Documentar tulburător: Educația sexuală – Războiul împotriva copilăriei

 

De la vârste fragede, copiii sunt învățați cum să obțină plăcerea sexuală, prin orice mijloace și indiferent de sexul partenerului. Ce rol joacă ONU, UNESCO, Planned Parenthood
 


Educația Sexuală Comprehensivă sau Explicită, care se bazează pe principii pseudo-științifice, este promovată agresiv la nivel de factori de decizie politică, inclusiv de mari organizații internaționale precum ONU.

Vă invităm să urmăriți un documentar șocant, Educația sexuală – Războiul împotriva copilăriei, realizat de Family Watch International – coaliție pro-familie, acreditată pe lângă ONU – pentru a afla în ce constau aceste programe de educație sexuală explicită, cine le promovează, în ce scop și ce mijloace ar mai avea părinții la îndemână pentru a proteja familia și inocența copiilor.

„Știința” pe care se bazează aceste programe reprezintă un adevărat scandal, implicând „cercetări” din anii 1950 care s-au realizat prin abuzarea sexuală sistematică a unor copii. Respectivele studii au fost apoi promovate intens ca rezultate științifice respectabile. De curând, după prezentarea acestor dovezi în Parlamentul croat, Curtea Constituțională din Croația a interzis un astfel de program.

În acest film, termenul de „Educație Sexuală Comprehensivă” (CSE) nu se referă la programele de educație sexuală în general, ci la un anumit tip, foarte explicit, de educație sexuală. CSE are scopul de a schimba normele sexuale și de gen masculin, respectiv feminin la nivel de societate, promovând comportamente sexuale de risc extrem și încurajând copiii să experimenteze sexualitatea de la vârste foarte fragede.

Iată câteva opinii ale unor specialiști care apar în acest film documentar:

„Ca Președinte al Colegiului American al Pediatrilor, sunt profund îngrijorată în legătură cu Educația Sexuală Comprehensivă. În primul rând, sexualizează copiii. În al doilea rând, reprezintă un risc pentru sănătatea lor. În al treilea rând, promovează o ideologie sexuală periculoasă. În plus, subminează relația copilului cu părintele, ceea ce încalcă drepturile părintelui.” Dr. Michelle Cretella, Președintele Colegiului American al Pediatrilor

„Aici e doar o parte din planul de lecție din programa intitulată Making a Difference introdusă în școlile din statul Oregon și probabil și din alte state americane. Aici i se dau instrucțiuni profesorului să întrebe la clasă: «Cum își exprimă oamenii sentimentele de natură sexuală?» «Ce este abstinența?» Iar aici sunt câteva răspunsuri pe care ei trebuie să încerce să le obțină de la copii: sex oral, masturbare, sex anal, masaj, se țin de mână, își ating reciproc organele genitale, spun: «Îmi place de tine!» Ceea ce fac este să pună un semn de egalitate între toate aceste lucruri. Adică a spune cuiva că îl/o placi e același lucru cu a face sex anal.” Chris Bridgens, organizația Parents Rights in Education

„Această agendă radicală s-a impus cu putere în Minnesota și ne străduim să o contracarăm. Programa Educației Sexuale Comprehensive este promovată agresiv. Din ea face parte manualul intitulat It’s Perfectly Normal (Este perfect normal). Acesta reprezintă pornografie curată. Unii dintre colegii parlamentari nici măcar nu s-au putut uita prin el.” Tim Miller, parlamentar

„Se fac campanii îngrijorătoare ce vizează copiii. Cel mai puternic e mesajul: «Cerem educație sexuală. Nu se poate trăi fără ea.» Altă campanie se intitulează: «Pune-ți-l!» și arată copii de școală primară, de la nouă ani în sus, care învață cum se pune un prezervativ pe un organ sexual din plastic. Aduc tinere care le învață pe fete cum să pună un prezervativ pe un organ genital bărbătesc și pe băieți cum să pună o barieră de protecție pe un organ genital femeiesc, fără știința și acceptul părinților.” Axel Beteta, asociația Familia Importa (Guatemala)

„Unul din cele mai tulburătoare lucruri pe care le-am văzut ca medic este această broșură intitulată Sănătos, Fericit și Sexy publicată de Federația Internațională Planned Parenthood. Le spune tinerilor că au dreptul să ascundă de partenerul lor de relații intime faptul că sunt infectați cu HIV.” Dr. Miriam Grossman, autoarea cărții Ce anume îl învățați pe copilul meu?

„O fac prin educare. Se asigură că sănătatea reproductivă înseamnă exclusiv să refuzi nașterea de copii. Programa școlară It’s All One, promovată tot de Planned Parenthood, dezvăluie o multitudine de tactici manipulatorii folosite pentru îndoctrinarea și sexualizarea copiilor prin educație sexuală.

Ajută copiii să învețe cum se negociază o relație sexuală confortabilă. Învață că orice vârstă e potrivită pentru a face sex și că fiecare persoană trebuie să decidă când poate începe să facă sex. Pentru a-și testa gradul de pregătire, copiilor li se cere să completeze un tabel din care rezultă că pot să facă sex când: se simt apropiați de o altă persoană; și cel de lângă ei vrea; simt atracție față de altă persoană; când se simt confortabil să îi spună celeilalte persoane ce îi place din punct de vedere sexual.

Învață că drepturile omului cuprind și «drepturile sexuale», printre care se numără și un pretins drept la libera exprimare sexuală, precum și dreptul de a căuta plăcerea sexuală.

Elevilor li se prezintă o listă de probleme la care pot lucra sau pentru care se pot implica social. Printre acestea, problema că adolescenții nu au acces la servicii sexuale și reproductive și că restricționarea accesului la avort reprezintă un pericol de sănătate.

Programa școlară It’s All One e la mare cerere, după ce a fost lansată la sediul ONU. Se predă în peste 150 de țări și pe tot teritoriul SUA. Li se predă copiilor din întreaga lume.” Stephan Phelan, Human Life International

Pentru protecția privitorilor, imaginile explicite din manualele de CSE au fost blurate. Apăsați butonul CC din cadrul video pentru subtitrarea în română.

Citiţi şi:

Tehnocraţii sexului fără iubire dau năvală în România

Spălarea creierului la copii în şcoli publice, în ce priveşte homosexualitatea

Temele stranii predilecte ale muzicii moderne: promovarea prin sugestii perverse a pedofiliei şi a dezmățului sexual


 

yogaesoteric
10 iunie 2016


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More