Dezvăluiri despre armele cu energie dirijată folosite pentru controlul maselor de către aşa-zişii «Iluminaţi» (II)

Citiți prima parte a articolului

 

Nu există niciun loc unde să ne odihnim capetele, care au devenit veritabile ținte pentru stăpânii armelor electromagnetice

 

La 10 ani după atenționarea făcută de Brejnev, dr. Becker lansa același avertisment. „Monitorizarea potențialelor electrice culese de EEG, combinată cu emisia de frecvențe radio sau microunde, pentru a induce anumite gânduri sau stări psihice cum ar fi consimțământul fără crâcnire sau starea de complacere într-o anume situație, amenință să producă o metodă de control mental care pune într-un mare pericol întreaga umanitate – ceea ce poate conduce la tirania fără utilizarea forței brute…

Familiaritatea hipnotică a televizorului și radioului, combinată cu efectele biologice ale fasciculelor de unde emise de ele, constituie deja o forță imensă de nivelare a conștiințelor la nivel de masă, chiar dacă aceasta se face în mod intenționat, în conformitate cu un plan sau nu.”

National Security Agency Signals Intelligence (SIGINT) monitorizează undele cerebrale prin satelit, decodează potențialele cerebrale de 5mW la 3,5Hz, apoi le transmite unui monitor cu circuit integrat de foarte mare viteză (VHSIC – very high speed integrated circuit) pentru „conversații forțate”. Pentru „clonarea electroencefalogramei”, câmpul electromagnetic al individului-țintă este mai întâi monitorizat, apoi decodificat cu ajutorul unui program computerizat, după care clișeele emoționale sunt trimise înapoi la creierul țintei. Prin plasarea unui microcip de 5 micromilimetri în nervul optic, impulsurile nervoase pot fi „culese” din creierul persoanei cu implant de către cel „ce trage cu urechea”, după care gândurile decodificate sunt transferate la un computer pentru stocare până când se va decide ca ele să fie proiectate din nou în creierul individului-țintă, pentru a fi re-experimentate de victimă ca halucinații sau ca voci din conversațiile trecute etc.

În blogul său intitulat „cetățeanul Smith”, cercetătorul Paul Baird a descris acest proces astfel: „Gândurile minții umane operează la viteza de 5.000 de biți pe secundă, dar sateliții și diferitele forme de biotelemetrie pot trimite aceste gânduri la supercomputerele din Maryland, USA, Israel etc. care au, fiecare, o viteză de 20 miliarde de biți pe secundă. Acestea, chiar și în prezent, monitorizează milioane de oameni simultan.”

În final, acestea ne vor monitoriza pe aproape fiecare dintre noi… mai rău decât într-un coșmar orwellian de tip „Big Brother” pe care ni l-am putea imagina, doar că acesta va fi cât se poate de real. Și totuși, conducătorii aleși democratic ai acestei lumi, care cunosc întreaga conspirație, nu fac nimic ca s-o împiedice.

De obicei, indivizii-țintă sunt conștienți că undele lor cerebrale sunt monitorizate, datorită feedbackului prin Neurofon care însoțește procesul. Cu alte cuvinte, computerul repetă (ca un ecou) propriile noastre gânduri în timp ce operatorii umani comentează sau răspund verbal. Ambele (acțiuni) sunt facilitate de Neurofon. În timp ce comentariile umane sunt individuale și nu sunt legate de procesele mentale specifice ale victimei, adeseori, prin intermediul inteligenței artificiale implicate se vor repeta „papagalicește” fraze standard. Acestea sunt declanșate de gândurile noastre, în timp ce operatorii umani rămân tăcuți sau absenți. Pentru a înțelege cât de teribilă poate fi această invadare profundă a vieții intime, să ne imaginăm că suntem chestionați despre trecutul nostru în timp ce stăm în pat. În final, putem să alunecăm în somn, având vise personale sau vise „induse”, doar pentru a ne trezi auzind comentariile și ridiculizarea operatorilor la adresa gândurilor (viselor) noastre subconștiente.
În casele și birourile din întreaga Americă, scanere acordate pe lungimi de undă de ordinul milimetrilor sunt camuflate în pereți, pregătite pentru inducerea unor stări emoționale specifice prin intermediul unor transmițători cu microunde ce emit potențiale cerebrale corespunzătoare. Majoritatea ființelor umane sunt neavizate că un potențial de excitație menit să producă o sinucidere sau o crimă le poate „reseta” efectiv creierul și le poate induce o cumplită stare de depresie sau de furie (este posibil ca această tehnologie să fi fost în spatele „sinuciderii” activistului politic Abbie Hoffman, a cântărețului Kurt Cobain, a jurnalistului Garry Web etc. )

