Diavolul nu se îmbracă de la Prada – Elena Udrea le dă mură-n gură procurorilor DNA

 

„Fostul meu soţ a fost unul dintre cei care au dus bani capilor SRI… Oamenii aceştia erau implicaţi în afaceri, luau comisioane de la oameni de afaceri… Când mă întâlneam cu domnul Coldea, era îmbrăcat în Louis Vuitton, că tot vorbim despre pantofi şi despre genţi, şi nu este un brand ieftin.”
Pentru acuzaţii mult mai cuminţi, DNA nu a ezitat să deschidă dosare şi chiar să defileze cu oameni în cătuşe

Oare va îndrăzni vreun procuror DNA să se sesizeze şi să declanşeze o anchetă care să-l privească pe fostul şef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, în condiţiile în care apar din ce în ce mai multe acuzaţii de corupţie la adresa acestuia? Probabil că acest lucru nu se va petrece, cel puţin atât timp cât în fruntea DNA se va afla partenera de „binom” a lui Coldea, Laura Kovesi. Doar dacă ar citi unele declaraţii făcute de Elena Udrea, procurorii DNA ar avea destule motive pentru a se autosesiza şi pentru a declanşa o anchetă faţă de Coldea. Ca să nu mai spunem că în alte cazuri, după simple declaraţii, DNA a săltat oameni de pe stradă pe care i-a aruncat apoi după gratii.

Favorita lui Traian Băsescu a făcut în data de 13 iunie 2017, la B1 TV, noi precizări despre modul în care Florian Coldea şi alţi şefi din SRI s-ar fi implicat în politică şi ar fi fost finanţaţi de diverşi oameni de afaceri. Udrea a relatat că unul dintre cei care au dus bani capilor SRI este chiar fostul ei soţ, afaceristul Dorin Cocoş. Elena Udrea a precizat, totodată, că şefii SRI erau implicaţi în afaceri şi obişnuiau să îşi ia comisioane de la oamenii de afaceri cu care aveau legături.

Un detaliu extrem de important oferit de Udrea, deşi la prima vedere acesta pare a ţine de domeniul mondenului, priveşte stilul de viaţă al lui Florian Coldea. Protejata lui Băsescu a dezvăluit că fostul şef operativ al SRI obişnuia să se îmbrace în mărci de lux, cum ar fi celebra Louis Vuitton. Un brand ale cărui produse vestimentare şi accesorii costa mii de euro.

Iată declaraţiile Elenei Udrea:

„Sunt doi ani de când eu am spus că miza implicării unor oameni din servicii, în frunte cu domnul Coldea, în politică, la vârful societăţii, în ceea ce înseamnă eliminarea sau reducerea la tăcere a unor oameni din presă este una economică.
Am spus de atunci că oamenii aceştia erau implicaţi în afaceri, luau comisioane de la oameni de afaceri de care se lăsau frecventaţi, şi am dat exemplul cu fostul meu soţ. El nu a putut să recunoască pentru că l-au întrebat în timp ce l-au şi arestat, însă a fost unul dintre cei care au dus bani capilor Serviciului Român de Informaţii.

Prin faptul că se spun aceste adevăruri chiar din interiorul sistemului, poate de data aceasta va exista şi o consecinţă în planul legal. Astfel, am ajuns să banalizăm, să transformăm în bârfă lucruri care în orice societate, în orice stat de drept ar declanşa adevărate revoluţii.

Când mă întâlneam cu domnul Coldea, era îmbrăcat în Louis Vuitton, că tot vorbim despre pantofi şi despre genţi. Dacă pe mine m-au judecat şi mă judecă unii pentru pantofii pe care îi am, şi eu eram soţie de om de afaceri, eu vă spun că domnul Coldea se îmbracă fix în Louis Vuitton, şi nu este un brand ieftin.”


Citiţi şi:

Fost colonel SRI cutremură «binomul»: acuzaţii extreme la adresa lui Kovesi şi Coldea

Liviu Dragnea, Florian Coldea, vinul «Opus One» și iudeo-masonii

DNA a fost confiscat de fosta conducere a SRI. Cine este «noul jupân în locul lui Coldea?» şi rolul lui Iohannis

 

yogaesoteric
26 octombrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More