Dr. Geangu Alina Delia: «Opriți genocidul!»

Ministrul sănătății va plăti din banii publici – adică ai noștri, ai plătitorilor de CAS – medicii coordonatori ai echipelor de vaccinare, medicii de familie, medicii specialiști cu o cotă parte pentru „convingerea” populaţiei în ceea ce privește vaccinarea anti covid-19. Adică, mai mulți convinși, mai mulți bani la buzunar!!

Îmi este greu să cred că medicii pentru care această profesie înseamnă viața lor, tot ceea ce știu ei să facă mai bine, cu dăruire și întotdeauna în interesul pacienților, acceptă asemenea formă de șantaj birocratic de cea mai joasă speță, ca să nu mai spun că nu este deontologic profesional!

Jurământul lui Hipocrate ne obligă să nu aplicăm niciun tratament care ar putea aduce suferințe mai mari pacienților noștri!

Atâta vreme cât nu există informații complete și corecte referitoare la acest vaccin, admițând că acesta este corect, ridic următoarele întrebări, de bun simț:

1. Dacă am făcut boala și am anticorpi, de ce să mă mai vaccinez, am deja imunitate?!

2. Dacă am făcut boala și nu am anticorpi, de ce să mă vaccinez, atâta vreme cât organismul meu e dotat genetic cu „memoria agentului patogen întâlnit”? La o următoare infectare voi dezvolta singur anticorpi care să anihileze virusul!

3. Efectele teratogene (defecte majore) asupra feților din pântecele mamelor nu se cunosc, nu s-au comunicat, nu există studii!

4. Efecte secundare la femeile tinere care vor să procreeze în viitor, care pot fi inclusiv sterilitate, nu se cunosc, nu s-au comunicat, nu există studii!

5. Efectele secundare de scurtă și lungă durată asupra organismelor afectate de boli cronice (diabet zaharat, hepatopatii, neoplazii, pneumopatii, boli autoimune) nu se cunosc, nu există nicio mențiune despre acestea!

6. Efecte secundare la copii?! Nu se cunosc, nu s-au specificat în prospect!

7. Marii alergici și cei cu alergii ușoare nu se vaccinează nici măcar cu vaccinul antigripal, care este crescut pe ou embrionat, căci riscă ȘOC ANAFILACTIC! Fac o paralelă cu campania de vaccinare antigripală, unde se spune foarte clar: Este important să fii perfect sănătos, fără semne de răceală, tuse, febră, frisoane, amigdalită, fără să ai în antecedente alergii medicamentoase sau alimentare.

Deci, în acest caz, citind cele de mai sus, mai aveți curaj să vă vaccinați?

Colegi medici, vă întreb: aveți curajul să vă vaccinați fiica însărcinată, fiul alergic, sora cu o boală autoimună, copilul, părintele cu pneumopatie etc.? Nu mă înțelegeți greșit, înțeleg și mi se pare normal ca personalul medical care execută vaccinarea și care se expune la vapori de vaccin zi de zi, sau care recoltează probele biologice pentru teste, cei din linia 1 să fie remunerați corespunzător, sunt alături de ei și îi susțin întru totul!

Dar, ca să parafrazez o reclamă: „Sunt medic, sunt mamă și nu mă vaccinez!!! Opriți genocidul împotriva semenilor voștri!!! Români, uniți vom reuși!!!

***

Comentariul unui cititor, Cristian:

Aparent, ceea ce spuneţi dumneavoastră pare să aibă sens. Personal, am cu totul altă opinie: orice discuţie despre un aşa-zis vaccin este un non-sens! De ce? Pentru că aceasta pandemie, NU EXISTĂ! Mortalitatea cauzată de acest virus este sub 1%! Toate statisticile, de peste tot prin Europa arată că numărul morţilor / 2020 este pe acelaşi palier cu cel din anii precedenţi! Nu avem decât nişte raportări bazate pe rezultatele unor teste care folosesc un instrument – testul PCR – conceput pentru cu totul altceva (chimistul Kary Mullis, cel care l-a inventat, a afirmat că este un instrument bun pentru cercetare, dar neadecvat pentru a diagnostica o infecţie, mai ales una virală)! Ca să nu mai vorbim despre principiul după care funcţionează acest instrument (este, în fond, o tehnică de amplificare), principiu care nu este respectat în procedurile de testare covid-19, din cauză că se „forţează” amplificarea la peste 35 cicluri (35 fiind numărul maxim admis de cicluri)! Aşadar, TOTUL se bazează pe această minciună, a numerelor de teste aşa-zis pozitive!

Dacă păpuşarii care trag sforile din culise nu ar fi avut sprijinul mass-media, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil; vedem cum ceas de ceas, media mainstream mai produce câte o „ştire” despre această plandemie; ni se bagă pe gât opiniile unor „specialişti”, care de fapt nu sunt decât nişte marionete ale păpuşarilor… toţi aceştia nu ar merita decât să fie scuipaţi, la propriu, în faţă, de către reporterii şi jurnaliştii în faţa cărora nu se sfiesc să debiteze numai inepţii! Asta, dacă acei reporteri şi jurnalişti nu ar fi renunţat la demnitatea de a fi oameni şi dacă nu s-ar fi înregimentat, şi ei, în rândurile uneltelor globaliste!

