Depinde și de tine să mai existe oameni pe planetă

Putea cineva să prevadă ceea ce s-a petrecut în ultimii trei ani? În mod specific, nu, dar la modul general au fost mai mulți care au făcut-o și care au postulat că urmează un șoc major cu care civilizația occidentală se va confrunta.

Cum au văzut ei asta? Simplu: au văzut că alegerile din SUA au fost furate grosolan, că americanii, chiar și-așa, au ales totuși în fruntea lor un senil periculos și o prostovană, iar la Externe și-au pus un papagal.

Faptul că trecuse un mandat întreg – al lui Trump – fără niciun război (!) era deja prea mult!

Cei care mai citesc câte ceva în afară de meteo și horoscop știau că e doar o problemă de „când”, nu de „dacă” Rusia va intra în Ucraina, la fel de clare erau semnele încă din 2008, când Putin a plecat de la București trântind paltonul.

Ce s-a mai petrecut între timp? Păi, Moldova a devenit un stat neviabil, care trăiește din împrumuturi și e condamnat. Exact ca și Kosovo.

La noi, Noua Securitate a pus mâna pe absolut toată puterea, folosindu-se de gașca de imbecili utili, formată din votanții USR – pe trotinete, cu glezne golașe ori barbișoane afghane, de 101 ani și neplătind gazul de câțiva, sau cum or mai fi ei – pe post de berbece care a dat jos guvernul legitim ales ca să pună slugile lor.

Numai că, acum, privind retrospectiv, mi s-a părut foarte curioasă sincronizarea. Exact înainte să bubuie „pandemia”, niște băieți ies prin piețe cu revendicări absolut aberante, niște parlamentari dezertează, un partid de 5% trădează lamentabil (ALDE al lui Tăriceanu/Vosganian și al meu!) și pică șandramaua pesedistă a Vioricăi Dăncilă (la rândul ei, după ce l-a trădat pe Dragnea, cel care trădase serviciile – un lanț caragialesc de trădări). Curată coincidență, monșer! Deci știau!

Și, dacă știau ei, înseamnă că știau toate serviciile din toate țările, știau toți șefii de state oare ce guverne au mai căzut chiar înainte de „pandemie”? Ca și cu manifestațiile „spontane”, când se face un plan de o asemenea amploare, se urmăresc multe (poate chiar zeci de) obiective.

Retrospectiv, devin evidente obiectivele „pandemiei”:

 1. Obținerea președinției Statelor Unite. Ăsta a fost, de departe, obiectivul cel mai important și, chiar și așa, a fost nevoie să se fure masiv, pe față, alegerile în cel puțin 5 (cinci!) state ca să câștige (vezi documentarul „2000 Mules”).
 2. Implementarea unei metode tetravalente de reducere a populației: boală plus vaccin plus criză plus foamete. Planurile de reducere a populației sunt vechi, clamate de politicieni de tip Henry Kissinger (anii ’70!), magnați precum Bill Gates, psihopați precum Klaus Schwab și Yuval Noah Harari, și nu sunt un secret.
 3. Asigurarea unor profituri colosale celor care fac asta (Big Pharma, Google, Amazon etc.).
 4. Generarea unor datorii uriașe ale statelor către tiparnița de bani a Federal Reserve, bani care în realitate nu există; dar cine stăpânește imprimarea produce câți vrea.
 5. Implementarea unui control drastic al statului asupra cetățenilor, o continuare a măsurilor impuse după 9/11 (pentru cine își mai aduce aminte, atentatul de la New York a fost pretextul perfect pentru introducerea unor metode de control al populației, care până atunci erau respinse în toate țările civilizate, ca fiind măsuri fasciste).

Cu ocazia asta, s-a devoalat și un aspect extrem de important: existența unui centru de comandă mondial, de unde s-au dat toate ordinele: măsurile s-au implementat peste tot la fel și în același timp, iar apoi, din aceeași cheiță, s-a închis mascarada!

Au fost Rusia și China părtașe la asta? Bineînțeles! Și lor le-a convenit de minune, iar ceea ce se petrece acum în Ucraina este evident o cacealma în care niște sărmani mor fără sa înțeleagă de ce.

