Dezvăluire științifică-bombă: Virusul covid provine 99,8% din laborator! Doar 0,2% șanse ca el să fi apărut pe cale naturală

Pe 29 ianuarie, dr. Steven Quay, director al Atossa Therapeutics, Inc., a publicat o lucrare intitulată „O analiză bayesiană concluzionează dincolo de orice îndoială rezonabilă că SARS-cov-2 nu este obținut natural prin zoonoză, ci este produs în laborator”, arată un materialYahoo Finance. Este prima recunoaștere a acestei ipoteze pe o platformă ca Yahoo, transmite Epoch Times.

În ultimele zile ale Administrației Trump, secretarul de stat Mike Pompeo a făcut aceleași afirmații. În luna ianuarie, ActiveNews a publicat materialul care emitea aceeași concluzie, apărut în NEW YORK Magazine: Virusul SARS-Cov-2 – Ipoteza scurgerii din laborator. Analiză de intelligence comentată de avocatul Peter Costea: COVID-19 MADE IN CHINA.

Pentru un articol în care semnala un punct de vedere similar al Comunității de informații americane, ActiveNews a fost plasat de brigăzile roșii online pe o listă neagră cu site-uri și personalități, ca profesorul de drept Gheorghe Piperea, care ar promova așa-zise știri false (fake news). Să nu-l uite și pe profesorul Steven Quay. Cât și site-ul Yahoo Finance!

Studiul actual, de 193 de pagini, poate fi descărcat de la Zenodo, o arhivă online open source cu scop general operată de CERN, de aici

Scopul analizei a fost de a determina originea virusului Wuhan, care mai este cunoscut și sub denumirea de SARS-cov-2, care cauzează covid-19.

Plecând de la premisa inițială că există o probabilitate de 98,2% ca virusul Wuhan să fi fost rezultatul unui salt zoonotic (a sărit bariera speciilor de la liliac la om) natural, și doar 1,2% probabilitate să fie o scurgere de laborator, studiul găsește și analizează impactul a 26 de fapte și dovezi independente, examinate sistematic.

Concluzia finală la care ajunge lucrarea arată că virusul Wuhan provine, de fapt, din laborator, cu probabilitate de 99,8% și că există doar 0,2% șanse ca el să fi apărut pe cale naturală.

„La fel ca mulți alții, sunt îngrijorat de ceea ce par a fi conflicte de interese semnificative între membrii echipei OMS și oamenii de știință și medicii din China și cât de mult acest aspect va împiedica o examinare imparțială a originii SARS-cov-2”, a spus Dr. Quay.

„Analizând doar dovezi științifice accesibile publicului despre SARS-cov-2 și folosind estimări extrem de conservatoare în analiza mea, concluzionez, totuși, că este dincolo de orice îndoială rezonabilă că SARS-cov-2 a scăpat din laborator. Dovezile adiționale a ceea ce par să fie secvențe genetice ale vaccinului adenovirus la specimene [prelevate n.r.] de la cinci pacienți, luate în decembrie 2019 și secvențiate de Institutul de Virologie din Wuhan necesită o explicație. Puteți vedea acest tip de date într-un studiu de provocare de vaccin, de exemplu. Sper că echipa OMS poate obține răspunsuri la aceste întrebări.”

Pentru a ajuta la găsirea adevărului și pentru a obține părerea terților cu privire la metodologiile utilizate și concluziile la care s-a ajuns în această lucrare, o copie draft a analizei a fost trimisă la 26 de oameni de știință din întreaga lume, inclusiv anchetatorilor OMS aflați în prezent la Wuhan, Institutului de Virologie Wuhan, precum și altor virologi proeminenți.

Despre Steven Quay, MD, Ph.D.

Dr. Steven Quay a publicat peste 360 de contribuții medicale și a fost citat de peste 10.000 de ori, plasându-se în topul 1% al oamenilor de știință din întreaga lume. Deține 87 de brevete SUA și a inventat șapte produse farmaceutice aprobate de FDA care au ajutat peste 80 de milioane de oameni.

O echipă a redacției Epoch Times New York a realizat la începutul anului 2020 un documentar despre originea virusului Wuhan, care ajungea la aceleași concluzii, disponibil aici.  

Filmul a fost cenzurat de platformele social media în ciuda mai multor luări de poziție similare ale unor personalități din lumea medicinei sau a serviciilor de informații.

VIDEO cu demonstrația profesorului Steven Quay:

OMS consideră în continuare puțin credibilă teoria unei „scăpări” dintr-un laborator din Wuhan în originea covid-19

Conducătorul experților OMS care anchetează la Wuhan originea pandemiei covid-19, Peter Ben Embarek, pare să îndepărteze teza unei „scăpări” a virusului dintr-un laborator din oraș – un „scenariu excelent” de film, în opinia sa. Peter Ben Embarek face parte dintre cei zece cercetători ai Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) care au sosit luna trecută în China cu scopul de a ancheta apariția covid-19.

Echipa a vizitat inclusiv Institutul de Virusologie din Wuhan, situat în centrul Chinei, acuzat de către fostul președinte american Donald Trump de faptul că a lăsat să „scape” virusul de la unul dintre laboratoarele sale – accidental sau nu. Acesta este cel mai controversat loc vizitat până acum de către delegația OMS. 

Institutul de Virusologie din Wuhan dispune, începând din 2012, de un laborator de înaltă securitate, de tip P3 („patogen clasa 3”), care studiază numeroase virusuri, inclusiv coronavirusuri. Instituția deține, de asemenea, un laborator de tip P4 – pentru patogeni și mai periculoși, un laborator cu un nivel de securitate și mai mare – care poate primi tulpini ca Ebola, și pe care OMS l-a putut vizita. 

Înainte de a pleca din postul de șef al diplomației americane, Mike Pompeo a arătat din nou cu degetul institutul, la jumătatea lunii ianuarie. „Dacă începem să urmărim și să vânăm fantome de colo-colo, nu vom ajunge niciodată nicăieri”, apreciază Peter Ben Embarek, contactat telefonic de către AFP de la Beijing. Toate aceste conjecturi ar reprezenta „scenarii excelente pentru filme și seriale”, consideră șeful experților OMS. El promite însă „să urmărească știința și faptele” pentru a trage o concluzie definitivă cu privire la originea pandemiei covid-19. 

Va ţine oare cont de analiza profesorului Steven Quay sau conflictele de interese pe care le semnala reputatul om de ştiinţă vor înclina balanţa către muşamalizare?

Citiţi şi:

O informare explozivă despre coronavirusul 2019-nCoV (I)

«Este ca și cum ar fi fost conceput să infecteze oamenii»

DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE ale unui microbiolog referitoare la viruşii artificiali

yogaesoteric

16 februarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More