Dormiţi liniştiţi! SRI şi procurorii lucrează cu atenţie!

Cu alte cuvinte, dezinfectanţii diluaţi, medicamentele toxice, vaccinurile, alimentele pline de aditivi şi criminalii de serviciu au liber să ucidă în continuare!

 

Cine a fost îngropat în locul lui Condrea?

 

„Să dispară, că ne-a stricat toată afacerea!” Şi a dispărut artizanul celui mai mare genocid din istoria Sănătăţii româneşti, poate prin acelaşi modus operandi ca Dumitru Tinu. Nici nu ştim cine a fost înmormântat în locul lui Condrea, asasinat sau lăsat să plece peste graniţă de criminalii care l-au protejat până n-a mai putut sări pârleazul.

De miercuri, 18 mai, pană în seara presupusului accident, duminică, 22 mai, Condrea nu a mai fost văzut, nu a fost de găsit nicăieri.
„Mami, de miercuri nu am mai ştiut nimic de tati, nu am mai vorbit cu el”, a spus fetiţa lui Condrea mamei sale, Laura Georgescu. Ceea ce poate să indice că marţi noaptea sau miercuri şi-a pus coada pe spinare şi a plecat în ţările calde! Asta poate să explice marea grabă cu care s-a transportat sicriului de la IML la cimitir! Practic, maşina gonea pe străzile Bucureştiului şi, pentru inducerea în eroarea a presei şi a opiniei publice, două limuzine identice au făcut cursa IML – cimitir. O grabă asemănătoare celei cu care au fost şterse probele de la copacul de care s-a izbit mașina lui Condrea.

Procurorul general al României a anunţat prejudiciul din scandalul Hexi Pharma, nu şi lista celor care au primit şpăgile la plicuri, nu şi lista celor implicaţi în genocid. Nominalizaţii de pe lista infractorilor vor fi viitorii şantajabili, folosiţi în secret la alte treburi murdare, în schimbul libertăţii lor. Doar trăim într-o republică a procurorilor, o republică a SRI, unde Iohannis este tot mai arogant, iar reprezentanţii puterii de la Bucureşti şi-au pierdut de tot minţile!

Condrea a generat un adevărat genocid în spitalele din ţară. Iar mafioţii aceştia extrem de periculoşi din sânul puterii îşi reglează conturile între ei. Dumnezeu să-l ierte pentru că a ales calea mafiei! Însă trebuie să aflăm adevărul din spatele dispariţiei sale. Problema lui Condrea se întoarce pe toate feţele, dar drumurile duc tot la SRI. De ce oare ţine CSAT (Consiliul Suprem de Apărare a ţării) la secret rapoartele SRI? Nu-i aşa, omul acesta era obligatoriu să dispară împachetat sau nu, asasinat sau nu. El era cheia din motorul unui angrenaj de corupţie care duce unde nici nu ne imaginăm. Martorii sunt problema în acest caz. România are martori de profesie, instruiţi să mintă. Pe camere se vede o maşină neagră în urma femeii-martor, dar aceasta neagă, afirmând că strada era doar a ei şi a presupusului Condrea. Probabil maşina neagră era o hologramă care se substituia privirii, nu şi tehnologiei video.

Asasinat sau plecare peste graniţă

Cui foloseşte dispariţia lui Condrea?
Lesne de înţeles: membrilor Cosa Nostra, made in România! Criminalilor din spatele lui care, tot pentru sume astronomice, îi protejau de atâţia ani genocidul. Când Condrea urma să meargă în faţa procurorilor pentru a fi pus sub învinuire, protectorii care l-au sprijinit au hotărât să-l elimine, pentru a i se închide gura.

Care este teza pe care trebuie să o favorizăm în cazul Condrea? Asasinatul sau plecarea peste graniţă? De sinucidere nu poate fi vorba, pentru că Dan Condrea, potrivit informaţiilor, se ducea să-şi ia fetiţa de la fosta soţie. Greu de crezut că Dan Condrea este cu adevărat mortul din accident, pentru că trupul era complet destructurat, actele fix lângă maşină, iar, minune, telefonul întreg, suna lângă cadavru. Moartea lui e o regie de Oscar, la fel ca a lui Dumitru Tinu, Erbaşu, Marta, Florian Anghelescu, sponsorul campaniei lui Băsescu, la fel ca moartea lui Cristian-Gheorghe Pavel, sponsorul campaniei electorale a lui Iohannis. Puteţi afla aici mai multe detalii despre aceste morţi suspecte şi neelucidate.

Un medic nu alege să se sinucidă într-un accident de maşină, pentru că el ştie că exista probabilitatea ca intenţia să nu fie finalizată şi să rămână infirm. Mai mult decât probabil, dosarul se va închide la ordin, cu menţiunea „sinucidere”.

Nu excludem nici ipoteza că lui Condrea i s-ar fi regizat plecarea. Poate în locul lui a fost plantat un mort de pe la vreo morgă a spitalelor sau poate a fost ucis un boschetar îmbrăcat în hainele lui Condrea.

