DOSAR: Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale

de Emilia Kareva

Motto: „Nimeni nu este iremediabil mai înlănţuit decât cel care crede în mod greşit că este liber.” – Goethe


În 11 septembrie 2001 a avut loc, în realitate, un auto-atentat organizat de către CIA împreună cu preşedintele mason George W. Bush împotriva statului şi poporului american * O serie de investigaţii demonstrează că în spatele acestor atentate se află secta malefică a francmasoneriei * 3.000 de americani au fost ucişi pentru atingerea unui obiectiv clar de pe agenda politicii mondiale * Politica americană a ucis zeci de mii de persoane nevinovate din Afghanistan şi Irak

11 septembrie 2001. Aceasta dată nu mai are nevoie de prezentare. Cu toţii ştim că atunci au avut loc atentatele de la World Trade Center din New York. Câţi dintre noi, însă, au înţeles ce s-a întâmplat atunci? Ce veţi spune dacă veţi afla că realitatea se află departe de varianta oficială prezentată atunci de către Guvernul SUA sau de către presă?
 

Ce spun oficialii şi mass-media?

Iată care este povestea oficialilor şi a mass-mediei privind ceea ce s-a întâmplat pe 11 septembrie 2001: În dimineaţa zilei de 11 septembrie, 19 fundamentalişti musulmani au deturnat patru avioane de pasageri. Teroriştii au folosit cuţite pentru hârtie (cutter-e) pentru a se impune şi a-i ucide pe cei opt piloţi, precum şi pentru a-i controla pe cei 266 de pasageri şi pe însoţitorii de zbor. Cele două zboruri care au decolat din Boston, cu numerele 11 şi 175, au fost redirecţionate spre New York, unde s-au lovit de turnurile World Trade Center. Acestea au luat foc, producând topirea armăturii şi extinderea pagubelor, iar ambele turnuri WTC, 1 şi 2, s-au prăbuşit.

Avionul care a decolat din Newark, zborul 93, şi-a menţinut cursul către Ohio, şi apoi s-a întors către Washington D.C. În timpul acestui zbor, mai mulţi pasageri au telefonat din avion. Mai mulţi pasageri au încercat fără succes să preia controlul asupra avionului, şi în timpul luptei avionul s-a prăbuşit în centrul Pennsylvaniei. Cel de-al patrulea zbor, numărul 77, a decolat din Washington, a survolat partea de vest a Virginiei, a ajuns deasupra oraşului Ohio, de unde s-a întors la Washington DC, unde s-a izbit de clădirea Pentagonului. Aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise.

Această variantă a evenimentelor a născut, însă, multe întrebări care au fost lăsate şi până în ziua de azi de către autorităţi fără răspuns.

 

 

Atentat necesar pentru atingerea unor obiective din politica mondială

Din 11 septembrie 2001 multe persoane curajoase şi dornice să afle adevărul despre acele zile au făcut ample investigaţii. Zeci de articole, cărţi sau filme vorbesc despre conspiraţia atentatelor de la World Trade Center. Concluzia comună la care ajung cei mai mulţi dintre cei care realizează acest gen de investigaţii este că atacul din 11 septembrie a fost realizat pentru a se atinge obiectivul clar de pe agenda politicii mondiale, prestabilită de către cei care conduc lumea din umbră şi vor să instaureze Noua Ordine Mondială. Mai exact, la puţin timp după atacuri, Statele Unite au acuzat gruparea fundamentalistă islamistă Al-Qaeda de contribuirea la atentate. Acest lucru a declanşat aşa-numitul „Război contra terorismului”, care a justificat intervenţiile militare din Afganisthan şi Iraq, invazii care, însă, erau de mult timp plănuite. De asemenea în urma atentatelor, opinia publică s-a centrat mai ales pe securitatea naţională, creându-se astfel o serie de legi noi, în urma cărora s-a îngrădit de fapt extrem de mult libertatea individului, sub pretextul de a-i oferi o aparentă securitate.
Michael Moore a realizat un film despre evenimentele din 11 septembrie – fiind şi singurul film care a făcut ocolul lumii şi care a fost propulsat în cinematografe – în care a prezentat de fapt doar legăturile lui Bush cu familia Bin Laden, distrăgând atenţia în mod voit de la lucrurile esenţiale. Michael Moore, fiind întrebat de ce nu vorbeşte despre faptul că NORAD (North American Aerospace Defense Command) nu a reacţionat în nici un fel, sau despre problemele importante ale 9/11, a răspuns: „pentru că ar fi neamerican”.
 

