Dovada că presa din România este plătită de mafia farmaceutică pentru propaganda pro-vaccin

 

De ce vrea mass-media din România vaccinarea obligatorie? Răspunsul este simplu: uitați cine plătește articolele pro-obligativitate pe unul dintre site-urile sistemului Hotnews: Sanofi, producător principal de vaccinuri cu un profit de miliarde de euro anual!

Se confirmă mereu și mereu: BANII sunt singura cauză a propagandei pro-vaccinare și a isteriilor provocate în jurul bolilor împotriva cărora Big Pharma vinde vaccinuri.

Articolul publicitar plătit de Sanofi are un titlu elocvent: „Adoptarea legii vaccinării este o oportunitate unică ce confirmă rolul fundamental al imunizării în strategia de sănătate publică a României”.

Iar în primele rânduri putem citi o declaraţie sforăitoare, într-un limbaj de lemn, a lui Pascal Robin, șeful pe România și Moldova al Sanofi Pasteur, divizia de vaccinuri a companiei Sanofi și unul dintre cei mai importanți furnizori de profil de pe piața românească: „Vaccinarea este piatra de temelie a sănătății publice, iar adoptarea legii vaccinării – propusă în Parlament din 2017, ar reprezenta un act fondator prin care statul ar susține acest pilon important de prevenție.”

Omul Sanofi nu face decât să enunţe dogma pe baza căreia se urmăreşte să fie impusă la scară mondială vaccinarea obligatorie. Este exact acelaşi tipar de acţiune ca în cazul propagandei LGBT. Ne împresoară pe toate fronturile, resursele lor financiare şi logistice fiind incomparabile cu ale noastre. Tocmai de aceea este necesar să acţionăm acum, când încă mai poate fi oprit tăvălugul vaccinist.

Citiţi şi:

Legea vaccinării obligatorii, băgată în prioritate legislativă

Fakemedia și legea vaccinării obligatorii

 

yogaesoteric
11 octombrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More