Cercetătorul britanic Tom Rifat din Marea Britanie explică acest fenomen astfel: „Șefii serviciilor secrete sunt acum în al nouălea cer; dacă cineva devine pentru ei o problemă, trebuie doar să trimită «echipa de control mental pentru sinucidere» în apropierea casei respectivului. În câteva săptămâni, victima se sinucide…”

„Dacă însă șefii serviciilor secrete militare nu vor să te sinucizi, te pot face totuși să o iei razna. Aceasta se face prin transmiterea la nivelul creierului a potențialului de excitație al unei anumite stări mentale patologice în timp ce ești acasă. Pentru a ajuta la aceasta, operatorii serviciilor secrete transmit și sunete sau voci la nivelul receptorilor din creierul victimei. Această percepție auditivă intracerebrală este folosită pentru a face victima să se comporte ca și cum ar fi înnebunit, deoarece nimeni altcineva nu aude acele voci. Transmiterea datelor auditive direct la receptorii din creierul țintei cu ajutorul microundelor este acum o practică obișnuită.”

Nu trebuie să avem cine știe ce nivel științific de cunoaștere pentru a înțelege că supravegherea de la distanță prin intermediul satelitului și tehnologiile care permit urmărirea „de dincolo de orizont” nu sunt doar pentru „teroriști”. Tortura și interogarea de la distanță, amintirile declanșate de întrebările puse prin Neurofon, analizoarele de unde cerebrale care transmit „conversații forțate“ și realizează programări mentale sunt folosite la înființarea unor sui generis lagăre de concentrare electronice în propriile noastre case și locuri de muncă.

Modul silențios, invizibil în care sunt folosite aceste dispozitive, precum și imposibilitatea de a le detecta este ceva revoltător și șocant pentru oricare dintre noi. Atunci când Michael Dukakis a avut neinspirata idee să candideze la președinție împotriva fostului director CIA George H.W. Bush în anul 1988, soția sa a fost adusă în pragul sinuciderii din cauza tensiunii – și cum ar fi putut cineva dovedi că aceasta s-a datorat unui asalt cu arme EM? Gândurile și emoțiile a milioane de indivizi-țintă sunt culese și arhivate pe computere pentru o mie și una de utilizări abjecte, iar cei mai josnici operatori continuă să-i monitorizeze și să-i hărțuiască pe toți cei care le sunt indicați de către șefii lor.
Permite oare amendamentul patru al Constituției SUA desfășurarea în secret a unor cercetări demente și subjugarea minților umane? Tentativele de a pune capăt utilizării ilegale a armelor „non-letale” au eșuat până acum:

– senatorul John Glenn, care știa foarte bine adevărul despre această tehnologie, a introdus un proiect de lege intitulat Actul pentru Protejarea Subiecților Cercetărilor Umane în anul 1997, dar acesta a fost respins;
– pe 28 ianuarie 1999, Parlamentul European a aprobat rezoluția A4-0005/1999. Ciorna acestei rezoluții se referea în mod specific la armele EM, dar formularea din secțiunea 27 a rezoluției finale a ajuns să fie foarte cuprinzătoare și în același timp generică: Interdicție globală a oricărei dezvoltări și implementări de arme care permit orice formă de manipulare a ființelor umane;
– în anul 2001, a fost propus în Congresul american proiectul HR2977 (Legea pentru conservarea spațiului Statelor Unite), care avea drept obiectiv interzicerea oricărei arme cu energie direcționată. După mai multe reformulări, această lege nu a fost aprobată;
– în anul 2002, Institutul de Cercetări pentru Dezarmare al Națiunilor Unite a adăugat în lista armelor de distrugere în masă o nouă categorie: arme psihotronice de control mental și alte arme cu rezonanță electromagnetică.

Din ceea ce se cunoaște, singurele legi care condamnă utilizarea armelor electromagnetice împotriva cetățenilor ca fiind criminală sunt Legile publice 256 și 257 din statul Michigan, semnate de guvernatorul de origine canadiană Jennifer Granholm, pe 28 decembrie 2003. Pedeapsa este, conform legii 257, între 15 ani și închisoare pe viață – dar sunt, oare, astfel de abuzuri urmărite penal în Michigan?

