Despre yoghiștii lui Bivolaru, pentru Mihai Gâdea și Antena 3

Vă prezentăm o scrisoare ce ne-a fost trimisă de un cititor al site-ului nostru. El a considerat că merită să cunoaștem și acest punct de vedere al unei doamne din București care a scris în urmă cu câteva zile televiziunii Antena. Din câte ni s-a spus, doamna nu a primit până acum niciun răspuns.

Stimate domnule Mihai Gâdea,

Sunt o mare admiratoare a postului Antena și a dvs. personal. Îmi plac tare mult emisiunile pe care le faceți, în care spuneți țării întregi adevărul și ne ajutați să avem o viață mai bună.
Chiar dacă pe patronul dvs., domnul Voiculescu, l-au băgat la închisoare, sunt convinsă că el este un om foarte cinstit și nu cred că a furat din banii statului 60 milioane de euro sau că trustul mediatic Intact (parcă așa îi zice) ar fi un instrument al Securității. Dovadă că dl. Dan e un om foarte bun și cult este că deja a scris vreo zece cărți chiar și în condițiile vitrege de la închisoare.
Mi se par deosebit de palpitante emisiunile pe care le dați în fiecare seară, de vreo două săptămâni, în care ne faceți tot felul de dezvăluiri despre ăla… Bivolaru. Ne uităm toată familia și ne îngrozim de toate câte ne spuneți că a putut să facă. Și vorbim mereu și cu vecinii din bloc, suntem toți așa de indignați! Recunosc că ne și distrăm mai ales de glumele pe care le faceți dvs. și domnul Badea și alții pe care îi mai chemați acolo în platou. Și, nu știu cum să explic, dar ne și place foarte mult, avem așa un fel de bucurie că ne arătați că cele mai mari scandaluri, chiar dacă sunt cu mult sex, dvs. le rezolvați, ca să se facă dreptate.

În legătură cu toată chestiunea asta mai e ceva care mă enervează pe mine și pe mulți din bloc, și vrem să vă facem o propunere la televiziune. Avem doi vecini, un cuplu, el și ea, care sunt de-ai lui Bivolaru, de la yoga aia a lui. Ne enervează că nu sunt deloc ca noi: nu fumează, nu beau, nu înjură, par tot timpul așa de sănătoși și fericiți… Păi ce-i cu aerele astea, se dau deștepți?! Noi am aflat că sunt de la sectă și vrem să ne mai distrăm, îi mai întrebăm ce mai e pe la ei, ce-au mai băut… I-am întrebat ce părere au despre emisiuni. Ne-au spus (eram mai mulți vecini) niște aiureli la care noi nu prea știm ce să mai răspundem. Am avea o mare satisfacție ca dvs. și ceilalți de la Antena, care sunteți toți așa de inteligenți și simpatici, să le dați niște răspunsuri printr-o emisiune, lor și la toți ai lor, de să le închideți gura.

Eu și cu două vecine am notat mai multe din ce ne-au tot spus și acuma vă transmitem. Ziceau, de exemplu, că toate acuzațiile pe care le spuneți pe post despre guru Bivolaru, nu au fost dovedite și sunt doar calomnii ordinare. Cică lui Bivolaru i s-a dat condamnare numai pentru o singură chestie și că și aia e falsă: că ar fi făcut amor cu una, Mădălina, de 17 ani, dar că până și ea a zis că nu-i adevărat (și cică asta e brunetă, nu e țigăncușa aia blondă pe care au tot dat-o la televizor). Au mai spus – dar mi se pare incredibil – că procurorii au luat-o cu forța pe fată, când era minoră, la niște anchete din 2004 și au pălmuit-o și au tras-o de păr și i-au zis că dacă nu semnează că a fost abuzată de Bivolaru, îi taie degetele cu patentul. Domnu Gâdea, de ce nu aduceți fata în emisiune? Că cică ea vrea să vorbească, dar pe jurnaliști nu îi interesează părerea ei. Eu cred că fata ar zice lucruri foarte interesante și ar vedea toată lumea exact cum și ce a fost. Yoghiștii lui Bivolaru zic că în afară de povestea asta cu Mădălina Dumitru toate celelalte acuzații nu au nicio probă, sunt inventate. Adică sex cu minore, exploatare sexuală, pornografie, trafic de minori, droguri, rețea organizată, sectă … și mai știu eu câte. Le-am spus că e absurd, că uite câte probe se dau la tv în fiecare seară. Au zis că ceea ce spuneți voi pe post nu sunt probe, probele sunt doar la tribunal. Și că nimic din toate astea nu a fost dovedit la vreun proces. Și că din cauza asta voi încălcați ceva care-i zice parcă … premisa de nevinovăție sau cam așa ceva, adică nu ai voie să zici ca jurnalist că cineva e vinovat fără să existe o decizie judecătorească pe care să o citezi exact, nu să o distorsionezi grosolan. Cică așa faceți voi, dar bineînțeles că noi nu credem că e adevărat. Dar ei zic că ce apare la Antene în cazul ăsta nu e jurnalism, ci linșaj public, dar vă bazați pe acoperirea CNA, care orice minciună ați zice despre MISA și despre multe altele, nu vă sancționează.