Războiul e parte a planului, criza energetică e parte a planului, dacă nu existau criza și războiul, nici rușii și nici chinezii probabil că nu ar fi acceptat să ia parte la mascarada cu pandemia, că lor nu le „ieșea” nimic din asta, dimpotrivă, deși au profitat înăsprindu-și drastic controlul asupra propriilor cetățeni, dar, în același timp, și-au și protejat popoarele lor și le-au dat „vaccinuri” din apă de mare ușor îndulcită, nu din celule fetale modificate genetic sau din ser procesat mARN ca să le curme suferința subit.

Războiul și criza sunt, cum ar zice Bond, James Bond, partea lor de consolare. Și a fabricanților de armament care stătuseră pe bară patru ani sub Trump.

Pentru păpușari, e un joc win-win: ce contează câteva milioane de morți băgați la sac? Iar niște ucraineni – nici atât.

Planeta este condusă de criminali, Hitler, Stalin și Mao au fost mici copii, dar slavă Domnului că n-au avut tehnologia ăstora!

Așadar:

 1. Prezidentul senil de la Washington DC, prin primăvară, după alegerile pentru Congres, ca să nu fie destituit pe motiv că fură curent, se va retrage și o va lăsa pe tută să „conducă”. Aiurea, aia nu e în stare sa conducă un fier de călcat, dar așa e scenariul – prostimea are nevoie de fețe pe care să le scuipe sau să le pupe.
 2. Rusia va avansa rapid după alegerile din SUA și va ocupa tot sudul Ucrainei până la Transnistria. De-asta, acolo, lângă ei, e nevoie de o țară de sacrificiu tampon – Moldova.
 3. Noi, victorioși, vom intra în Schengen. Asta le va da muniție celor două partide de trădători aflate la guvernare să mai câștige și următoarele alegeri. Am zis două? Rectific, trei.
 4. Iohannis își va încheia liniștit mandatul și se va retrage din politică, pe motiv de astenie și eroism constipat. Nu-l va numi nimeni nicăieri, toți știu că este excesiv de prost (nici la NATO, că e mai prost chiar și decât Geoană!).
 5. Noi vom fi de acord – adică, nu noi, ci „conducătorii” noștri – să devenim și noi un stat „nesustenabil”, deși extrem de bogat, doar ca să nu fim dezmembrați pe modelul cehoslovac/iugoslav.
 6. În 6-7 ani, Europa își va micșora populația cu circa 10%, dar va fi revigorată de imigranți. Deja ratele mortalității în țările cele mai vaccinate au crescut simțitor față de cele din perioada 2016-2019. În Grecia, mortalitatea în iulie 2022 era cu aproape 25% mai mare decât în perioada 2016-2019 (!). Și în România („idioții Europei”, țineți minte?) a crescut, dar doar cu 3%.
 7. Ne așteaptă o iarnă grea. De câteva săptămâni, cerul e plin de chemtrails, toată atmosfera a devenit o pâclă care blochează razele soarelui. Oare de ce cineva ar încerca să răcească atmosfera în prag de iarnă, dacă nu exact pentru ca la iarnă să fie și mai frig și să avem nevoie de mai multe gaze pentru a ne încălzi?
 8. La următoarele alegeri, indiferent cât vor câștiga alte partide, coaliția de guvernare va fi exact aceeași. Adică trădătorii de neam.
 9. Nimeni nu va cerceta nimic în legătură cu escrocheriile cu vaccinurile, în legătură cu excesul monstruos de mortalitate sau alte „amănunte” din astea legate de așa-zisa „pandemie”. Nici la noi, nici în Europa, nici în lume.
 10. Dacă nu vă treziți ACUM, omenirea va fi o glumă digitalizată pe Netflix!

Autor: Dr. Răzvan Constantinescu

Citiți și:
Stakeholderii plandemiei (I)
Narațiunea pandemică – o mare farsă compusă din țesături multi-stratificate realizate din snoave „științifice” și plăsmuiri

 

yogaesoteric
25 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More