Atacul criminal împotriva Irakului

Iată cum analizează Valentin Manoliu acest subiect în cartea sa “Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale”. “În ceea ce priveşte atentatul din 11 septembrie 2001 împotriva statului şi poporului american, acesta a fost în realitate  un auto-atentat organizat de către CIA, pentru ca Statele Unite să  aibă un pretext pentru a ataca Irakul şi a intra cu forţa în posesia petrolului irakian.
Petrolul este necesar pentru asigurarea consumului de energie al Statelor Unite şi pentru dezvoltarea programelor militare şi spaţiale, în vederea manipulării şi controlului de către francmasonerie a tuturor fiinţelor umane de pe suprafaţa globului. Astfel, după 11 septembrie 2001, americanii au ajuns să aibă baze militare chiar şi în Rusia.
Atacul SUA împotriva Irakului a fost plănuit cu mult timp înainte, lucru precizat de agentul William Cooper din cadrul serviciului de informaţii al marinei americane, Naval Intelligence of Navy, în cartea „Behold a Pale Horse“. În această carte, el dezvăluie documente ale unui plan de operaţiuni împotriva ţărilor arabe, care preconiza folosirea trucului lui Roosvelt cu Pearl Harbour sau al lui Churchill cu oraşul Coventry (din al doilea război mondial), amândoi cunoscând ziua şi ora atacului japonez, respectiv german. Din aceste documente reiese că într-unul dintre marile oraşe ale Statelor Unite urma să fie declanşată o explozie puternică, un auto-atentat care să fie pus pe seama fundamentaliştilor iranieni, irakieni sau libieni şi să constituie un pretext pentru dezlănţuirea unui război de coaliţie, care să primească girul Consiliului de Securitate şi al ONU.
Blocurile-turn gemene ale World Trade Center au fost, în realitate, demolate prin implozie cu dinamită, plasată de experţii CIA în punctele cheie ale structurii clădirilor, iar Pentagonul a fost lovit de un avion uşor doar într-o aripă dezafectată, aflată în curs de reamenajare, care nu  adăpostea personal, birouri şi calculatoare. Ambele acţiuni au fost puse la cale de CIA în cârdăşie cu preşedintele mason George Bush”.

 

„Iluminaţii” se folosesc de sute de ani de procesul hegelian

Privind cu obiectivitate din perspectiva istorică, putem observa că evenimentele din 11 septembrie au fost o înscenare clasică bazată pe principiul hegelian. George Wilhelm Hegel (1770-1831) a fost un filosof german considerat astăzi drept unul dintre cei mai influenţi gânditori ai timpurilor moderne. Accentul pus de Hegel în învăţăturile sale privind fazele succesive ale conştiinţei şi conştienţei omului reprezintă, încă, piatra de temelie în teoriile filosofice actuale. Hegel este cunoscut pentru teoria sa referitoare la teză, antiteză şi sinteză. O traducere simplificată ar fi problemă, reacţie şi soluţie.
 

De sute de ani cei care conduc lumea din umbră, Iluminaţii, s-au folosit de procesul hegelian pentru a-şi urmări scopul: creează în secret o problemă la care populaţia reacţionează în general prin teamă, iar aceasta la rândul ei va cere ajutorul pentru rezolvare tot iniţiatorilor problemei. Este eficient şi diabolic. Un exemplu al acestui proces este ceea ce s-a petrecut în realitate la Pearl Harbour. Agenţii lui Roosevelt au spart codul secret al japonezilor aflând cu luni înainte de eveniment că Pearl Harbour va fi atacat. Oricum, în mod intenţionat FBI nu a făcut cunoscută această informaţie comandantului bazei navale, deoarece aveau nevoie de un motiv pentru a intra în război. Înaintea atacului, populaţia Americii s-a opus ferm ideii de acţiune a statului în vreunul dintre conflictele europene sau asiatice. După aşa zisul „atac surpriză”, Congresul a reacţionat şi a declarat război în următoarele zile, în timp ce marea majoritate a cetăţenilor care, evident, au crezut povestea, s-au adunat din spirit patriotic pentru a lupta.
 
Chiar dacă poate părea greu de crezut că agenţii federali iniţiază acţiuni deosebit de violente şi grave contra cetăţenilor americani, există sute de dovezi care demonstrează aceasta. În ceea ce priveşte evenimentele din 11 septembrie 2001, analizaţi singuri lista de fapte obiective pe care vi le prezentăm, esenţială pentru a trage concluzii juste în legătură cu ceea ce s-a petrecut în realitate.
 