Să vedeți ce mai zic yoghiștii ăștia: că ce ați spus voi la televizor cum că Bivolaru e cel mai mare infractor din România și pe locul unu din Europa, mai periculos decât orice  criminal și terorist, ar fi absurd, dacă gândești. Spuneau că chiar dacă ar fi adevărat că ar fi făcut amor cu Mădălina, de ce nu ne gândim că sunt alții care au omorât o grămadă de oameni sau au furat sute de milioane de euro și că ar fi chiar în România o adevărată mafie politică ce a furat și a distrus pe rupte și au adus țara la sapă de lemn. Adică, ăștia de ce nu sunt trecuți pe liste ca periculoși? Ziceau că tot ce dați voi cu Bivolaru e un circ și că e absurd să fii considerat cel mai mare criminal din Europa pentru o relație cu o fată. Și cică nici măcar nu era profesorul ei sau ceva de genul ăsta. Și că toată treaba e o găinărie, sunt milioane de bărbați care au avut relații cu minore. Vai, așa de jigniți ne-am simțit! Cum adică, dacă voi de la Antena dați în fiecare seară și ziceți că Bivolaru e cel mai rău și mai pervers, cu secta lui, cum ar putea să nu fie adevărat?! Mă uit la dvs., domnule Gâdea, sunteți un băiat așa de serios… Și mai ales că am auzit că ați fost și pastor… Eu sunt convinsă de fiecare cuvințel pe care-l spuneți.

Un alt vecin din bloc le-a spus yoghiștilor așa: dacă nu era Bivolaru un așa de mare ticălos nu îl mai căuta Poliția Europeană și nu mai scriau atâția prin ziarele de la noi și chiar și din alte țări!  Știți ce-au spus? Că Poliția română a falsificat acuzațiile și în loc de sex cu o minoră a pus chestii mult mai dure, ceva cu exploatare, trafic, abuzuri cu copii și alte alea. Și că ziariștii scriu la comandă, că toată mass-media ascultă de niște ordine! Vedeți, domnu Gâdea, ce aberații?! Păi cum putea Poliția, care e cea mai corectă și veghează la respectarea legii, cum putea tocmai ea să falsifice niște acte oficiale internaționale… Și cum s-ar putea ca toți ziariștii și toate televiziunile să mintă în așa hal?! Yoghiștii ăștia sunt rău de tot duși cu pluta! Ei au vrut să ne arate dovada pe Internet, că una e acuzația din România și cu totul alta e acuzația de la Europol. Au zis că orice om inteligent poate să verifice singur. Dar eu nu mă pricep la din astea și nici nu mă interesează. Dar am vrut să vă spun, ca să dați la o emisiune și să mai râdem ce trăznăi pot să spună ăștia!
Da, și apropo de râs, tare ne-am mai distrat cu mutrele pe care le făcea domnul Badea când îl imita pe Bivolaru, cu faza de la Tucă Show. Exact ca Bivolaru! Bine, yoghiștii au spus că a făcut exact ca un măscărici care imită, ca o maimuță, adică fără să aibă habar ce face, că acolo a fost o ridicare la voință, în forță, a energiei – nu știu cum îi ziceau – chiundalini, parcă.

A, și altă chestie super ciudată e cu sexul. Au zis că e plină lumea de sex deșănțat, în ziare, reviste și televiziuni, pe toate gardurile și tarabele, în baruri și în tufișuri și nimeni nu se scandalizează. Dar când e vorba de MISA, toți devin extrem de revoltați. Păi cică, de ce? Că la urma urmei ce ar face ei în plus? De fapt treaba cu sexul la ei e în felul următor: ei fac amor fără ejaculare și în felul ăsta pot să facă și ore în șir, într-un mod spiritual, prin consacrare sau ceva cu Dumnezeu, parcă. Spuneau că așa sunt mult mai sănătoși și mai fericiți și că ăsta pe vremuri era un secret cunoscut numai de împărații din Orient. Eu și cu vecinele mele tare am râs de aiureala asta. Păi cum să poți să faci amor ore în șir?! Ăsta e clar semn de obsesie sexuală! Și ce are sexul cu Dumnezeu?! Chiar le-am spus că ar trebui să le fie rușine că pângăresc cele sfinte și mai și vorbesc de Dumnezeu. Mai ales dvs. domnule Gâdea, ar trebui să le dați o lecție despre asta la televizor!