Războiul cognitiv

Când senatorul Church s-a referit la „această agenție (NSA) și la toate agențiile care posedă această tehnologie“ în anul 1975, el nu se gândea doar la NSA, CIA și FBI, ci de asemenea și la Serviciile Secrete ale Apărării. Așa-numitul război „asimetric” modern implică și o formă de război cognitiv care folosește „simulări strategice de personalitate” (personalități multiple) create prin MK-Ultra pentru diferite misiuni sub acoperire. Cognotehnologia, un nou domeniu care presupune convergența dintre nanotehnologie, biotehnologie și tehnologia informației a avut întotdeauna prioritate. Operatorii acestor sisteme sunt și ei traumatizați și li se aplică electroșocuri pentru a li se șterge memoria acțiunilor întreprinse. Asasinii de la unitatea SEAL din cadrul US Navy sunt spălați pe creier, militarilor le sunt implantate prin injectare microbiocipuri, astfel încât prin intermediul supercomputerelor NSA, care pot procesa 20 miliarde de biți pe secundă, sunt supravegheați și se înregistrează experiența lor vizuală și auditivă prin sistemul de monitorizare de la distanță (Remote Monitoring System – RMS).

În prezent, în SUA linia de demarcație între civili și militari a fost ștearsă și trăim cu toții într-un mare câmp de luptă. Firmele de securitate private, membrii bandelor criminale și indivizii de condiție joasă sunt angajați și fac munca murdară a serviciilor secrete, astfel că supravegherea și controlul din partea Congresului american este ocolit. Sarcinile acestor indivizi includ producerea mai sus-amintitelor sinucideri, cunoscute în operațiunile serviciilor secrete ca „execuții auto-inițiate de tip NSA”, faza finală a „ingineriei psihologice” ghidate de la distanță. Operatorii gestionează de la distanță imaginile cerebrale și visele prin intermediul componentei scalare a unui câmp magnetic slab.

Inginerul în domeniul nuclear lt. col. (în retragere) Thomas E. Bearden a afirmat într-un interviu din anul 1991 că fenomenul electromagnetic scalar face posibilă construirea de forme-gând care sunt induse direct în minte și în memoria de lungă durată, prin ceea ce el numește „un canal ascuns prin care sunt trimise în interior impulsuri”.

Acesta este noul război cognitiv sau psihic, o formă de control mental care implică folosirea de câmpuri acustice, optice și electromagnetice sau o combinație a lor, pentru a acționa și a influența în mod nefast procesele fiziologice și psihoemoționale ale victimelor. Mișcările musculare voluntare pot fi condiționate, emoțiile și acțiunile pot fi controlate, somnul poate fi indus sau împiedicat, amintirile de scurtă sau lungă durată pot fi șterse, toate acestea prin control de la distanță. Sistemele denumite generic S4 (Silent Sound Spread Spectrum – spectrul de distribuție a sunetelor interne), instalate la bordul avioanelor EC-130E Commando Solo, produc un fenomen de adaptare în frecvență a undelor cerebrale, iar apoi clişeele emoționale sau comenzile vocale sunt transmise modulat, pe benzi rezervate de frecvență, via sistemul de comunicații militare Omega.

Seturi de astfel de înregistrări, gata pregătite pentru a ataca țintele umane vizate, codate în fascicule de microunde, pot produce atacuri de cord, atacuri cerebrale, paralizii etc. Boli precum gripa pot fi transmise către ținte. Clădirile unde se întâlnesc grupurile dizidente sunt făcute să devină instantaneu zone „fierbinți”. Răpirile făcute în realitate de agenții guvernului sunt deghizate în răpiri extraterestre, în care sunt folosite arme paralizante, se șterge memoria de scurtă durată a victimelor și se induc false amintiri. Nu mai este necesară instalarea de microfoane, totul se realizează acum cu ajutorul unor lasere proiectate asupra ferestrelor, ceea ce permite captarea sunetelor din încăperea respectivă. Mesajele subliminale din emisiunile TV și din filme nu au fost eliminate, ci doar perfecționate tehnic: imagini slab luminate sunt integrate și mixate astfel încât ele să fie subliminale, adică sub pragul perceptiv al vederii normale, producându-se un sui generis film în interiorul filmului, care este însoțit de o transmisie digitală de coduri hexazecimale de culoare, precum cele din filmul Close Encounters of the Third Kind (Întâlniri de gradul trei) – și aceasta se petrecea deja în anul 1977. Și să nu uităm aici subliminalele folosite la concerte și în multe albume de muzică la modă.

