deja contacte cu armata americană și cu NATO încă din anii 1960. Chiar dacă țara era oficial neutră. Deși era neutră!

Cum este posibil așa ceva? Este posibil doar pentru că există două ediții ale Suediei. Suedia politică era neutră. Cetățenii credeau că Suedia era neutră. Dar Suedia militară nu a fost niciodată neutră. Întrebare: Pe cine reprezintă Suedia militară? Răspuns: Suedia militară reprezintă interesele elitei din țară. Suedia politică, între timp, joacă „democrația” cu poporul. Un program de divertisment cu politicieni entuziasmați și mass-media entuziasmate pentru a ține poporul la pământ. Ceea ce, la urma urmei, este de așteptat să facă programele de divertisment. Limba germană este foarte precisă.

Suedia militară

Fiecare armată din lume are un serviciu secret. Iar atașat serviciului secret se află un departament numit „război psihologic”. Ei vă vor spune că departamentul de „război psihologic” se năpustește asupra inamicului. Este o minciună. Departamentul de „război psihologic” duce război în principal împotriva propriilor oameni. Departamentul de „război psihologic” al Bundeswehr-ului și al NATO duce un război împotriva voastră!

Nu ați venit singuri cu ideea că Putin este un om rău. Nu l-ați întâlnit niciodată pe acest om. Poate că nu ați întâlnit niciodată un rus. Cu toate acestea, știți că Putin este un monstru și că rușii sunt creaturi periculoase. Ascultă-te pe tine însuți: „Rusul! Rusul! Rusul!” Auzi sunetele balalaicei?

Este rezultatul propagandei din partea guvernului lor prieten. Nu, nu de la Scholz. De la celălalt guvern. Puteți citi cum se petrece fenomenul în cartea Gekaufte Journalisten (Jurnaliști cumpărați) a jurnalistului Udo Ulfkotte, care, din păcate, a murit mult prea devreme. Cartea a apărut în 2014. Udo Ulfkotte relatează cum serviciile secrete bântuie presa pentru a se asigura că știrile sunt redirecționate în interesul lor. Nu credeți în mod serios că presa vrea să vă expună adevărul. Nu puteți face față la așa ceva. Prin urmare, serviciile secrete vă protejează de adevăr. Ele înlocuiesc adevărul cu povești incitante.

Doar atunci când este inevitabil primiți un pic de adevăr. Câteva linguri de adevăr. Ca acum, de exemplu, cu situația din Ucraina. Ucraina era învingătoare. Noi câștigam. Da, da. Dar totul a fost o minciună. Iar acum vă pregătiți încet, cu grijă, pentru faptul că a apărut ceva neprevăzut.

În engleză, specialiștii care pot răstălmăci și întoarce realitatea atât de minunat se numesc „spin doctors”. Ei înțeleg. Acesta este un bărbat sau o femeie care interpretează lumea pentru tine, în funcție de cum vrei tu. În zilele noastre se mai numește și PR (public relations), un serviciu gratuit din partea guvernului tău, pentru că a înțelege lumea cu conștiința ta mică este cam exclus. Asta presupune guvernul. Asta presupune existența acestor specialiști. Și, prin urmare, ei vă ajută. Nu-i așa că e drăguț? Ei gândesc pentru tine. Ei decid pentru tine. Atunci nu este nevoie să faci nimic altceva decât să te joci de-a democrația cu Olaf. Și asta pentru că serviciile secrete te înșală. Timp de mulți, mulți ani. Și tu ești încă fericit, nu-i așa? Nu-i așa? Uite așa!

Adevărul din gura lui Yanis Varoufakis

Yanis Varoufakis a fost cândva ministrul de Finanțe al Greciei. Dar numai din ianuarie 2015 până în iulie 2015. Doar 7 luni. De ce? Ei bine, omul este o persoană onestă, nu a vrut să fie corupt. S-a dovedit că, din păcate, Varoufakis nu avea stofă de politician.

A fost momentul în care Grecia era din nou falită. Varoufakis a vrut să își protejeze poporul. De doamna Merkel și slugile ei, băncile. Doamna Merkel și slugile ei au vrut să-l tragă de mânecă pe bietul Yanis. Știți cum e: băncile este necesar să fie protejate, bietele bănci. Și grecii? Ei bine, proștii de greci era necesar să plătească pentru tot, bineînțeles, absolut, chiar dacă era nevoie să le taie și mai mult pensiile mizere, chiar dacă sinuciderea făcea ravagii în țară. Nu contează. Banii conduc lumea. Cui îi pasă ce se petrece cu grecii? Mai ales nu Angelei Merkel. Angela Merkel a fost material pur de politician. Rea, putredă până în măduva oaselor.