World Trade Center, ţinta atacurilor teroriste în manuale

• Manualul FEMA de răspuns în caz de terorism, din 1997, are ca ţintă turnurile World Trade Center, turnuri care au mai fost ţinta unor operaţiuni FBI de tip „steag fals” în 1993.
• NORAD (North American Aerospace Defense Command) a condus în 1999 exerciţii militare ce implică scenarii cu avioane civile deturnate şi care aveau ţintă turnurile World Trade Center şi Pentagonul.
• În iunie 2000, Departamentul Justiţiei publică un manual de terorism, iar ţinta de pe copertă este chiar World Trade Center.
• În septembrie 2000, proiectul pentru un nou secol American (PNAC – The Project for a New American Century), o organizaţie din care făceau parte masonii de grad înalt Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Jeb Bush şi Paul Wolfowitz, fac un raport cu numele “Reconstruirea Apărării Americii”. În el se specifică că procesul transformării este probabil unul lung, dacă sunt absente evenimente catastrofice şi catalizatoare, cum ar fi un nou Peal Harbor.
• În 24 octombrie 2000 la Pentagon se execută primul din cele două exerciţii de antrenament ce presupune simularea prăbuşirii unui Boeing 757 în clădire.
• În iunie 2001 – Departamentul Apărării iniţiază noi instrucţiuni pentru intervenţie militară în caz de deturnare a liniilor aeriene. În ele se specifică că Departamentul Apărării are nevoie de autorizaţie directă din partea Secretarului Apărării înainte de orice intervenţie. Dick Cheney nu a autorizat nici o astfel de interceptare a avioanelor deturnate.
 

Câştiguri financiare fabuloase a celor informaţi de viitoarele atentate

• În 24 iulie 2001, Larry A. Silverstein care deja deţinea clădirea numărul 7 din complexul World Trade Center semnează un contract de 3.2 miliarde dolari, un contract de leasing pe o perioadă de 99 de ani, cu şase săptămâni înainte de 11 septembrie. În leasing a fost inclusă şi o asigurare ce includea actele de terorism, pentru o valoare asigurată de 3.5 miliarde de dolari.
• În săptămâna de dinainte de 11 septembrie s-a înregistrat o creştere de 1.200% a acţiunilor la bursă a companiilor aeriene United Airlines şi American Airlines, conform raportului Agenţiei de Bursă din Chicago. Un investitor vinde acţiuni atunci când se aşteaptă la o scădere a valorii acţiunilor. Zeci de milioane de dolari au fost câştigaţi de cei care se pare că au fost avertizaţi despre acest eveniment. După cotidianul New York Times, cotidianul Wall Street Journal şi după London Independent, un procent ridicat al acestei activităţi a provenit de la un singur investitor, Banca germană, Deutsche Bank. David Brown, cel care a fost managerul principal al acestei firme până în 1988 este actualul director al CIA şi mason „de vază”. Nu s-a realizat nici o investigaţie oficială.
• Mai mulţi oficiali de la Pentagon primesc avertizări să anuleze planurile de deplasare.
• Primarul oraşului San Francisco, Willie Brown, primeşte un telefon de avertizare să nu zboare în dimineaţa respectivă. Ulterior Radio Pacifica a raportat că telefonul a venit direct din partea Consilierului de Securitate Naţională, Condoleeza Rice.
• Procurorul general John Ashcroft a declarat public că a primit avertizări de la FBI referitor la evenimentele ce urmau să se petreacă, pentru a evita zborul cu avioane în acea perioadă.
• Marvin Bush, fratele lui George W. Bush, a fost din 1993 până în anul 2000, în consiliul director al companiei Securacom, ulterior cunoscută ca Stratesec, o companie americană-kuveitiană ce a furnizat servicii de securitate pentru United Airlines, Aeroportul Internation Dulles, şi, începand din 1990 până în 11 septembrie 2001, securitatea la World Trade Center.
 