În speţă, sunt multe necunoscute şi nepotrivite la locul accidentului, luând în calcul cadavrul complet destructurat, lipsa urmelor de sânge din maşină şi graba, la fel de criminală, cu care au fost ridicate atât bucăţile din maşină (despre care un martor-femeie, cine ştie ce fel de „martor” plantat era şi ea, spunea că le-a văzut picând din aer), cât şi „mortul”. Maşina nu arăta în halul acela, adică mii şi mii de bucăţele, decât dacă se lovea de asfalt, dacă pica într-o prăpastie. Lovită de un copac, maşina se turteşte, se face ca o armonică. Totul este o făcătură criminală, cu atât mai mult cu cat maşina nu apare pe camerele de luat vederi din zonă.

Asasinate, nu coincidenţe

Dacă vă mai amintiţi, înainte de asasinarea lui Dumitru Tinu, acesta a făcut în propriul ziar anunţul că se afla în posesia unor documente care vor răsturna toată clasa politică din România. La fel s-a întâmplat cu Erbaşu. Trebuia să dea nişte declaraţii în faţa procurorilor şi cu trei ore înainte a fost asasinat. Că doar nu se arunca de unul singur în propria piscină, unde nu era pic de apă.

Avem de-a face cu asasinate, nu cu nişte coincidenţe. Avem de-a face cu nişte criminali cinici – cei care îi asigurau spatele lui Condrea, mafiotul de serviciu, pentru care n-a contat viaţa a zeci de mii de români. Tot felul de persoane „pricepute” au venit cu ipoteza sinuciderii. Cine susţine o astfel de ipoteză ne ia drept fraieri sau naivi, ca de fiecare dată. Mafioţii din sânul puterii au transformat vieţile românilor în sume uriaşe de bani, pe care le-au ascuns în paradisurile fiscale. Criminalilor implicaţi în reţeaua Hexi Pharma li s-a luat o piatră de pe inimă. Audierea lui Condrea ar fi scos la iveală secrete dătătoare de fiori dintr-o reţea bine organizată, unde se vehiculau sume astronomice.

Vorbim de un criminal, care cu bună ştiinţă, din iubire de bani şi putere, a vândut ani de zile produse contrafăcute (unii spun că Hexi Pharma producea şi droguri de mare risc), condamnând astfel la moarte, cu sânge rece, zeci de mii de cetăţeni internaţi în spitalele din ţară. Pacienţii rămaşi în viaţă îndură şi acum ororile şi tratamentele costisitoare, ca să scape de infecţiile contractate în spitale.

Sistemul de luptă împotriva corupţiei este cangrenat

Din partea lui Iohannis am putut constata o atitudine de sfidare în cel mai înalt grad! În scandalul dezinfectanţilor a dat o tentă de muşamalizare, prin cunoscutele-i vorbe de duh: „în momentul în care primim informări, se consideră că suntem informaţi”!!!

Un individ precum Condrea, care derula 12 mii de contracte cu trei sute de instituţii ale statului, un penal din cauza căruia s-a murit pe capete în spitale, un penal care reprezenta o chestiune de siguranţă naţională a fost lăsat liber până la audiere. Sănătatea este o problemă de siguranţă naţională care ţine de CSAT. Ce-a făcut Iohannis ca preşedinte al instituţiei? Nimic. Uneori, forţat de împrejurări şi doar împins de la spate, a ieşit cu discursuri sterile şi controversate. Oare să nu ştie acest şef de stat că întregul sistem de lupă împotriva corupţiei este cangrenat?

„Mai mult, Klaus Iohannis pare să fi ascuns adevărul”

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că „moartea lui Dan Condrea este o moarte care convine celor care s-au străduit să înăbuşe scandalul: DNA-ului, SRI-ului, Preşedintelui Iohannis, Parchetului General şi, evident, celor pentru care Dan Condrea a fost o puşculiţă.” Nu o puşculiţă, ci un fluviu de bani care erau colectaţi de atâţia ani în buzunarele mafioţilor de stat. „Mai mult, Klaus Iohannis pare să fi ascuns adevărul, Parchetul General a lăsat cât a putut de mult ancheta in rem, Dan Condrea n-a fost pus sub urmărire penală, DNA nu a deschis un dosar de corupţie, iar moartea lui Dan Condrea înseamnă moartea oricărei tentative de a afla aspectele de Corupţie ale afacerii. SRI a stârnit cele mai mari suspiciuni prin refuzul de a desecretiza informările, prin raportul fără date precise, înaintat Comisiei de Control al SRI, prin prestaţia slugarnică faţă de SRI a Comisiei, în frunte cu Georgian Pop”, scrie jurnalistul Ion Cristoiu. Aşadar, dormiţi liniştiţi! SRI şi DNA lucrează cu atenţie! Dar nu pentru voi! Cu alte cuvinte, dezinfectanţii, medicamentele, vaccinurile, alimentele şi criminalii de serviciu au liber să ucidă în continuare!

de Maria Diana Popescu
Sursa: art-emis.ro


Citiţi şi:

Profit din moarte. Sinistra mafie a dezinfectanţilor diluaţi, doar o parte dintr-o reţea uriaşă, ce este ocolită «strategic» de DNA şi SRI.

Raisa, agent secret DGIA: «La Hexi Pharma se produc droguri de mare risc, iar adevăratul Condrea a fugit în Venezuela»

De ce nu a fost un accident?


 

yogaesoteric
29 iulie 2016

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More