De la 11 vaccinuri pentru copii în 1986, s-a ajuns la 53 în 2017, în SUA

 

Dacă în 1986 erau cuprinse în programul de vaccinare din SUA 11 vaccinuri pentru copii, de atunci producătorii de vaccinuri au lucrat pentru a împinge cât mai multe vaccinuri în schema obligatorie.

Unul dintre scopurile lor a fost acela de a se bucura de imunitate juridică față de procesele pentru produse defectuoase și daune provocate de vaccinuri. Astfel, copiii au devenit un „teren de testare” pentru vaccinurile deficiente care sunt fabricate cu măsuri de control al calității apropiate de zero, deoarece forțarea acestor vaccinuri în programul de imunizare din copilărie acordă societăților Big Pharma imunitate juridică față de eventuale procese.

Numeroasele vaccinuri oferite acum copiilor nu au nimic de a face cu știința sau cu medicina. Este vorba de maximizarea profiturilor și de protecția producătorilor de vaccinuri împotriva proceselor, pe spinarea a milioane de copii pe care produsele lor continuă să-i distrugă sau să-i ucidă.

Ce conțin vaccinurile:

– Conservanți, pentru a preveni contaminarea – de exemplu, thimerosal (care conține mercur);
– Adjuvanți, pentru a stimula un răspuns imun mai puternic – de exemplu, sărurile de aluminiu.
– Stabilizatori, pentru a menține potenţa vaccinului în timpul transportului și depozitării – de exemplu, zaharuri sau gelatină.

Alte ingrediente pot fi cantități reziduale de materiale care au fost utilizate în timpul procesului de fabricație și care ulterior au fost eliminate. Acestea includ:
– Materiale de cultură celulară, utilizate pentru a crește antigenele vaccinului. De exemplu, proteine din ou, diverse medii de cultură, celule diploide de la fetuși avortați, sau de la diverse animale, vacă, porc, maimuțe etc.
– Ingredientele de inactivare, folosite pentru a ucide virușii sau pentru a inactiva toxinele. De exemplu, formaldehidă.
– Antibiotice, folosite pentru a preveni contaminarea cu bacterii. De exemplu, neomicină și multe altele.

Iată ce conțin doar câteva vaccinuri:

Adenovirus

Culturi de celule fibroblaste umane-diploide (tulpina WI-38), mediu Eagle modificat de Dulbecco, ser bovin fetal, bicarbonat de sodiu, glutamat monosodic, sucroză, D-manoză, D-fructoză, dextroză, albumină serică umană, fosfat de potasiu, plasdona C, lactoză anhidră, celuloză microcristalină, polacrilin de potasiu, stearat de magneziu, acetat de ftalat de celuloză, alcool, acetonă, ulei de ricin, FD & C galben # 6 colorant de lac de aluminiu, Antrax (Biothrax) aminoacizi, vitamine, săruri anorganice, formaldehidă, glicerină, BCG (Tice), asparagină, acid citric, fosfat de potasiu, sulfat de magneziu, citrat de fier de amoniu, lactoză Cholera (Vaxchora), casaminoacide, extract de drojdie, săruri minerale, zaharoză, lactoză uscată, carbonat de sodiu DT (Sanofi), aluminiu fosfat, clorură de sodiu izotonă, formaldehidă, cazeină, cistină, maltoză, uracil, săruri anorganice, vitamine.

DTaP (Daptacel)

Fosfat de aluminiu, formaldehidă, glutaraldehidă, 2-fenoxietanol, mediu Stainer-Scholte, casaminoacide, dimetil-beta-ciclodextrină, mediu de creștere Mueller, sulfat de amoniu, mediu de acid casaminoid modificat Mueller.

DTaP (Infanrix)

Mediul Fenton conținând un extract de bovină, mediu Latham modificat derivat din cazeină bovină, formaldehidă, mediu lichid Stainer-Scholte modificat, glutaraldehidă, hidroxid de aluminiu, clorură de sodiu, polisorbat 80 (Tween 80).

DTaP-IPV (Kinrix)

Mediu Fenton conținând un extract de bovină, mediu Latham modificat derivat din cazeină bovină, formaldehidă, mediu lichid Stainer-Scholte modificat, glutaraldehidă, hidroxid de aluminiu, celule VERO, o linie continuă de celule renale de maimuță, ser de bovină, hidrolizat lactalbumină, clorură de sodiu, polisorbat 80 (Tween 80), sulfat de neomicină, polimixină B.

DTaP-IPV (Quadracel)

Mediu de creștere Mueller, sulfat de amoniu, mediu Mueller-Miller de acid casaminoic modificat fără infuzie de inimă de vită, formaldehidă, fosfat de aluminiu, mediu Stainer Scholte, casaminoacizi, dimetil-beta-ciclodextrină, celule MRC-5, suplimentat cu ser de vițel, Mediu 199 fără ser de vițel, 2-fenoxietanol, polisorbat 80, glutaraldehidă, neomicină, sulfat de polimixină B.

Aşadar, fiecare doză de vaccin injectată înseamnă introducerea a numeroase substanțe nocive și toxice într-un trupușor de câteva zile sau luni, care nu are un sistem imunitar încă format! Creşterea enormă a numărului de vaccinuri obligatorii reprezintă un atac furibund repetat asupra organismului fraged. De aici problemele grave cu care se confruntă copiii (şi părinţii) astăzi, de care nici măcar nu se auzise în vremea în care afacerea cu vaccinurile nu devenise una prosperă.

Citiți și:

Păziți-vă de aceste vaccinuri, ca de foc ! – avertizează presa străină (I)

Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

Cenzura şi sănătatea publică. Articol despre efectele letale ale unor vaccinuri, retras de Agerpres fără explicaţii

 

yogaesoteric
1 februarie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More