Oamenii tind să uite că marile corporații din telecomunicații sunt contractori militari care exercită o putere aproape absolută asupra comunităților umane. Puțini știu că în anul 1995 – anul de dinaintea infamei Legi a Telecomunicațiilor din 1996 – Ministerul American al Apărării și Departamentul Justiției, prin intermediul Institutului Național al Justiției, au reunit factorii de răspundere din armata americană, contractorii din domeniul apărării, din departamentele de cercetare științifică din cadrul armatei și din poliție pentru a implementa o politică de utilizare duală a armelor non-letale precum ADS, LRAD (Long Range Acoustic Devices) și tehnologiile bazate pe unde electromagnetice pentru control mental de la distanță prezentate mai sus. Totodată, a fost cosmetizată terminologia, astfel că sintagma „inamic extern” utilizată în timpul Războiului Rece a fost înlocuită cu „adversar străin sau intern” (acum se folosește termenul „terorist”) – care desemnează orice persoană ale cărei activități displac armatei sau poliției.

Operațiunea „Sădiți și apoi pliviți”

Declanșată în Statele Unite în urmă cu câțiva ani, la inițiativa Departamentului de Justiție, operațiunea „Sădiți și apoi pliviți” vizează, aparent, prevenirea, controlul și reducerea infracțiunilor prin conlucrarea forțelor polițienești cu cetățenii vigilenți.

În cartea sa din anul 1997 – Controlul minții, controlul lumii – cercetătorul Jim Keith a relatat cum a locuit timp de trei ani în cartierul rău famat Tenderloin din San Francisco, unde această operațiune era în plină desfășurare. Acolo, la etajul superior al unei clădiri guvernamentale erau, de fapt, instalate un radar și un scut împotriva undelor radio și a microundelor pentru o mulțime de dispozitive pentru comunicații.
 
De pe acoperiș, era vizibil totul în Tenderloin, ceea ce înseamnă că undele radio puteau fi transmise în orice direcție. Dat fiind faptul că emisiile de unde ELF și ULF (ca și emisiunile TV) nu trec bine prin pământ și prin clădiri, Keith a observat că gândurile sale erau perturbate dimineața devreme și seara de un bâzâit sau zumzăit care venea din interiorul craniului său. El și-a auzit vecinii strigând și amenințându-se reciproc undeva afară și încet-încet a realizat că în Tenderloin se desfășura un experiment dublu-orb care era monitorizat de secția de poliție. Autoritățile nu-și făceau deloc probleme că procedau în mod abuziv, adică fără a consulta populația. Cine ar lua în serios plângerile unui sărac, ale unui individ instabil mental sau ale unui dependent de droguri?

Tim Rifat menționa în anul 1999 că poliția din Sussex, Marea Britanie, avea permisiunea de folosire exclusivă, pe antena ei de 61 de metri lungime, a frecvenței microundelor de 450 MHz, aceeași frecvență care, transmisă la 0,75 mW/cm2, a fost folosită și de cercetătorul Ross Adey în experimentele sale de modificare de la distanță a comportamentului uman.

Atunci când un semnal ELF este emis pe frecvența aceasta spre antenele din jurul orașului, el va rezona în câmpurile electromagnetice din zona liniilor de tensiune, va fi retrimis și va pătrunde în case prin circuitele electrice. Sute de turnuri și antene de microunde se conectează acum la telefoanele mobile, într-o rețea de tip NetRad modulată pulsatoriu. Din vârful fiecărui turn este emisă o radiație pe frecvența microundelor, care bombardează și străpunge țesuturile tuturor persoanelor care-i apar în cale, iar la baza turnului există monitoare video, senzori miniaturali (magnetici, seismici, de infraroșii, radar și electromagnetici) și procesoare de semnal care declarativ sunt destinate supravegherii atmosferice, detectării agenților biologici, radiațiilor etc. NetRad a fost pusă la punct la ordinul capilor complexului militar-industrial prin intermediul UMASS Microwave Remote Sensing Laboratory, AT&T, Radian/Onex Corporation și al altor brațe ale caracatiței militare protejate de Centrul Harvard pentru Analiza de Risc (Harvard Center for Risk Analysis), un front industrial fondat de 100 dintre cele mai mari și mai puternice corporații din lume și, cu siguranță, unul dintre cei mai activi sponsori ai Legii Telecomunicațiilor din anul 1996.

Sub pretextul confortului consumatorului, tehnologia cu dublă întrebuințare ajunge până la urmă în fiecare cartier. Dublă întrebuințare, dublu pericol.