CIA şi NORAD, implicate în atentate

• În 11 septembrie 2001, o serie de exerciţii militare fac ca SUA să rămână apărată de doar 14 avioane militare jet care nu au reuşit să oprească patru avioane deturnate în două ore. Controlorii de trafic aerian şi cei de la centrul de comandament NORAD nu ştiau care ţinte sunt reale şi care fac parte din exerciţiu. NORAD nu a reacţionat pentru prima oară în 50 de ani, motivul fiind că în dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001 CIA conducea exerciţii militare identice cu atacurile, care prevedeau atacul clădirilor WTC de către avioane deturnate de către terorişti. Acest fapt a fost raportat de Agenţia de ştiri AP şi recunoscut pe site-ul CIA.
• Cu câţiva ani înainte de 11 septembrie jucătorul profesionist de golf Payne Steward zbura cu prietenii lui din Florida, într-un mic avion personal spre Dallas. La o scurtă perioadă după decolare au apărut nişte nereguli la avion şi pilotul împreună cu pasagerii au leşinat şi apoi au pierdut contactul cu FAA (Administraţia Federală a Aviaţiei). În 18 minute NORAD a reuşit să facă rost de un avion F18. În 22 minute, 4 avioane F18 zburau în tandem cu avionul dereglat, conform procedurii standard de acţiune.
• Sediul NORAD este localizat în muntele Cheyenne din Colorado. Aceştia au cea mai sofisticată aparatură de urmărire din lume şi este responsabilitatea lor să monitorizeze spaţiul aerian american şi să protejeze America de rachete şi avioane. Aceasta este îndatorirea lor. În opoziţie cu aceste întâmplări nici un F16 nu a apărut la timp pentru zborurile 11 şi 175 care au decolat din Boston, cu toate că au trecut 36 de minute de când FAA a aflat de deturnarea avioanelor şi până când zborul 125 s-a prăbuşit în turnul de sud.
• Situaţia zborului 77 este mult mai gravă deoarece timp de 43 minute nu s-a ştiut dacă zborul era dirijat spre Washington şi Casa Albă sau spre Pentagon. Baza aeriană Andrews a forţelor militare aflată la distanţă de doar câteva minute nu a trimis nici un avion. Nici de la  Baza din Langlay nu a fost trimis nici un avion decât după atac. Există câteva baze militare aeriene în zonă care au capacitatea şi responsabilitatea de a proteja capitala – totuşi nici una dintre acestea nu a reacţionat şi se pare că ordinul a venit de la NORAD, şi acesta era: „Rămâneţi la sol!”
• Puţină lume este conştientă de existenţa tehnologiei „Global Hawk”. Cu această tehnologie anumite avioane pot fi conduse cu o extrem de mare dexteritate şi comenzile avioanelor, atât cele manuale cât şi cele automate, pot fi preluate de la sol.
 

4.000 de dosare ale neregulilor de pe Wall Street, îngropate sub dărâmături

• Primul turn WTC cade la 9:59, acesta fiind turnul sudic, cel care a fost lovit al doilea. După 29 de minute turnul nordic cade şi el, durata de prăbuşire a ambelor clădiri fiind de aproximativ 10 secunde. E greu de explicat că bucăţi imense din cele două turnuri au fost catapultate până la aproximativ 130 de metri, că turnurile s-au prăbuşit, rămânând o mare de moloz. Singura explicaţie este că turnurile au explodat.
• Legea căderii corpurilor formulată de Galilei şi acceptată astăzi de către toţi oamenii de ştiinţă, afirmă că distanţa totală parcursă de orice obiect în orice interval de timp în vid este:  distanţa (D) = (32,16/2) x timpul în secunde. Dacă există o rezistenţă oricât de mică, atunci viteza şi timpul se reduc în corelaţie cu această rezistenţă. În cazul WTC – turnul nord şi turnul sud, ştiind că turnurile erau de 1.350 picioare înălţime, vom avea această ecuaţie pentru cel mai rapid timp de cădere totală, astfel: 1.350 = (32,16/2) x timpul în secunde. Această ecuaţie are rezultatul de 9,1627 sec, ca fiind timpul cel mai rapid în care aceste clădiri ar putea cădea. Acest lucru ridică nişte probleme foarte interesante, pentru că turnul de sud al WTC a căzut în 10,4 sec, iar cel din nord în 8,1 sec. Adiţional faţă de acest timp calculat în vid, a existat şi o anumită rezistenţă la cădere. Aceste fapte sfidează legile gravitaţiei şi arată că ceva a tras mai repede acele clădiri în jos.
• Explicaţia oficială a prăbuşirii celor două turnuri gemene a fost aceea că focul creat intern a aprins câteva tancuri de combustibil din clădire.
• În 11 septembrie 2001, la ora 17:20, clădirea nr. 7 a complexului World Trade Center – clădirea închiriată şi asigurată de Larry A. Silverstein pe o sumă de aproximativ 7 miliarde de dolari – un imobil de 47 de etaje aflat la peste 100 de metri distanţă de turnul nordic, s-a prăbuşit. Căderea WTC7 este identică cu o implozie clasică a clădirilor, unde coloana centrală a clădirii este distrusă iniţial, pentru ca întreaga clădire să cadă în interior, şi nu în exterior, fără să producă pagube altor clădiri. Timpul de cădere a clădirii este de aproximativ de 6 secunde. Aproape nici o televiziune nu a mai reluat sau nu a mai transmis deloc aceste imagini. Clădirea nr. 7 a complexului WTC adăpostea birouri pentru CIA, Departamentului Apărării, IRS, Servicii Secrete şi buncărul primarului New York-ului, Rudy Giuliani, care fusese ramforsat în anii precedenţi pentru a rezista oricăror incendii sau catastrofe. Deasemenea, imobilul adăpostea între 3.000 şi 4.000 de dosare de investigaţie asupra neregulilor de pe Wall Street.
 

