Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost apoi găsit mort. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii

 

Unul dintre cei mai cunoscuți și controversați doctori anti-vaccin, Jeff Bradstreet, a fost găsit mort. Oficial, autoritățile americane spun că a fost vorba de sinucidere. Și că Bradstreet ar fi recurs la acest gest după ce agenți federali i-au percheziționat biroul din motive necunoscute.

Doctorul Jeff Bradstreet (61 de ani) a murit în urma unei răni în piept provocate de o armă. Aceasta este teoria oficială a poliției din Rutherford County. Moartea sa ar fi survenit în urma unei percheziții pe care agenții federali ai Adminstrației americane a Medicamentelor și Alimentelor (FDA) au făcut-o la biroul său.

Cadavrul doctorului a fost găsit în râul Rocky Broad, în Chimney Rock, pe 19 iunie, de către un pescar. Acesta a cerut ajutorul unor echipe de salvare care au scos din apă corpul neînsuflețit. Tot în apă au găsit și arma cu care s-ar fi sinucis doctorul, relatează Daily Mail.

Bradstreet a condus Clinica Bradstreet Wellness Center din Buford, Georgia, și a fost autorul celui mai cunoscut studiu privind vaccinurile care provoacă autism. Studiu care, desigur, a fost desființat de comunitatea medicală care promovează vaccinarea copiilor.

Poliția locală susține că a declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale morții. Familia sa nu crede însă în teoria sinuciderii, ci suspectează că doctorul a fost victima unei crime. Așa că a decis să strângă fonduri pentru a porni propria anchetă, scrie presa americană.

Unul dintre membrii asociației persoanelor bolnave de autism s-a alăturat campaniei familiei, declarând că dr Bradstreet este considerat un erou, iar moartea sa a fost, probabil, orchestrată de guvern sau de marile companii farmaceutice.

Rezultatele cercetărilor doctorului american privind legătura între mercurul prezent în vaccinuri (administrate sugarilor) şi creşterea accelerată a cazurilor de tulburări neurologice, în special autism, au fost contestate de susținătorii vaccinurilor, în mod special de marile corporații farmaceutice. Totuși, instanțele de judecată din America au fost nevoite, în câteva cazuri, să dea câștig de cauză unor familii ale căror copii s-au îmbolnăvit de autism după vaccinare.
Oare cât vor mai reuși companiile farmaceutice să-și ascundă crimele?


Citiţi şi:

Vaccinurile şi autismul – o foarte posibilă legătură tip cauză-efect

Autoritățile americane recunosc implicit că vaccinurile provoacă autism, acordând despăgubiri de milioane de dolari unor copii afectați

Efectele dezastruoase ale vaccinării asupra creierului uman

 

yogaesoteric
24 martie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More