Concluzie

Multe dintre datele din acest material vin din mărturia depusă de CIA în data de 21 septembrie 1977 în fața Subcomitetului pentru Sănătate și Cercetare Științifică, precum și din materialele clasate Top Secret care au fost deconspirate prin invocarea Legii libertății de informare, Freedom Of Information Act. Mai multe informații sunt disponibile pe internet, datorită cercetătorilor și victimelor care au suportat în mod direct tortura acestui sistem criminal – indivizi care au devenit fără consimțământul lor ținta unor experimente, persoane care trăiesc singure, care au ales să dezvăluie public experiența lor, care nu au relații bune cu familia, dar ale căror rude au de cele mai multe ori conexiuni cu serviciile secrete. Deși unele mărturii sunt neverosimile, experiența arată că cele mai multe dintre ele sunt demne de crezare, dacă ești familiarizat cu modul în care tehnologia funcționează.

Din păcate, realitatea este că noi suntem cu toţii supuși precum nişte cobai de laborator, fără ca măcar să ne dăm seama, la un experiment social nebunesc care este orchestrat, sub ochii pasivi ai autorităţilor, de către agenţii infiltraţi ai unor grupuri de interese oculte ce sunt pe cale să subjuge întreaga lume. Frica și depresia, pasivitatea, gradul de izolare, starea de sănătate, nivelul stresului și chiar nebunia și sinuciderea sunt înregistrate și urmărite în mod riguros de diferite organisme şi agenţii care beneficiază de fonduri şi susţinere guvernamentală. Totul se desfăşoară într-un mod atât de insidios în actualele state aşa-zis democratice, încât cei care reclamă la poliție sau la autoritățile abilitate ale statului faptul că sunt supuși la astfel de hărțuiri sau că sunt supravegheați prin mijloace electronice sunt de cele mai multe ori luați în derâdere sau discreditați, în loc să fie ascultați și ajutați.

Datorită Manualului de Diagnostic și Statistică a Tulburărilor Mentale realizat de Asociația Psihiatrilor Americani, în parte pentru a furniza diagnostice „de acoperire” pentru tehnologiile de supraveghere high-tech, internarea într-un spital psihiatric conduce aproape sigur la diagnosticarea ca paranoic sau schizofrenic și la discreditarea publică.

Deja de multă vreme în mediile urbane rezonanța Schumann a Pământului, la care orice formă de viață pulsează, a devenit imperceptibilă. Suntem întemnițați într-o sui generis închisoare EM, și fierbem ușor într-o „supă electromagnetică”. Ciclurile noastre biologice sunt bulversate, iar stresul cronic și bolile sunt în creștere. Între timp, patronii din industria medicală și farmaceutică se îmbogățesc mai mult decât în visele lor cele mai fanteziste.

Așa cum a afirmat dr. Becker, arma ultimă este manipularea mediului electromagnetic înconjurător, deoarece este imperceptibil, subtil și are o influență nefastă asupra esenței noastre vitale, în timp ce vorbim la telefon sau suntem în fața calculatorului, ascultând muzică, privim la televizor sau trecem prin razele X ale scanner-ului de la aeroport.

Este momentul să înfruntăm veritabila „vrăjitorie” tehnologică ce ne-a subjugat și să rupem pactul inconștient pe care l-am făcut cu forțele ascunse care ne pregătesc un viitor cumplit, de animale cu față umană închise în țarcul strâmt al Noii Ordini Mondiale.

Ca fost inginer în US Navy, Eleanor White scria: „Pentru prima dată în istorie, o ființă umană, ascunsă, poate controla de la distanță gândurile și acțiunile unei alte ființe umane prin hipnoză nedetectabilă, folosind tehnologie electronică ce este încă secretă, clasificată. Aceste aparate au destrămat în totalitate sistemele de justiție din lume… Aceste arme nedovedite, care nu lasă urme, pot face ca omorurile să devină o activitate de rutină și ceva foarte ușor de realizat.”

Pierderea libertății de gândire înseamnă mult mai mult decât pierderea unei forme de organizare socială. Înseamnă pierderea civilizației și a ceea ce înseamnă să fim, în mod fundamental, oameni. Costurile somnului conștiinței noastre, înlănțuite de confort și de conveniențe, sunt prea mari pentru a putea fi plătite.


Articol preluat din Programul Taberei spirituale yoghine de vacanţă Herculane 2015, publicat de Editura Shambala, tiparit de Ganesha Publishing House.


Citiţi şi:

Modalităţi de influenţare de la distanţă a psihicului fiinţei umane

Vremea – o armă redutabilă

Programarea Mentală – «Asul din mânecă» al organizaţiei criminale a «Iluminaţilor» (1)

 

yogaesoteric
2 octombrie 2015


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More