Delir total în Franța: Un homosexual s-a căsătorit POSTUM cu partenerul său ucis în aprilie. Fostul președinte Hollande a asistat la ceremonie

 

Un polițist francez ucis pe Champs Elysee pe 20 aprilie, s-a „căsătorit” postum cu iubitul său, informează cotidianul Le Parisien.

Xavier Jugele, un polițist, a fost ucis pe 20 aprilie pe Champs-Elysees și mai apoi s-a „căsătorit” cu iubitul său Etienne Cardiles. Ceremonia a avut loc pe 30 mai la primăria arondismentului XV din Paris, în prezența mai multor autorități. Fostul președinte francez, Francois Hollande, a fost printre spectatorii acestui eveniment.

În Franța se poate autoriza căsătoria postumă în cazuri excepționale – iar atacurile teroriste cad în rândul acestei categorii. Pentru a putea primi autorizația, petiționarul trebuie să facă dovada „dorinței lipsite de orice ambiguitate” pentru mariaj a decedatului. Cel care decide în final, prin decret, este președintele Republicii Franceze.


Citiți și:

Paris: Protest semnificativ împotriva căsătoriilor homosexuale cu sute de mii de participanți

Căsătoria homosexuală este un atac împotriva căsătoriei tradiţionale. Viziunea lui Doug Mainwaring

Un mare actor, simbol al frumuseții masculine, despre homosexualitate: «Este împotriva naturii. Noi, bărbații, ne-am născut pentru a iubi femeile!»

 

 

yogaesoteric
15 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More