Nu există în istorie clădiri cu structură de oţel care s-au prăbuşit din cauza focului

• Înainte de 11 septembrie, timp de două săptămâni, la World Trade Center au fost trimise echipe cu câini sensibili la explozibili şi gărzi de securitate cu program extins, aparent ca răspuns la ameninţările primite prin telefon.
• După ce clădirile sunt lovite de avioane, numeroşi reporteri au afirmat că în World Trace Center au avut loc numeroase explozii înainte de prăbuşirea clădirilor.
• Cele mai multe relatări ale martorilor, includeau: explozii, prăbuşirea iniţială sub zona lovită de avion, inele de demolare şi sclipiri, ejecţii orizontale, explozii sincronizate.
• În foarte multe imagini video se pot vedea jeturi de praf ieşind cu mare viteză din cele două turnuri, imagini asemănătoare cu cele ale unor clădiri demolate de experţi. O analiză rapidă a acestor imagini arată că aceste evenimente nu puteau fi provocate de colapsul gravitaţional.
• În istorie au existat doar 3 clădiri moderne, cu structură solidă de oţel, care s-au prăbuşit complet dând vina pe foc. Acestea sunt Worl Trade Center 1, 2 şi 7.
• În 4 mai 1988, un zgârie nori din Los Angeles a ars pentru 3 ore, fiind afectate 4 etaje şi nu s-a prăbuşit. În 23 februarie 1991, într-o clădire de 38 de etaje din Philadelphia, construită în 1973, 8 etaje au ars pentru mai bine de 19 ore fără să se prăbuşească. În 17 octombrie 2004 o clădire de 56 etaje din Venezuela, construită în 1976, a ars pentru mai bine de 17 ore, 26 etaje, fără să se prăbuşească, incendiul ajungând până la acoperiş.
• În 12 februarie 2005, clădirea Windsor din Madrid, de 32 etaje, deşi din beton armat, a ars pentru mai bine de 24 de ore, peste 10 etaje. Ultimele 10 etaje ale clădirii au căzut, dar clădirea însăşi nu s-a prăbuşit.
• Cele două turnuri au ars pentru 56, respectiv 103 minute, aproximativ 4 etaje au fost afectate după care au căzut efectiv la sol. A existat o mare dezbatere pe această temă, mulţi oameni de ştiinţă au venit cu explicaţii concludente, exprimându-şi dezaprobarea faţă de varianta oficială.
• Probele fizice, oţelul topit, şi orice altă probă necesară pentru a determina ceea ce s-a întâmplat pe 11 septembrie la World Trade Center au fost expediate de către primarul New York-ului, Giulliani, pentru reciclare în India, fără a fi examinate de investigatori.
 

Clădirile au fost proiectate să reziste unor coliziuni cu avioane

• Profesorul Steven E. Jones, care a făcut una dintre cele mai bune investigaţii în acest sens, a concluzionat, bazându-se pe probe luate de la faţa locului, pe imaginile audio-video furnizate, a simulărilor efectuate şi pe baza experienţei sale în domeniu, că în demolarea celor două turnurilor s-a folosit termit (amestec de pulbere de aluminiu şi oxizi de metale care degajă la ardere o temperatură înaltă, folosit la producerea aliajelor de fier şi în sudură, ca substanţă incendiară).
• În ciuda faptului că al doilea avion a lovit turnul sudic între etajele 78 şi 82 la ora 9:03 a.m. şi combustibilul avionului a explodat într-o mare minge de foc, acesta s-a prăbuşit primul. Analiza traiectoriei arată că acest al doilea avion aproape a ratat structura centrală a turnului sudic.
• Van Romero, cercetător şi vicepreşedinte la Institutul de Minerit şi Tehnologie din New Mexico, a declarat iniţial că prăbuşirea clădirilor a fost prea metodică să fie rezultatul unei coliziuni a structurii cu avioane. După 10 zile şi-a schimbat declaraţia spunând că în mod cert focul este cel care a determinat clădirile să se prăbuşească.
• Hyman Brown – profesor de inginerie civilă şi directorul construcţiei World Trade Center a declarat că WTC a fost proiectată să reziste oricăror uragane, vânturi puternice, bombe şi avioane care ar putea să-l lovească. Deşi proiectat să reziste la toate acestea, combustibilul de avion ce a ars la 1000 de grade Celsius a slăbit oţelul, oţel care se topeşte doar la 1.600 de grade Celsius.
• Kevin Ryan, de la Underwriters Laboratories, compania care a certificat oţelul folosit în World Trade Center, într-o scrisoare adresată lui dr. Frank Gayle (frank.gayle@nist.gov), specialist în metalurgie al Institutului Naţional de Standarde şi Tehnologie (NIST) şi şeful echipei de experţi care a realizat investigaţiile la WTC, scrie că metalul era certificat ASTM E119 şi temperatura necesară la care mostrele trebuiau expuse a fost de peste 1.000 de grade, timp de câteva ore, ca să cedeze. De asemenea el declară că ar fi fost nevoie de temperaturi de peste 1.600 grade Celsius ca oţelul să se topească. La câteva zile după declaraţia lui, el a fost concediat.
• Trebuie să notificăm că FAA (Administraţia Federală a Aviaţiei) nu a dezvăluit informaţii despre traiectoria avioanelor şi nu a pus la dispoziţie înregistrarea conversaţiilor dintre pilot şi FAA. Există două cutii negre în fiecare dintre aceste avioane mari şi sunt făcute amândouă să reziste la accidente majore. Cu toate acestea este ciudat faptul că FAA a declarat că aceste opt cutii negre au fost în mare măsură distruse!
 