Conștiința lui Yanis Varoufakis nu s-a putut împăca cu ceea ce i se cerea și a aruncat prosopul. Dar mi-a rămas în memorie o intuiție importantă din acea perioadă, care are și astăzi o mare însemnătate. După prima sa conversație într-o companie ilustră, Yanis Varoufakis a relatat cu stupoare că nu i s-a permis să ia notițe. Nimic în scris. Nicio dovadă. Vă puteți imagina așa ceva? De ce nimic în scris? Părerea mea este că vor să se protejeze. Nu vor ca această mizerie să iasă la iveală. Au un fel de cod de onoare. Ca și Mafia.

Și de aceea este atât de greu să-i faci pe Joe Biden și pe colegii săi gangsteri să își dea arama pe față. Întrebarea este: ce dovezi ar putea exista în Ucraina sau în alte țări despre care Joe Biden nu știe nimic? Pentru a-l șantaja pe Biden. De aici, cea mai mare întrebare: de ce Biden continuă să cheltuiască miliarde uriașe pentru a susține un regim care are toate caracteristicile unei mafii și nu va câștiga niciodată războiul? Nu pare să fie vorba de război. Se pare că este vorba despre bani. Miliarde și miliarde și miliarde. Spălare de bani. Peste 150 de miliarde până acum. Și morții? Cui îi pasă de morți?

NATO, NATO mai presus de orice…”

Acum începeți încet-încet să înțelegeți de ce, bineînțeles, NATO nu trebuie și nu poate fi desființat sub nicio formă. Până la urmă, este încă necesar. NATO nu are doar o armată secretă. Au și un serviciu secret sofisticat în cadrul NATO. Există doar o mică neînțelegere. Întotdeauna ați crezut că NATO a fost acolo pentru a vă proteja împotriva rușilor. Vă rog să scuzați această neînțelegere. Treaba NATO este să protejeze puterea din țară împotriva dumneavoastră. Nu atât de mult cu arme. Pentru că nu prea aveți de gând să vă luați după guvernul federal cu cuțite, nu-i așa? Așa că uitați de imaginile cu Bundeswehr, de felul în care Bundeswehr-ul se plimbă prin conștiința voastră. Sunt niște oameni inofensivi care nu pot face rău nici unei muște. Ei se numesc soldați profesioniști. Joaca de-a soldatul este meseria lor.

Cei periculoși sunt cei pe care nu-i vedeți. Cei mai periculoși meseriași din zilele noastre lucrează pentru serviciile de informații militare în departamentele de război psihologic. Războiul împotriva cui? Împotriva ta.

Și din acest motiv, toate aceste țări este nevoie să adere la NATO. Pentru ca voi să le aveți sub control. Și iată de ce a fost și este imposibil să faci pace cu rușii. Sunt ei nebuni. Dacă ar fi așa, întreaga înșelăciune ar fi demascată. Asta nu se poate și nu este cazul să se petreacă. Sunt sigur că Putin și-a dat seama de asta până acum și s-a resemnat cu soarta sa. El este nevoie să joace rolul omului rău. Este rolul său în jocul de a păcăli poporul.

Este, de asemenea, important de știut: Toate aceste servicii secrete sunt conectate între ele în rețele. La rândul lor, ultimele sunt conectate la alte rețele cu serviciile secrete actuale. Dacă vreți să concurați cu aceste structuri de putere, este necesar să veniți cu adevărat cu ceva foarte special. Întregul sistem este acum aproape perfect. De aici și întrebarea:

Câte țări lipsesc din NATO în Europa? Oficial, Elveția, Austria, Cipru, Irlanda și Malta lipsesc încă. Aderarea Suediei nu este încă oficială. Dar aceasta este doar o formalitate. Întrebare: Sunt toate aceste țări presupus neutre cu adevărat neutre? Credeți în Moș Crăciun? Se spune, de exemplu, că Austria și-a consolidat relațiile cu NATO și participă la „Parteneriatul pentru pace”. Delicios!

Caii troieni în forță în turmă

Cred că vă veți da seama de un aspect: Elita acestei lumi nu vă poate spune sincer și liber că nu jucați un rol în lumea lor, că pentru elită nu contează dacă sute de mii de oameni mor în Ucraina, dacă milioane de oameni mor de foame sau se prăpădesc de boli. Dar ei nu vă pot spune asta în mod liber și sincer. Atunci de ce ați vrut să le reproșați când au ales calea indirectă de a vă oprima? Ați face la fel, nu-i așa? Prin urmare:

Trăiți într-o lume a iluziilor. Aveți o idee foarte vagă despre realitate. Asta vă face viața mai ușoară. De ce ați vrea cu adevărat să știți despre aspecte pe care nu le puteți modifica? Și dacă ai putea modifica asta, ai fi curând mort. La fel ca familia Kennedy sau Martin Luther King sau Olof Palme și alții care au încercat. Pentru că nici măcar un președinte al Statelor Unite ale Americii nu domină serviciile secrete din Pentagon. Și, prin urmare, din acest singur motiv, este imposibil ca documentele despre asasinarea lui Kennedy să fie dezvăluite. Dacă asta s-ar petrece, întreaga structură ar fi expusă. Ar fi dezvăluit faptul că guvernul american l-a asasinat pe președintele Americii. Acest „alt guvern”. Prin urmare, câți președinți au promis că vor face publice documentele? Și? Nici măcar Trump nu a reușit. Chiar dacă a promis. Pentru că Trump a fost doar președintele unei singure Americi. Dar nu și a celeilalte!

Toată lumea devine o armă. Totul devine o armă

Mecanismul de exercitare a puterii în sine intră sub denumirea de „Înarmarea a tot”. NATO este doar cea mai evidentă manifestare a acestui fapt. Exemple de alte variante de „înarmare a tot”: UE este o armă împotriva poporului. Constituția este o armă împotriva poporului. Constituția este o impostură. „Demnitatea omului…” din părți. Un subiect de râs. Statul de drept este o armă împotriva poporului. Universitățile. Școlile. Presa, desigur. Problema mediului. Presupusa criză energetică. Copiii sunt chiar o armă împotriva poporului. Cele mai absurde aberații sunt plantate în creierele lor în școli și prin intermediul dispozitivelor digitale pentru a se distruge pe ei și familiile lor. Da, și familia este o armă. Și toată această nebunie de gen. În cele din urmă: omul, familia, poporul se vrea să fie distrus. Pentru aceasta, totul și toată lumea sunt folosite ca armă. Totul și toată lumea. Sunteți înconjurați. Deschideți bine ochii! Aveți o întrebare? Vă va ajuta statul? Nu, când vine vorba de asta, statul nu vă va ajuta. Statul este dușmanul vostru.

Cine are puterea asupra vieții și a morții?

Este întrebarea crucială. Dacă aveți adevărata putere, înseamnă că dețineți controlul asupra vieții și a morții. Astăzi, această putere se află în mâinile serviciilor secrete. Serviciile secrete își protejează marionetele care joacă rolul de politicieni pentru ele. De aceea, politicieni precum Hilary Clinton sau Joe Biden sunt inatacabili. Ei se bucură de protecția serviciilor secrete și a forțelor de ordine. Această garanție a invulnerabilității lor conferă credibilitate întregului sistem criminal. Dacă unul dintre lideri ar fi demascat, judecat sau chiar condamnat, atunci nimeni din sistem nu s-ar mai putea simți în siguranță. Prin urmare, Angela Merkel ar putea face tot ce dorește. Ea știa că este protejată. Și este la fel cu Scholz, von der Leyen, Baerbock, Sunak, Macron, Biden și toți acești delicvenți. Sistemul se protejează singur. Este posibil pentru că sistemul controlează toate pârghiile puterii. Sistemul juridic nu este altceva decât o iluzie. Nu există așa ceva ca „legea”.

Înșelăciunea – Metoda Reagan”

Cum și-a numit Dirk Pohlmann filmul său? „Deception – The Reagan Method” („Înșelăciunea – Metoda Reagan”). Este vorba despre înșelăciune. Mii, zeci de mii, sute de mii de oameni din întreaga lume lucrează pentru a vă înșela. Industria publicitară, industria relațiilor publice, propaganda, Hollywood-ul, toate industriile digitale: Toate acestea sunt arme pentru a vă preschimba într-o ființă umană artificială care mărșăluiește la stânga sau la dreapta la comandă și care gândește și simte ceea ce trebuie să gândească și să simtă astăzi și mâine. Felicitări, ați reușit să fiți în vârful evoluției umane. Sunteți un idiot total.

Dacă nu vrei asta, atunci este necesar să vrei să trăiești diferit de majoritatea oamenilor din jurul tău. Nu poți atunci să urmezi turma și să bâlbâi despre democrație și să-ți dorești cel mai nou iPhone de Crăciun. Asta nu va fi de ajuns. Dar ca o consolare pentru tine, este într-adevăr mai ușor dacă nu faci scandal și nu te comporți ca un super-erou. Cu toate acestea, va fi nevoie apoi să accepți minciunile ca adevăruri. Ar fi asta o problemă?

Rețeaua de minciuni a Occidentului

În actuala campanie electorală din SUA, există doi candidați care prezintă un avantaj cu adevărat ciudat atunci când sunt întrebați de ce ei, dintre toți oamenii, ar fi bine să fie aleși președinte al Statelor Unite ale Americii. Atât Robert F. Kennedy Junior, cât și Vivek Ramaswamy răspund: „Voi spune adevărul”.

