De ce tot mai mulți se tatuează? Cu ce doresc păpuşarii să ne obișnuiască? Cu tatuajele electronice de identificare? Și cu mai ce?

Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.” – Levitic 19:28

Vedeta-jucărie a aşa-zişilor „iluminaţi”, Justin Bieber, oferă model tinerilor

Dacă trupul este templul sufletului, atunci tatuajele sunt graffiti-uri. Ce face ca atâţia oameni să se dezică de ei înşişi, modificându-şi aspectul fizic prin tatuaje? David Richards urmăreşte acest fenomen şi îl consideră ca fiind o posibilă agendă a grupării satanice a aşa-zişilor „iluminaţi”. Iată cum vede el această situaţie:

„Întorcându-mă în Anglia după 2 ani şi jumătate petrecuţi în afară, am observat că mult mai mulţi oameni sunt tatuaţi. Cu o decadă în urmă, erau 300 de firme de tatuare în Marea Britanie, acum sunt mai mult de 1500. Cea mai bună estimare spune că 20% dintre britanici sunt tatuaţi. Imaginea este aceeaşi cu cea de peste Atlantic; 14% dintre americani au un tatuaj, 36% dintre toţi tinerii între 18-25 de ani şi 40% dintre cei între 26-40 de ani.

În mod clar, gruparea ocultă a aşa-zişilor «iluminaţi» promovează tatuajele. Aproape fiecare star este acoperit cu ele. Un exemplu concludent este cântăreţul Justin Bieber, care are aproape o duzină de tatuaje, în ciuda vârstei lui tinere. Pe braţul stâng are imaginea unei fiare.

Care este scopul acestei campanii? La un anumit nivel, este parte a agendei de corupere şi degradare.

În cultura vestică, în mod tradiţional, se tatuează neadaptaţii social: criminalii, marinarii şi motocicliştii. Faptul că această activitate deviantă a devenit un curent general nu este ceva lipsit de semnificaţie, şi totuşi se fac puţine referiri la aceasta.

Illuminati folosesc tatuarea ca metodă de branding. Acest aspect se vede şi din modul în care se tatuează actorii din industria sexuală. Multe femei din filmele porno au tatuaje cu simboluri Illuminati şi chiar cu diferite simboluri satanice.

Oricum, cred că principalul scop al acestui curent este să pregătească oamenii pentru implantările cu RFID-uri şi cipuri pe creier. Pentru ca să ne desensibilizeze asupra aspectului de a fi brand-uiţi, ne încurajează să ne brand-uim singuri. Din acest motiv ei promovează tatuările.

Actorii importanţi din mişcarea transumanistă vorbesc despre nevoia de a desensibiliza publicul vis-a-vis de implanturi. Dr. Keith Bolton, şeful de tehnologie al Applied Digital Systems – lider în industria sa – a afirmat la o întâlnire în anul 2000:
«Înainte poate a fost rezistenţă, însă acum nu mai este. Oamenii se obişnuiesc cu implanturile. Un nou secol, un nou trend. Vom fi un hibrid între inteligenţa electronică şi propriul nostru suflet.»

Campania de desensibilizare are multe faţete, inclusiv prezentarea de personaje cu implanturi pe creier în show-uri TV, ca, de exemplu, în cazul colectivităţii Borg din filmul Star Trek, ai cărei membri sunt echipaţi cu implanturi pe creier care-i conectează la o conştiinţă comună, sau împingerea oamenilor de la spate pentru a-şi microcipa animalele de casă.

În mod uluitor, guvernul britanic a anunţat că toţi proprietarii care nu-şi cipuiesc animalele de companie vor fi amendaţi cu 500 de lire (cca. 750 dolari). Cred că tatuajele sunt promovate deoarece, ca şi în cazul unui implant RFID, implică un proces de inserare sub piele.

Acum câţiva ani, Universitatea din Illinois a anunţat că a creat un tatuaj electronic cu tehnologie RFID. Ţinând cont de cât de cool sunt considerate tatuajele în ziua de astăzi, cât de mulţi tineri se vor gândi de două ori înainte de a-şi face un astfel de tatuj electronic?