Cursa 93 nu s-a prăbuşit, ci a fost doborâtă de avioane militare

• Cel de-al treilea avion deturnat, cursa United 93, a decolat din New Jersey s-a îndreptat spre Ohio, apoi a virat şi s-a întors către Washington DC. Se presupune că pasagerii au dat nişte telefoane celor dragi şi chiar la un moment dat, persoane precum Scott Beamer şi alţii au încercat să preia controlul avionului. Varianta oficialilor susţine că în timpul zborului avionul s-a prăbuşit din cauza luptei dintre pasageri şi terorişti.
• Dacă analizăm, însă, trei aspecte esenţiale, concluzia la care ajungem este că de fapt avionul a fost doborât, nu s-a prăbuşit. Acestea sunt faptele: a. Resturile au fost împrăştiate pe o rază de 8 mile; b. Resturile au fost distruse în bucăţi foarte mici; c. Martorii din zonă relatează că au auzit o explozie puternică în timp ce avionul era încă în aer şi că au văzut avioane militare în zonă.
• Imaginile de la locul prăbuşirii zborului United 93 nu sunt conforme cu alte prăbuşiri de avioane. Nu au putut fi identificate resturi semnificative.
• Proiectul Achilles a demonstrat că posibilitatea de a telefona folosind telefoanele celulare la altitudinea la care se presupunea că zburau avioanele este foarte mică. Astfel, probabilitatea de a telefona de la o altitudine de 10 km este de 0.006%. La o altitudine de 1.2 km probabilitatea de a efectua o convorbire telefonică este de 0.4%.
 

Pentagonul a fost lovit de un avion uşor, nu de un Boeing 757 de 16 tone

• Cel de-al patrulea avion deturnat, zborul 77 se spune că a lovit Pentagonul.
• Pentagonul este una dintre cele mai mari clădiri de birouri din lume şi găzduieşte Departamentul de Apărare. Este situat de-a lungul râului Potomac din Virginia, Arlington, în dreptul oraşului Washington DC. Clădirea este un pentagon tradiţional cu cinci laturi şi are cinci inele concentrice interconectate de pasaje. Construcţia clădirii Pentagonului a început în septembrie 1941 şi a fost terminată in 1942. Acum, mai mult de 25.000 de civili şi militari lucrează acolo. Mulţi istorici consideră simbolul pentagonului, un simbol magic ocult, esenţial metodologiei Iluminaţilor. De asemenea, este interesant de ştiut că Washington DC a fost construit pe o reţea de străzi care reprezintă un simbol masonic dacă este privit de sus.
• Pentagonul este cea mai protejată clădire dintre toate clădirile armatei. Deci, atunci când ni se spune că un avion despre care se ştie că este capturat şi care este la 3 state spre vest, face o întoarcere de 180 grade şi se întoarce înapoi spre capitală, fiindu-i permis să atace Centrul de Comandă Militar al întregii Americi fără a fi contraatacat, ceva pare a fi de necrezut.
• Deşi există mai multe camere video şi echipament de supraveghere în jurul zonei Washington DC decât oriunde în lume, armata arată doar 2 imagini ale atacului care nici măcar nu arată avionul care atacă.
• Casetele de securitate de la clădirile din jur (hoteluri, benzinării etc.) au fost ridicate de FBI şi s-a impus un ordin de securitate naţională de a nu vorbi despre aceste evenimente.
• Pentagonul a fost lovit într-o aripă dezafectată, aflată în curs de reamenajare, care nu  adăpostea personal, birouri şi calculatoare. În imaginile filmate imediat după impact, se poate observa că în gaura făcută în zid lipsesc cu desăvârşire urmele pe care ar fi trebuit să le lase aripile unui avion Boeing 757. Mai mult, geamurile clădirii erau intacte după impact.
• Un Boeing 757 de 16 tone, lasă multe indicii după un accident grav soldat cu incendii. Conform rapoartelor armatei există doar două piese de resturi care se presupun a proveni  de la avion, o piesă foarte mică şi nedefinită de metal şi o piesă de aluminiu care este vopsită. Întrebarea evidentă este unde sunt motoarele, care cântăresc câte patru tone fiecare? Unde sunt terenurile de aterizare şi alte indicii ale prăbuşirii unui avion?
• Toate acestea conduc la concluzia că, de fapt, Pentagonul a fost lovit de un avion uşor, probabil un avion militar, nu de un Boeing 757 aşa cum s-a declarat.
• Zborul 77 a dispărut în totalitate de pe radar în timp ce se îndrepta către vest spre Ohio; nimeni nu a declarat că l-ar fi văzut la întoarcerea sa spre Washington. Se pare că NORAD nu a trimis nici un avion să investigheze această cursă decât după prăbuşire.
 

