Document CIA: Piramide misterioase și viața pe Marte a extratereștrilor înalți

 

La prima vedere, viața pe Marte ne pare imposibilă, pentru că am fost învățați că pe o planetă este necesar să fie apă și alte condiții similare cu cele de pe Terra pentru a putea exista viață. Însă noi date care au fost făcute publice arată că această viziune este eronată și, așa cum s-a dovedit de nenumărate ori, informația cu care am fost hrăniți pe băncile școlilor nu a fost întotdeauna cea corectă.

Numeroși oameni de știință de renume mondial susțin că viața, așa cum o cunoaștem noi, are nevoie de elementele existente pe Terra. Însă, în Univers pot exista numeroase feluri de viață care se pot dezvolta pe alte principii, astfel că apa, căldura sau oxigenul nu sunt primordiale.

Un document oficial, care a purtat marca top secret și care ulterior a fost declasificat informează că Marte nu este atât de pustie precum o credem noi.

În ianuarie 2017, CIA a fost obligată prin numeroase hotărâri judecătorești să declasifice nu mai puțin de 12 milioane de documente cu privire la viața extraterestră. Unul dintre ele, întocmit în 22 mai 1984 conține scriptul unui misiuni realizate de CIA pe Marte la coordonatele 40.89 grade Nord / 9.55 grade Vest.

Experimentul a fost unul relativ simplu: s-a folosit un medium celebru și i s-au oferit coordonatele în cauză pentru a descrie ceea ce vede acolo.

Mediumul a descris o piramidă gigantică sau o construcție care seamănă cu o piramidă, situată într-o zonă extrem de pustie. Această piramidă este de culoare ocru.

Ceea ce văzuse mediumul respectiv era zona Cydonia Mensae, în care ulterior a fost raportată o structură gigantică extrem de ciudată.

Mediumul în cauză a mai spus că vede umbre de umanoizi foarte înalți, care au legătură cu piramida. Atunci când sunt furtuni de nisip sau vremea este aprigă, ei se ascund în această piramidă. Sunt zeci sau sute de astfel de ființe hibride.

Aceste fiinţe misterioase sunt îmbrăcate în haine foarte ciudate și viața lor în mare parte se derulează în subsolul planetei. Mai mult de atât, mediumul le-a spus agenților CIA că aceste fiinţe trăiesc acolo de peste un milion de ani.

La prima vedere, aceste informații sunt șocante, dar ideea ființelor extraterestre de pe Marte se vehiculează tot mai des în zilele noastre.

Citiţi şi:

O civilizaţie antică pe Marte? Rămăşiţele acesteia sunt ascunse de NASA. O nouă controversă de proporţii FOTO+VIDEO

În Calea Lactee există cel puțin 10 civilizații extraterestre

 


yogaesoteric
26 noiembrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More