De ce se tatuează oamenii?

În ciuda faptului că deseori arată superficial şi stupid, tatuajele au o însemnătate pentru purtătorii lor şi sunt create aşa încât să comunice ceva.

Societatea Regală a Psihiatrilor a listat un număr de şapte motive principale pentru care oamenii se tatuează:
– asocierea cu imaturitatea sexuală, probleme de rebeliune şi identitate şi nevoia de a-şi afirma independenţa;
– la femei, pentru a-şi întări imaginea feminităţii şi pentru a-şi întări capacitatea de rezistenţă în faţa mediului social ostil;
– să arate duritate;
– pentru a fi în pas cu moda;
– apartenenţa la grup;
– motive religioase;
– exoschelet de apărare.

Am văzut exemple de acest fel. Recent, unchiul meu şi-a făcut un tatuaj imens pe braţul drept reprezentând un om care face alpinism. Unchiul meu lucrează pentru o mare corporaţie, dar pasiunea lui sunt căţărările. În mod clar, a simţit nevoia să-şi evidenţieze şi să le demonstreze celorlalţi unicitatea sa: cerneala de pe braţul lui îi dă o senzaţie de evadare din lumea de business de zi cu zi şi de exprimare a adevăratului lui sine.

Mulţi tineri caută să arate duri, făcându-şi tatuaje pseudo-eroice, reprezentând capete de mort, oase, animale puternice şi sloganuri ca «Moarte înaintea dezonoarei». Să fie aceasta o reacţie la feminism?

Văd chiar mai multe fete cu tatuaje; probabil că gândesc că le face mai sexy. Fetele care au probleme cu aspectul trupului lor este mai probabil să se tatueze decât celelalte. Într-un studiu realizat pe adolescente, care a analizat şi absenteismul şi chiulul în şcoli, s-a arătat că există o corelare între modificările aduse trupului şi percepţii nefaste legate de trup şi o stimă de sine scăzută.

Culturile indigene din Papua Noua Guinee până în India au făcut uz de tatuaje în scopuri religioase. Într-adevăr, Sigmund Freud s-a referit la spiritualitatea pielii, numind-o «suport de scris mistic». Un exemplu pe care l-am remarcat este tatuajul sugar skull, un simbol folosit, la originea sa, cu ocazia zilei morţii din Mexic. Simbolul arată un craniu decorat cu flori, semnificând depăşirea fricii de moarte şi celebrarea vieţii.

Societatea Regală a Psihiatrilor a descoperit, de asemenea, că «extinderea tatuajelor este mai mare printre oamenii cu probleme de natură psihică şi a celor care intră în contact cu servicii medicale de sănătate mentală». Tatuajele pot fi pe val pentru că societatea se dezintegrează iar oamenii devin tot mai nervoşi şi mai instabili psihic.

Concluzie

Tatuarea este ceva stupid. Este promovată ca fiind, chipurile, o modalitate de a te exprima pe tine însuţi şi de experimentare a modei, însă există multe alte moduri armonioase de a face aceasta, fără a te maltrata pe tine însuţi. Gradul ridicat de regret care urmează în multe cazuri tatuării este arătat de faptul că ştergerea tatuajului este acum o afacere de amploare chiar mai mare decât tatuarea însăşi. Pentru cei care aleg să păstreze tatuajele, pielea lor îşi pierde elasticitatea şi se cutează odată cu trecerea timpului, făcând tatuajul să arate ca o mare mâzgăleală.

Faptul că popularitatea tatuării a ajuns atât de mare, arată cât de mulţi oameni dansează orbiţi pe ritmul cântat de gruparea aşa-zişilor «iluminaţi». Acest aspect nu prevesteşte ceva bun acum, când omenirea se află pe pragul de a intra în era transumanistă – ne putem aştepta la promovarea unor modificări fizice al căror efect va fi ireversibil.”

Citiţi şi:
Tatuajele şi piercingul – o modă periculoasă
TATUAJUL – o treabă pentru rebelii sclavi
10 semne ce arată că societatea occidentală este un cult satanic

yogaesoteric
6 iunie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More