Dr. Astărăstoae: ‘Toți cei care au o infecție respiratorie, că sunt testați pozitiv sau negativ, sunt declarați morți de COVID’


Prof. dr. Vasile Astărăstoae a declarat la Marius Tucă Show că este siderat de noua Lege a carantinei și izolării, pe care o consideră „împotriva românilor”, potrivit ActiveNews.ro.

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România critică dur tratamentul aplicat în România celor infectați cu COVID-19. Acesta devoalează faptul că românii sunt tratați de fapt ca niște oameni cu afecțiuni psihice de vreme ce sunt izolați și internați obligatoriu în baza unor acte administrative. În acest context, Vasile Astărăstoae susține că medicii pot apela la propria conștiință și pot refuza să se compromită.

Profesorul Astărăstoae mai spune în interviul cu Marius Tucă și că este optimist în privința pandemiei, deoarece a trecut prin multe astfel de crize, în decursul carierei sale.

De asemenea, în acest moment, nu știm exact care este mortalitatea cauzată de SARS-COV-2, deoarece toți cei care au fost testați pozitiv au fost înregistrați ca fiind morți de COVID-19.

„Chiar dacă ai două teste negative, dacă persoana a avut o anumită simptomatologie legată de COVID e declarată decedată de COVID. Înseamnă că toți cei care au o infecție respiratorie, că sunt testați pozitiv sau negativ, sunt declarați morți de COVID”, a explicat doctorul Astărăstoae.

Iată încă un punct de vedere autorizat care ne spune că statisticile așa-zișilor morți de Covid sunt false, că suntem mințiți și manipulați grosolan, în numele intereselor globale cu privire la Pandemie, fapt care ne arată că păpușarii planetari se folosească de această criză pentru a avansa și mai mult în proiectul lor cu două nume: Guvernul Global și Noua Ordine Mondială. Și o fac cu ajutorul autorităților din majoritatea țărilor…

Toată manipularea are loc pentru că la Noua Ordine Mondială se poate ajunge abia atunci când victimele (cetățenii ignoranți dar majoritari ai planetei) cer ele însele restrângerea drepturilor civile, din teamă, și își pun în mâna acestor păpușari, necondiționat și de bună voie (ca urmarea a unei uriașe manipulări), libertatea și viitorul.

Citiţi şi:
Snowden: Ceea ce se construieşte acum în jurul Covid-19 este arhitectura opresiunii
Cifrele și scopurile reale ale pandemiei


yogaesoteric
9 octombrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More