Delegaţie masonică primită de şeful Comisiei Europene

Influenţa masonică asupra conducerii UE, confirmată oficial

 
de George Preda
 
În luna aprilie 2008, o delegaţie a unei organizaţii umanitare din Franţa (Federaţia franceză pentru drepturile omului „Le droit humain”) a fost primită la Bruxelles de către şeful Comisiei Europene, José Manuel Durão Barroso. După timpul şi atenţia acordate acestei întâlniri deducem că este vorba de un eveniment important, în ciuda faptului că nu a avut un larg ecou în presă.

Este foarte interesant că puţinele articole de presă despre această întâlnire nu au precizat organizaţiile care au avut iniţitiva ei şi care se ascundeau de fapt în spatele federaţiei umanitare franceze. În realitate este vorba despre trei loje masonice: Marele Orient al Franţei, Marele Orient al Portugaliei şi Marea Lojă Feminină a Franţei. În urma întâlnirii, una dintre aceste loje a emis un comunicat prin care îşi exprimă satisfacţia în privinţa discuţiilor avute.

În urma convorbirilor „am fost foarte satisfăcuţi”, a declarat marele maestru al Marelui Orient din Lusitania, Antonio Reis. Masonii au cerut şefului Comisiei Europene explicaţii cu privire la discursul rostit în luna septembrie a anului trecut în cadrul celei de-a treia reuniuni ecumeniste europene, care a avut loc în România, la Sibiu. În cadrul acestui forum, Barroso a atras atenţia asupra „rolului important pe care îl joacă religia în procesul de integrare europeană şi construcţia unei noi Europe.”

Francmasonii, care sub pretextul apărării unor principii democratice cum ar fi laicitatea statului, luptă de fapt cu toate mijloacele împotriva spiritualităţii şi a religiei creştine, au cerut socoteală şefului Comisiei Europene. Nu ştim exact în ce a constat această discuţie, dar masonii s-au declarat foarte satisfăcuţi declarând că ea a „pus punctul pe i”. „Întalnirea a fost plină de bunavoinţă”, a declarat Antonio Reis.

Este pentru prima dată când o astfel de întâlnire la nivel înalt are loc şi este recunoscută ca atare, chiar dacă ea nu s-a reflectat în mass-media. Francmasoneria susţine că nu are niciun fel de interese sau veleităţi politice şi chiar că în cadrul întâlnirilor lojilor masonice nu ar fi permise discuţiile politice. Iată că acum lideri ai masonilor declară public că doresc să intervină şi să influenţeze direct, la vârf, politica europeană.

Din informaţiile publicate de Marele Orient al Portugaliei aflăm că iniţiativa acestei întâlniri a apărut la reuniunea marilor maeştri şi preşedinţi ai diferitelor loje de obedienţe adogmatice, care a avut loc în ianuarie 2008. Masonii consideră că întâlnirea cu Barosso este un „eveniment crucial care evidenţiază rolul Francmasoneriei în construcţia Europei”, mai ales datorită deschiderii pe care preşedintele comisiei europene a avut-o, acesta declarându-şi, conform comunicatului respectiv, sprijinul (a se citi „totala supunere”) faţă de principiile francmasoneriei şi sprijinul necondiţionat în toate chestiunile care au fost aduse în discuţie.

Barosso a ţinut să îi asigure pe masoni de respectarea principiului separării religiei de puterea statală şi de aşa-numita libertate a conştiinţei. Mai mult decât atât, reprezentanţii masoneriei au declarat că vor face o recomandare Comisiei Europene asupra eliminării religiei nu doar la nivel statal, ci şi din educaţie (aşa-zisa emancipare a sistemului educaţional european). Ei au insistat asupra rolului „iluminaţilor” în istoria culturală europeană, considerând că recunoaşterea oficială a acestui rol ar impune acceptarea acestei propuneri aberante, de a elimina complet orice aspecte care ţin de religie din sistemul de educaţie, începând desigur cu desfiinţarea orelor de religie din şcoli.

În finalul acestei discuţii s-a ajuns la un acord denumit „Principiul comunicării” între ordinele masonice liberale adogmatice şi diferitele instituţii ale Uniunii Europene, care practic constă într-o invitaţie deschisă ca Francmasoneria să contribuie la discutarea tuturor aspectelor privind politica şi instituţiile europene şi să contribuie efectiv la luarea unor decizii cruciale pentru viitorul Europei. Faptul că Francmasoneria este o organizaţie secretă cu caracter ocult care se constituie într-o veritabilă sectă satanică şi că membrii săi nu ar trebui să aibă nimic de spus în politică, nefiind aleşi democratic de cetăţenii Europei, nu pare să conteze pentru oficialii europeni.

Citiţi şi:
Ce nu ştiaţi despre Uniunea Europeană
Uniunea Europeană intenţionează să semneze un acord cu SUA privind accesul la informaţiile private

yogaesoteric
27 iulie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More