Iată cât de departe am ajuns. Și amândoi au dreptate. Ceea ce vedem în Occident în eșaloanele executive ale puterii este cea mai depravată colecție de politicieni din istoria omenirii. Cu toate acestea, astăzi, cu ajutorul tehnologiei, este ușor să le expunem minciunile ca fiind minciuni. Dar ei nu sunt trași la răspundere pentru minciuni. Pentru că mass-media joacă alături de jocul minciunii. Dacă mass-media ar avea vreun simț rezidual al onoarei, i-ar demasca pe acești politicieni. Frauda ar fi demascată. Minciunile ar ieși la iveală. Dar minciunile sunt permise în lumea politică occidentală.

Așadar, în esența sa, ne confruntăm cu o criză morală. Acești politicieni trăiesc în lumina unor standarde după care mama ta nu ți-ar fi permis să trăiești nici măcar când erai copil. Iar aceste figuri rușinoase presupun că pot conduce o întreagă națiune. Sunt personaje patetice. Aș avea încredere chiar și în Putin astăzi, mai degrabă decât în orice politician din Occident. De ce nu verificați când a mințit Putin ultima dată? Sau când a mințit Mihail Gorbaciov? El s-a ținut de cuvânt. Un om de onoare. Și de aceea vrem să-i dăm ultimul cuvânt. Pentru că Gorbaciov a spus adevărul.

Mihail Gorbaciov are ultimul cuvânt

Pe 28 februarie 1986, prim-ministrul suedez Olof Palme a fost împușcat mortal pe stradă, în centrul orașului Stockholm. Autorul nu a fost niciodată prins. Olof Palme a fost ultima speranță a unei generații care a crezut în pace și înțelegere. Mai ales cu Rusia. Nu i s-a permis să trăiască.

Olof Palme

În documentarul realizat de Dirk Pohlmann, la final, Mihail Gorbaciov își spune cuvântul. Un om care știa care era realitatea timpului său. Oricare ar fi părerea fiecăruia despre Mihail Gorbaciov, este păcat că niciun reprezentant al guvernului german nu a apărut la funeraliile sale din 2022. Acești lași nenorociți. Acești mici lingăi dezgustători cărora li s-a scurs toată umanitatea din ei în viețile lor mizerabile, ceea ce i-a făcut să fie uneltele perfecte ale criminalilor. Fără nicio urmă de onoare.

Astfel a vorbit Gorbaciov la moartea lui Olof Palme:

Nu am nicio îndoială că a fost o crimă politică. O crimă la comandă. O astfel de crimă nu se produce din întâmplare, nu.”

Întrebarea reporterului: „De ce credeți că a fost o crimă politică?”.

Gorbaciov: „Dacă viziunea sa ar fi fost realizată, ar fi deranjat interese puternice. Există grupuri care nu sunt interesate să avem o lume mai bună.”

Priviți în jurul lumii: nu mai există oameni de talia lui Willy Brandt, Olof Palme sau Mihail Gorbaciov. Ei ar fi doar o pacoste în teatrul, atât de elaborat pus în scenă pentru noi, în care ultimul act tocmai se joacă. Problema: în ochii acestor „interese puternice” de care vorbea Gorbaciov, există stupid de mulți oameni în lume.

Suntem uimiți: de ce nu ripostează acești oameni?

Este cu adevărat uimitor că 99% dintre oameni se lasă manipulați de o așa-zisă mică elită într-o asemenea măsură încât nici măcar nu mai știu unde este dreapta și unde este stânga, unde este jos și unde este sus. Suedezii și finlandezii se caută, de asemenea, să fie forțați să intre în sistem. La fel ca toți ceilalți europeni din Occident. Ei trebuie să fie protejați de libertate. Pentru că în Est, libertatea chiar te cheamă. În Vest, sclavia.

Întrebare: Chiar nu avem nicio șansă? Nu are nimeni o soluție?

Eu am o soluție. Dar, din păcate, nu mă veți lua în serios. Dar nu-i nimic. Într-o zi veți înțelege. Până atunci, vedeți soluția mea mai mult simbolic: „Luați o bucată de lemn, luați un ciocan, puneți telefonul mobil pe bucata de lemn și loviți-l.”

Nu, nu am un telefon mobil. Nu, nici eu nu știu cum să trăiesc așa. Probabil că este un miracol.

Citiți și:
Înființarea și extinderea N.A.T.O. (I)
Extinderea NATO, un dezastru! Personalitatea marcantă care afirmă că omenirea este împinsă spre război

 

yogaesoteric
2 octombrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More