Cenzura bate record după record, în fiecare zi: nicio sursă mainstream nu difuzează opiniile adevăraţilor specialişti, care nu sunt în „buzunarul” big pharma şi care au fost îndepărtaţi din locurile lor de muncă, împroşcaţi cu noroi, discreditaţi, izolaţi, unii băgaţi în puşcărie sau la „nebuni”! Şi, cum nu era de ajuns că mass-media e complet aservită, medicii şi asistenţii rămaşi în sistem li s-au alăturat. Poate or mai fi, pe ici, pe colo, unii care mai au conştiinţă… însă, nu au niciun fel de reacţie…

Am văzut, în alte ţări, materiale video cu medici, asistente… declaraţii… mitinguri… în fine, au reacţionat oamenii, neputând să suporte să vadă cum semenii lor sunt – efectiv – ucişi cu sânge rece, în urma aşa-ziselor protocoale covid, care le-au fost impuse… Inutil de zis că toţi aceştia au fost înlăturaţi. La noi, nimic… Periodic, ni se prezintă tot felul personaje sinistre, „părerologi ” de două parale, care împing această propagandă deșănțată dincolo de ceea ce ne putem imagina…

Toţi aceştia nu sunt „eroi din linia întâi”, ci criminali cu sânge rece, fiinţe care sunt mai rău decât cei care în lagărele naziste duceau prizonierii în camerele de gazare… Aceia erau executaţi dacă nu respectau ordinele primite, dar aceşti „medici” şi „asistente”, care omoară cu bună ştiinţă, cu „protocoalele” covid, de ce se tem?! În mod sigur nu vor fi executaţi, dacă ar refuza şi dacă ar da în vileag adevărul…

Jurământul lui Hipocrate ne obligă să nu aplicăm niciun tratament care ar putea aduce suferințe mai mari pacienților noștri!”… spuneţi dumneavoastră, doamnă doctor… Dar permite, oare, uciderea semenilor noştri, cu procedurile impuse de la începutul acestei plandemii?!… Permite acelaşi jurământ consimţirea, participarea şi propagarea acestei minciuni epocale, care este existenţa pandemiei?!

Dacă nu v-a spus nimeni până acum, o fac eu, prin intermediul acestui comentariu: tot personalul medical se face vinovat de complicitate la minciunile propagate şi la crimele comise, chipurile „protejând” populaţia împotriva virusului „ucigaş”!

Aşa că, stimată doamnă doctor şi voi toţi ceilalţi stimaţi lucrători din sistemul medical, nu vă mai irosiţi energiile în discuţii pro şi contra „vaccinului”! NU EXISTĂ NICIO PANDEMIE, CU ASTA SE ÎNCHEIE ORICE DISCUŢIE, asta ar fi potrivit să afirmaţi, dacă vi se solicită părerea şi dacă vă place să credeţi că mai respectaţi amintitul jurământ!

***

Răspunsul dr. Geangu Alina Delia:

Sunt întru totul de acord cu ceea ce spuneți. De un an am impresia că trăim într-un film prost… Un virus-mutant, care s-a vrut a fi o armă de ucidere în masă, eșuare lamentabilă… Atunci au trecut la planul de înfricoşare a maselor neinformate corespunzător, continuau să ne bombardeze cu tot felul de știri cu cifre de mortalitate umflate de un fals grosolan, că până și la meteo nu mai suport să privesc: vine iarna, valuri de -1 grad, de parcă ar veni vreun uragan…

Cifrele corecte ale mortalității la nivel global în ultimul an sunt: 1.800.000 de oameni, în total, comparativ cu 2.200.000 de oameni între 2018-2019 DOAR din cauza gripei sezoniere! Întrebarea este: în ultimul an câți oameni au murit de neoplazii, hepatopatii decompensate, AVC, accidente, boli cardiace, respiratorii și altele, decompensate din cauza lockdown-ului? Am lucrat în spitale de stat și ştiu care era atmosferă generală și înainte: personal puțin, dezinteresat, plictisit, enervat, specialişti care te iau „la mișto” că tu ești doar generalist, dar care nu ar ști să trateze o diaree, fără tine… Toți murmură pe la colțuri, dar când e vorba să ia atitudine, dau înapoi, pentru că „sistemul” îi poate constrânge, șantaja, toți țin cu dinții de „scaun”…

Am fost martora unor atrocități petrecute în spitalele din țară, cu pacienți (ne)îngrijiți, care după o săptămână sau două petrecute pe secții cu asistente de negăsit și infirmiere indolente s-au întors plini de infecții nosocomiale, de escare suprainfectate, de nu știam pe care s-o tratez mai întâi, din păcate unii au murit de septicemie, cu zile, în ciuda eforturilor noastre… Sunt scârbită de toţi aceşti „medici” pentru care doar salariul contează și evident, plicul… Vreau să cred despre mine că sunt un CURATOR, nu am pretins niciodată că sunt cel mai bun sau cel mai deștept medic, dar în primul rând, sunt om!

Demonstrez pacienţilor mei în fiecare zi că pot să îi consult la fel ca înainte, fără să mă fi îmbolnăvit vreodată de ceva… Urmăresc să evit supramedicația pacienților, avertizându-i să ceară de la farmacie exact ce scrie pe rețetă, să nu accepte sugestii, în general sunt fană de produse românești, testate de cel puțin 10 ani, alternez cu medicamente alternative din plante, pentru care am făcut studii. Ceea ce am scris mai sus erau întrebări firești, pe care mulți dintre pacienţii mei le au… Ştiu că nu există pandemie, fiindcă este vorba de un virus gripal, dovadă sunt zeci de pacienți pe care i-am tratat și vindecat la domiciliu, tocmai de frica nosocomialelor din spitale care ar fi putut – așa cum se și petrece, să îi ucidă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More