Declaraţii aberante și totodată revoltătoare ale autorităţilor din Koln

 

Femeile agresate de imigranţi ar trebui să fie „mai bine pregătite” şi să adopte „un cod de conduită” pentru a preveni astfel de situaţii

Centrul oraşului german Koln a fost declarat zonă nesigură pentru femei de către consiliul local, după ce zeci de femei au fost hărţuite de un grup de arabi şi africani în noaptea de Anul Nou.

Într-o scrisoare deschisă, consilierul Judith Woltera a îndemnat femeile să evite zona declarată nesigură în urma atacurilor. Sute pe persoane au protestat pe străzile oraşului, după ce aceasta a sugerat că femeile „ar trebui să fie mai bine pregătite” pentru astfel de incidente.

Declaraţii şocante au venit şi din partea primarului din Koln, Henriette Reke, care au stârnit revoltă în rândul cetăţenilor. Aceasta a spus că femeile ar trebui să adopte un anumit cod de conduită pentru a preveni agresiunile. Printre măsurile preventive propuse se numără menţinerea unei distanţe sigure faţă de străini, evitarea părăsirii grupului de cunoscuţi, solicitarea martorilor să intervină în caz de agresiune, raportarea agresiunilor la poliţie, scrie Daily Mail.

Referitor la agresori, primarul a precizat că imigranţii trebuie să beneficieze de explicaţii mai ample asupra consecinţelor unui astfel de comportament şi ce anume este considerat deplasat.

Aproximativ o mie de bărbați proveniți din țări arabe și nord-africane au agresat sexual și au jefuit zeci de femei în noaptea de Anul Nou.

Pentru tradiţionalul carnaval ce a avut loc în aceeaşi zonă, în luna februarie, s-au sporit efectivele poliţiei.

Citiți și:
Violurile şi hărţuirile sexuale au devenit teme «TABU»
Criza recentă a imigranţilor: Refugiaţii din taberele din Germania, acuzaţi de violuri, abuzuri sexuale şi proxenetism

yogaesoteric
17 februarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More