Dezminţire cu privire la un mesaj care circulă pe reţelele de socializare şi care îi este atribuit în mod fals lui Grieg

Având în vedere că pe reţelele de socializare circulă un mesaj în care se spune că un coleg de-al nostru ar fi avut o discuţie cu Grieg, care i-ar fi spus că, dacă nu se va lucra intens şi constant spiritual pentru Donald John Trump, „vom avea 3 ani de întuneric”, precizăm pe această cale că aceste afirmaţii nu sunt adevărate şi nu îi aparţin profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

Vă rugăm să daţi dovadă de discernământ şi să nu daţi crezare unor astfel de mesaje alarmiste, care sunt postate pe reţele de socializare la adăpostul anonimatului, mai ales că nu este prima dată când profesorului de yoga Gregorian Bivolaru i se atribuie de către diferite persoane afirmații pe care în realitate nu le-a făcut.

Mesajele oficiale sunt postate în primul rând pe site-ul oficial al școlii, misa.yoga, şi pe yogaesoteric.net, și nu pe grupuri de discuții, iar mesajele care provin de la diferite persoane este de bun simț să fie semnate, pentru a se putea verifica eventual, de către cei care doresc, autenticitatea lor.

Dincolo de aceasta, vă invităm să participați cât mai mulți la acțiunile spirituale organizate în cadrul școlii noastre și care au susținerea Ghidului nostru spiritual.

 

yogaesoteric
30 octombrie 2020

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More