Două noi mitinguri de protest împotriva abuzurilor diferitelor structuri ale justiţiei române.


Pe 19 mai, peste 150 de cursanţi yoga au protestat în faţa Consiliului Superior al Magistraturii şi a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. 
 

La CSM, în mod ne-surprinzător, deşi era prevăzută o audienţă începînd cu ora 10, în agenda domnului preşedinte Dan Lupaşcu a apărut o şedinţă urgentă care l-a împiedicat să stea de vorbă cu noi.  

Din păcate, abuzurile autorităţilor împotriva şcolii de yoga MISA, a mentorului ei spiritual, domnul Gregorian Bivolaru, şi a cursanţilor yoga, care sunt doar o expresie a marilor probleme ale breslei pe care o păstoreşte domnul Lupaşcu, nu pot fi şterse la fel de uşor precum audienţa noastră.  

Locatarii cartierului rezidenţial din zona Kisselef, unde îşi are sediul CSM-ul, au avut însă ocazia, cu ajutorul şedinţei domnului Lupaşcu, să audieze atât conţinutul memoriilor pregătite pentru a fi depuse, cât şi unele declaraţii ale cursanţilor yoga victime ale abuzurilor fără precedent făcute de jandarmi şi procurori în martie 2004.  

Yoghinii au încheiat protestul după o oră şi jumătate, cu speranţa că şedinţele se vor încheia la un moment dat, iar conducerea CSM va avea timp şi pentru adevăratele şi marile probleme ale justiţiei române, iar M.I.S.A. va primi în cele din urmă un răspuns la memoriile depuse.

După CSM, yoghinii au protestat şi în faţa sediului DIICOT, împotriva abuzurilor înfăptuite pînă acum în ancheta împotriva cursanţilor M.I.S.A., a căror singură « vină » este că practică yoga la şcoala al cărei mentor spiritual este Gregorian Bivolaru.

Pentru eventualitatea în care procurorii ar avea probleme cu memoria, au fost citite fragmente care prezintă aceste abuzuri, din memoriul adresat procurorului general al României, Ilie Botoş.

mai 2005
yogaesoteric.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More