Decizie fără precedent: Căsătoriile homosexuale au fost anulate în Insulele Bermude, respectându-se voința poporului după ce parlamentul le legalizase

 

Căsătoriile între persoanele de același sex au fost anulate în Insulele Bermude, teritoriu care inițial legalizase astfel de căsătorii, informează The Guardian.

Guvernatorul Insulelor Bermude, un teritoriu britanic, a promulgat o lege care anulează drepturile persoanelor de același sex să se căsătorească, în pofida unei decizii a Înaltei Curți de anul trecut care autoriza astfel de căsătorii.

Legislația a trecut de Parlament, dar majoritatea cetățenilor au fost împotriva căsătoriilor între persoane de același sex în cadrul unui referendum.

Grupurile LGBT au spus că parteneriatele civile, varianta legală disponibilă în Insulele Bermude, îi fac să fie cetățeni de rang secund și că este fără precedent ca o jurisdicție să anuleze dreptul legal la căsătorie după ce l-a acordat inițial.


Citiți și:

Cade și ultima redută a Marii Britanii. Premierul homosexual al Irlandei de Nord: legalizarea căsătoriei gay este «doar o chestiune de timp»

Austria nu legalizează căsătoriile gay

Căsătoria homosexuală este un atac împotriva căsătoriei tradiţionale. Viziunea lui Doug Mainwaring
 

yogaesoteric
14 iunie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More