DIICOT anchetează finanţarea #Rezist. 15 milioane de dolari suspecți și eternul George Soros…

 

Site-ul luju.ro a făcut o serie de dezvăluiri senzaționale despre mișcarea #Rezist. După ce, în septembrie 2018, jurnaliștii de la Lumea Justiției publicau înregistrări cu un „membru #rezist” care dezvăluia aspecte șocante din interiorul mișcării, confirmând finanțarea din exterior pentru protestele Rezist, site-ul de investigații a venit cu alte informații incendiare. Conform sursei citate, DIICOT anchetează modul în care mișcarea Rezist este finanțată, fiind investigate fapte de constituire de grup infracțional organizat și spălare de bani. În anchetă sunt vizate tranzacții cu cryptomonede realizate dintr-un portofel virtual, utilizat de mai multe organizații din România ce colaborează cu mișcarea Rezist, sumele fiind de peste 15 milioane dolari.

În ultimii trei ani, ar fi fost făcute 403 tranzacții în valoare totală de 14,9 milioane de dolari, bani care ar fi ajuns la organizațiile ce promovau protestele din România. Potrivit sursei citate, procurorii au în vedere faptul că toate sumele ar proveni de la Fundația Stefan Batory din Polonia. Cu câteva săptămâni înainte de protestul din 10 august, ar fi fost retrase din acel depozit virtual sute de mii de euro.

Pentru cei care nu știu, această fundație este sponsorizată în mod direct de către miliardarul cu viziuni globaliste George Soros, fiind practic o placă turnantă folosită pentru finanțarea ONG-urilor din Europa Centrală și de Est, prin acordarea de grant-uri, fapt recunoscut chiar pe site-ul oficial al Fundației.

Sursele apropiate dosarului DIICOT au mai confirmat că în săptămânile premergătoare protestelor din 10 august, din „portofelul” de bitcoin #REZIST au fost retrase sume de ordinul sutelor de mii de euro, titrează EVZ.


Citiți și:

Dezvăluiri șocante – Protestele #rezist ar putea fi un experiment al unei companii americane de sociologie și software 
Este dispus George Soros să finanțeze desprinderea Transilvaniei de România? 
Soros finanțează pe ascuns alte mișcări așa-zis civile, de această dată în Polonia, pentru a destabiliza guvernul democratic ales 

 

yogaesoteric
3 februarie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More