Invazia Afganistanului realizată pentru deţinerea forţată a resurselor petroliere

• Pe 15 august 2001 o serie de lideri talibani se aflau în Houston, pentru a negocia cu societatea Unocal drepturile de a construi o conductă de gaz din câmpurile afgane petroliere şi de gaz, cunoscute drept unele dintre cele mai mari rezerve de combustibil din lume. Societatea Unocal are legături strânse cu Corporaţia Halliburton, al cărui manager a fost vice-preşedintele Dick Cheyney. Este interesant că după ce talibanii au rupt legăturile cu Unocal, s-au constatat următoarele: 
 a. Preşedintele Bush a semnat un ordin, datat înainte de 11 septembrie, de organizare a unui atac asupra Afghanistan-ului; 
 b. Noul preşedinte al Afghanistan-ului este un vechi angajat al Societăţii Unocal;
 c. Prima dintre afacerile realizate de conducătorii Alianţei Nordice, instalată la putere după invazia americană în Afganistan, a fost acordul dintre Halliburton şi Unocal de a construi conducta.
• În timpul invaziei, Forţele Americane Aeriene au trimis mii de avioane pentru a lansa rachete de înaltă tehnologie în Afghanistan asupra câtorva birouri, magazine, şcoli, spitale şi locuinţe. Mii de soldaţi au fost trimişi pentru a invada Afganistanul, pentru a le distruge armata modestă şi pentru a le destitui guvernul. Congresul american şi-a dat votul preşedintelui pentru a acţiona. Totuşi, Congresul nu a declarat niciodată război, aşa cum este clar specificat în Constituţia americană.
• În orice caz, nici unul dintre cei care s-a spus că ar fi deturnători nu era din Afghanistan. Ben Laden a spus că nu el este autorul, iar talibanii afirmă că-l vor preda pe Ben Laden dacă  SUA le dă vreo dovadă că el a fost implicat.
• Forţele speciale americane au dirijat şi susţinut Alianţa Nord-Atlantică pentru a învinge forţele talibanilor. Nu a fost o adevărată bătălie. Americanii, cu arme avansate, din secolul 21, din programul Războiul Stelelor, contra unor crescători de capre, cu carabine din secolele 19 sau 20. Una dintre strategiile favorite ale armatei americane în această vânătoare de raţe era de a lansa bombe incendiare din avioane care zburau la altitudini cu mult în afara razei de acţiune a tunurilor rudimentare ale talibanilor. Aceste bombe împrăştiau o substanţă  derivată din petrol pe o zonă de mărimea  unui teren de fotbal. În timp ce această substanţă era împrăştiată asupra solului, ea lua foc, provocând atât o deosebit de puternică combustie termică, cât şi absorbţia aerului respirabil din acel perimetru. Nici o fiinţă nu putea supravieţui acestui holocaust. După o asemenea confruntare în nordul Afghanistan-ului, aproximativ 2.000 de talibani au fost luaţi prizonieri. Învingătorii Alianţei Nord-Atlantice i-au îndesat pe prizonieri în camioane lăsate pe străzi, lăsându-i să se coacă sub soarele puternic, fără a le da hrană sau apă. După mai multe zile, cei care mai erau în viaţă, mulţi dintre ei doar nişte băieţandri, au fost scoşi din maşini, împuşcaţi în cap şi îngropaţi în nişte morminte săpate superficial.
• Care este rezultatul războiului din Afghanistan? Constituţia americană a fost încălcată, mii de membri nevinovaţi ai unor triburi au fost ucişi. A fost instalat un guvern-marionetă, condus de un fost angajat al Corporaţiei Unocal. Conducta de petrol pentru Unocal şi Halliburn a fost asigurată. Nivelul de viaţă al populaţiei din Afghanistan a scăzut vertiginos. Banca Mondială şi FMI controlează acum economia Afghanistanului. Producţia de opiu a crescut cu peste 900%. Pe scurt, Iluminaţii au obţinut controlul asupra unei noi ţări.
 