Și mi-am amintit încă ceva: au mai zis de doamna aia urâtă cu care ați mai vorbit la telefon, care a fost la MISA, doamna Cecilia Tiz. Au zis că e deconspirată de ani de zile că lucrează pentru SRI. Că a scris din Germania enorm de multe mesaje pe internet în care comenta tot felul de subiecte și informa orice instituție din România despre cât de răi sunt sectanții lui Bivolaru. Ziceau că până și dacă ar fi stat non-stop pe internet, tot nu ar fi avut timp pentru o activitate așa de intensă, să aibă atâtea informații și timp să scrie. Plus că pretindea că era casnică, singură, cu un copil de crescut. Cine o întreținea? Adică e clar că este folosită doar ca paravan și că în spatele ei sunt Serviciile. Cică la un moment dat a și recunoscut singură, ca fraiera, că lucrează pentru securiști.

Acuma, domnu Gâdea, mă întreb și eu ca omul: dacă ar fi adevărat ce spun ăștia, ce ar putea să aibă SRI și Poliția și toată presa cu ei și mai ales cu Bivolaru? Părerea mea e că le place să se dea victime și să spună că toți le vor răul. Chiar i-am întrebat și pe ei de ce i-ar vâna toată lumea. Pentru ce? Au zis că suntem naivi. Ne-au întrebat dacă am auzit de Grupul Bilderberg, Masonerie, Iluminați, Noua Ordine Mondială. Că cică aproape toate guvernele lumii sunt conduse de păpuși ale acestei caracatițe și că ei dețin cam totul sub control: puterea politică, băncile, corporațiile, mass-media. Și că oricine le dă de gol planurile de dominare este imediat eliminat de agenții lor pentru că ei vor să aducă lumea la o stare de sclavie. Una dintre vecinele mele mai auzise de asemenea subiecte și le-a spus imediat despre ce este vorba: teoria conspirației! Adică îți imaginezi cele mai stupide scenarii mondiale, ca să panichezi oamenii, dar trebuie să fii paranoic ca să crezi așa ceva. Eu, de exemplu, am avut încredere foarte mare în domnul Ponta pentru că sunt sigură că el nu ar fi permis nimic rău în țară (îmi pare tare rău că nu mai e prim-ministru pentru că ne mai mărea și nouă salariile și pensiile).

Mai spuneau că Bivolaru a ținut conferințe și a scris multe cărți și că toți de la MISA știu de chestiile astea și nu mai pot fi manipulați cu presa și televizorul. Și că de aia Guvernul din umbră e deranjat rău de tot de Guru Bivolaru și cică ăsta e motivul real pentru care vor să-l radă. Yoghiștii au zis că ne dau cărți scrise de Bivolaru și să decidem singuri cine are dreptate. Noi nu am vrut să citim prostiile lor de la sectă, așa că doar ne-au arătat, de curiozitate, titlurile de la câteva cărți și dvd-uri. Cred că îmi amintesc câteva: despre E-urile din alimente, despre efectele criminale ale vaccinurilor, despre cum minte industria farmaceutică, despre ce înseamnă cu adevărat o alimentație sănătoasă și cum să ne tratăm natural. Sau, cică despre cip-uri care se bagă sub piele, despre cum înșală băncile, despre norii toxici pe care îi lasă avioanele, despre protocoalele francmasoneriei, despre îmbolnăvirile provocate de rețelele wi-fi și telefonie mobilă. Sau o chestie super-ciudată, eu zic că e SF: despre motorul cu apă! Alta SF: că ar exista extratereștri și că ar fi nenumărate dovezi, doar că nu sunt recunoscute oficial… Sau cică România ar avea un destin spiritual și că aici a fost vatra civilizațiilor cu mii de ani în urmă și că de aici va reîncepe în curând trezirea spirituală mondială!!!

Vedeți, domnu Gâdea, ce aiureli și fantasmagorii au oamenii ăștia în cap! E drept, mai zic ei și câte ceva adevărat, cum ar fi chestia cu E-urile, dar prea exagerează! De la un moment dat cred că o iei razna de la atâtea conspirații și ore de sex. Dar ei erau așa de serioși când vorbeau! Noi ne-am prefăcut cât am putut că îi ascultăm cu interes, dar am notat cât mai multe „perle” din astea, ca să vă mai dăm subiecte de emisiuni. Îmi cer scuze că v-am scris așa mult, dar cred că a meritat. Ca să afle lumea ce e cu Bivolaru ăsta și cu yoghiștii lui.

Maria P. – București

PS: În caz că nu v-ați dat deja seama, această scrisoare este un pamflet. Vorba aceea: trăim într-o țară tristă, dar plină de umor. Din păcate în prezent e un umor tragic, involuntar.

yogaesoteric
8 martie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More