Zeci de mii de victime ucise de politica americană

• Pe 11 septembrie 2001, 2.998 de persoane au fost ucise în New York, Pennsylvania şi la Pentagon. Acesta a fost numit cel mai cumplit atac terorist din istorie.
• Conform profesorului Mark Harold de la Universitatea New Hampshire, între 7 octombrie şi 7 decembrie 2001 forţele speciale americane au ucis minim 3.800 de oameni nevinovaţi din triburile afgane, majoritatea bătrâni, femei şi copii. Profesorul Harold spune că acest număr reflectă doar rapoartele mass-media. Numărul real al non-combatanţilor măcelăriţi se apropie probabil de 5.000. Ziarele din India au raportat mai mult de 20.000 de persoane ucise. Toate acestea s-au săvârşit în numele poporului SUA, sub titlul „Operaţiunea – Dreptate infinită”.
• Masonii Bush şi Cheyney împreună cu restul conducerii militare au utilizat toate strategiile posibile pentru a primi susţinere să atace Irakul. Versiunea lor este că Sadam a creat un imens arsenal de arme de distrugere în masă, precum şi un program secret de înarmare cu rachete. Această versiune are însă o problemă majoră: chiar americanii au distrus în 1991 toată dotarea militară şi infrastructura Irakului, iar de atunci au pus embargo şi au adus observatori americani. Conform rapoartelor Naţiunilor Unite, aproximativ jumătate de milion de copii irakieni au murit de foame şi din cauza lipsei asistenţei medicale, datorate embargo-ului.
• Fără să discutăm crimele de care se face sau nu vinovat Sadam, este important să ştiţi că acesta a spus în repetate rânduri că ţara lor este deschisă oricărei inspecţii. Conform inspectorului ONU Scott Ritter, puşcaş marin şi republican până-n vârful unghiilor, susţinător al lui Bush, Irakul nu are nici una dintre aceste arme.
• În prezent, armata SUA se află în Irak. Până acum, 1.000 de soldaţi americani au fost ucişi. Peste 9.000 au fost trimişi acasă răniţi. America a cheltuit peste 250 de miliarde de dolari. Estimările făcute afirmă că au fost ucişi peste 15.000 de irakieni. A fost schilodită societatea lor, iar centrul Irakului a devenit un deşert pustiu datorită utilizării uraniului îmbogăţit. Şi asta fără să existe nici o armă de distrugere în masă.

Prin aceste atentate secta malefică a francmasoneriei a realizat încă un pas spre împlinirea obiectivelor prestabilite ale politicii mondiale şi ale instaurării Noii Ordini Mondiale. Rămâne să hotărâţi singuri dacă lista lungă şi consistentă de fapte care dovedesc acest trist adevăr atârnă în balanţă mai greu decât povestea care a fost repetată la nesfârşit de o mass-media servilă celor ce deţin puterea.

Bibliografie:

Cărţi:
• “Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale”, de Valentin Manoliu
• “9/11: The Big Lie”, de Thierry Meyssan
• “9/11 Revealed : The Unanswered Questions” de Rowland Morgan şi Ian Henshall
• “9/11 Synthetic Terror: Made in USA” de Webster Griffin Tarpley
• “A Culture of Conspiracy: Apocalyptic Visions in Contemporary America”, de Michael Barkun.
• “Conspiracies, Conspiracy Theories, and the Secrets of 9/11”, de Mathias Brockers
• “Crossing the Rubicon”, de Michael Ruppert
• “The New Pearl Harbor” de David Ray Griffin
• “The 9/11 Commission Report: Omissions And Distortions”, de David Ray Griffin
• “The Five Unanswered Questions About 9/11” de James Ridgeway
• “Pentagate”, de Thierry Meyssan

Filme
• Loose Change
• 9/11 – The Great Illusion
• The Great Conspiracy: The 9/11 News Special You Never Saw
 

Site-uri:

http://www.911research.wtc7.net/index.html

http://www.infowars.com/

http://www.ratical.org/ratville/CAH/VonBuelow.html

http://bogusstory.com/9-11

http://www.gordonthomas.ie/104.html

http://www.letsroll911.org/phpwebsite/

http://911blimp.net/prf_FreeFallPhysics.shtml

http://www.911investigations.net/

http://www.question911.com/

http://www.911weknow.com/911-mysteries-movie.html

http://www.commondreams.org/views06/0427-29.htm

http://www.laughingpond.com/

http://www.911research.wtc7.net/essays/commondreams/partridge.html

http://911u.org/Physics/

http://rense.com/general32/phot.htm

http://video.google.com/videoplay?docid=718236659434732032&q=kevin+ryan&hl=en

http://www.metallurgy.nist.gov/personnel/FGayle.html

http://truth911.net/

http://wtc.nist.gov/NISTNCSTAR1-6.pdf

http://fema.gov/pdf/library/fema403_ch2.pdf

 

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More